Framtida soldat/Android dräkt från mestadels återvunna materialdetta Instructable krönikor bygger på en Halloween-kostym för min 11 åriga son.

Du kan redan äger de flesta av dessa material och verktyg. Jag gjorde. Nedan är vad jag använde, föregås av rubriker om de köptes, begagnade, etc.

Köpt material:
Plast soldat hjälm från lokala thrift store - $5,00
Svart PVC skumgummiplattan (Sintra) - ca $4.00-
köpt på en lokal plast utbudet hus http://sintrapvc.com/
Billiga pucken ljus - $1.00
1 längd PVC pipe - $0,98 för 10 fot (du kommer inte att använda allt detta)
2 PVC tees - $0,65 varje
4 PVC armbågar - $0,80 varje

Pre-ägda material):
Fotboll-benskydd
Barn armbåge och knä kuddar
Kompakt ficklampa
Svart Zip band
Krok och ögla band med självhäftande baksida (dvs kardborreband med skal och sticka tillbaka)
Svart polotröja tröja
Svarta mysbyxor

Återvunnet material:
3 disponibel plast marken nötkött behållare
1 disponibel grillspettet kyckling behållare
1 nylon web bälte och plast spänne (detta var häftade att sjöfarten en lastpall och användes för band)
Squeezable ketchup flaska lock
Honda Odyssey galler emblem
Förpackning skum från en dator skärm

Verktyg:
Fantasi (viktigaste verktyg)
Värmepistol - du kan använda en ugn eller ens en stor gryta med mycket hett vatten
Borra / borrkronor
Smältlim limpistol / limma pinnar
Färg markörer
Svart sprayfärg
Sharpie markörer
PVC lim

Se Steg
Relaterade Ämnen

Byggnaden WALL-E och EVE av mestadels återvunna material.

Så min 4 år gamla sa till mig en dag i September - "Pappa, jag vill vara WALL-E för för Halloween". Inte säker på helt hur att svara--inte vill punga ut med över hundra dollar mus riket för en konserverad kostym och föregå med gott exempel kreat...

DIY reaktiva mål från mestadels återvunna material.

Om du är som mig, och njut av skytte på ditt revir (eller bakgård/källaren, oavsett) du har förmodligen blivit trött på stoppa för att ställa in mål varje några minuter, eller försöker hitta mål denna balans så att du kan skjuta dem innan de faller....

BlackBox - en ljudförstärkande högtalarlåda gjord av mestadels återvunna delar!

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en förstärkare av mestadels återvunna delar!För att göra detta projekt, bör du ha viss erfarenhet av arbete med motordrivna verktyg, lödning och elektronik i allmänhet.Jag hjälper dig så mycket...

Mestadels återvunna lekplats

Jag har en tre år gamla dotter och närmast lekplatsen är omkring en kilometer bort (endast vägar utan trottoarer), så jag beslöt att göra en lekplats i trädgården, där hon kan spela när hon vill. Som "lycka" stroke, taket av mitt hus började läc...

55 gallon Drum vertikala vertikalaxlad turbin (VAWT)

detta Instructable gör att du kan bygga en vertikal vertikalaxlad turbin av mestadels återvunna material.Jag blev inspirerad att bygga en Savonius turbin från 55 gallon trummor efter att ha läst en artikel från 1970-talet kopia av Mother Earth News....

DIY: läder sy hjul

jag kom upp med denna idé när jag inte var riktigt nöjd med min läder söm. Jag tittade för att sy hjul och att vara billigt och påhittig, bestämde jag mig att bygga min egen! Detta projekt tog ca 2 timmar och var från mestadels återvunna material. Nj...

RUSTIC Bee Hotel

Bin är en viktig del av vår ekologi. Många av våra favorit frukt och grönsaker skulle inte nåd våra trädgårdar och producera hyllor utan deras pollinering tjänster.Även gemensamma begreppet en pollinerare är honungsbiet, är våra trädgårdar mer benägn...

Hur man gör en skelett & liket från Scratch

Som en designer/samordnare för vår gemenskap haunted forest, jag ville ha några ohyggliga lik till lägga till årets attraktion. Tyvärr tillåter inte vår budget för inköp av high-end dyra rekvisita. Även full-size plast skelett kan variera från $50 -...

☆Beer CUP och hund mat behållare EARRINGS☆

jag gjorde dessa örhängen med mestadels återvunna material. De är verkligen lätt att göra och du behöver bara grundläggande verktyg.Steg 1: Vad du behöver Material:-en hund mat aluminium behållare.-en öl mössa;-2 örhängen hoops;-16 hoppa ring;-2 små...

Harry Potter stammen och böcker

jag inte för avsikt att göra en instructable på detta så jag har inte processen bilder men det finns massor av tutorials på bok-making på internet som jag refererar och jag kommer göra mitt bästa att förklara min process så tydligt som möjligt. En be...

Krydda lådor

jag gjorde dessa sedan lång tid tillbaka när jag gjorde kartong benno lådor. Eftersom det fanns inte mycket intresse för dem, jag brydde mig inte att göra en steg för steg för dessa, men de bygger på samma metod.Men jag måste säga att de är en av de...

Återvunnet behållare

detta Instructable använder mestadels återvunna material, det är enkelt, roligt och material som är lätt att hitta!Steg 1: material För detta projekt behöver du: - en plastbehållare (återvunnet) - gamla tidningar - * Mod Podge (matte) - sax * jag anv...

~ Världens grönaste VATTENPUMP ~

~Hydraulcylinder pumpar är mycket gammal teknik som pumpa vatten med allvar och 2 ventiler för att generera en upprepande tryckslag effekt. "Hammer" pounds lite av enheten vatten in i en trycktanken därefter upp leverans slangen för din användni...

Arduino + JY-MCU modul + Bluetooth Android ansökan

Detta är en enkel instructable hur att skapa en fungerande länk mellan Android och Arduino via JY-MCU modul. I slutet av detta instructable du kommer att kunna kontrollera LED med Android ansökan.Steg 1: materialDu behöver:Arduino (någon version är b...

Akryl Boombox

denna Boombox skapades för min vän med mestadels återvunna delar. Historien är att jag skyldig min vän stor tid, så jag tog hans gamla bil högtalare han inte var med och beslutade att göra något nyttigt.Nedan är hur jag hade från början tänkt hur det...

Odla din egen hopfällbar bambu Monopod

detta är en hopfällbar, 3-segmentet bambu enbent för användning med lätta kameror, liten spotting scope och allt annat du kanske vill hålla stadigt utan att behöva bära ett stativ.Det är en enkel produkt, en ihålig pinne hölls tillsammans med en cyke...

DIY högupplöst 3D DLP-skrivare (3D SLA skrivare)

Hej världen (hoppa över de första två sidorna att gå direkt till att bygga)Snälla som min nya Facebooksida att hålla dig uppdaterad av mina nya projekt och framsteg på den 3D-skrivaren.Det är över ett år nu och vi gjorde en hel del framsteg i 3D DLP-...

Design av Humanoid och Drone Hybrid för att neutralisera hot och övervakning

I detta har vi föreslagit en multipurpose humanoid system som kan vara användbara i många program, inklusive försvar, övervakning och några farliga arbetsmiljön. Om du vill ha exakta imitationer av människokroppen motioner vi har använt artificiella...

Cool ritningar

detta är inte riktigt en instructable, men jag ville sätta häftiga bilder på här. De är några häftiga bilder som jag har ritat. Att njuta av!Steg 1: IRON MAN Detta drar jag drog iron man. Jag drog det eftersom Iron man är awesome, och riktigt cool. J...