Fristående hopfällbar löpband skrivbordjag blev inspirerad när jag först läste den Instructables personalens guide till att bygga löpband skrivbord. Det var smärta i benet från sittande för länge under ett intensivt arbete projekt, men som slutligen fick mig att bygga min egen.
Efter att ha tittat på bilder online på ett antal andra människors projekt, identifierat jag ett par måsten för min egen:
-Freestanding : Jag planerade att flytta, ville inte göra hål i väggen att jag måste vända och lapp, och jag kunde inte vara säker på att min nästa ställe skulle tillåta vägg-montering.
-Monteringsfärdiga : Jag delar ett sovrum med min partner, och vi ville löpband bältet för att kunna vika upp när jag inte var med det till fri upp mellanslagen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygg lätt fristående hylla för källaren eller garaget

Flytta in i ett nytt hus, behöver vi en hel del hyllor att lagra saker. Vi har inte en färdig källare, och vi har inte listat ut hur det skulle vara klar ännu, så vi behöver vissa fristående hyllor etc som inte är kopplade till väggen, och har också...

Så byggde jag en hopfällbar 15 Watt Solar Panel

flera år sedan jag byggde en 60 Watt solpanel. Det är en stor panel. Jag använder fortfarande det mycket. Dock är det stora och tunga, och jag behöver inte alltid 60 watt. Ibland behöver jag bara lite makt för en bärbar enhet eller två. Jag vill kunn...

Hopfällbar sprutboxen

detta instructable visar med en fristående hylla system för sprutning av färg, Bets, lack osv.Vad du behöver1. hopfällbar takräckessystem (Gorilla Rack)2. slaktare papper3. målartejp4. trä stav eller metall bar5. wire eller tråd klädhängareSteg 1: Mo...

Hopfällbar resor hängare

jag inspirerades av de senaste heta vädret i södra Kalifornien och Indiana Jones göra en hopfällbar hängare för min rock. Det tar bara 5-10 minuter att göra en av dessa, passar lätt i botten av en ryggsäck för camping, och det är mycket kraftigare än...

Hopfällbar arbetsbänk

Detta är en enkel liten hopfällbar arbetsbänk/montering tabell jag gjort. Dimensionerna kan tyckas underligt men det var lika stor som jag kunde få det medan du fortfarande montering under min nuvarande en. Det är också lång nog så att ytan av Mitren...

Treadmill Desk till slut alla löpband skrivbord

Sitter den nya rökningen? Studier har visat en stillasittande livsstil ökar dina chanser att cancer, diabetes, fetma och mycket mer. Även får i träningen halv timme efter arbete inte kommer att spara dig om du har suttit vid datorn hela dagen. Så med...

ShopTent: hopfällbar dammfri förvaring för garage workshop

jag gör en hel del träbearbetning i mitt garage, där jag också lagrar alla våra familjens cyklar.Att hålla våra cyklar rent har alltid varit en huvudvärk för mig, så jag bestämde att det var dags att komma med en ren plats inom mitt garage att hålla...

DIY ständiga skrivbord (i prep för löpband skrivbord)

hörde jag nyligen en rapport om "fantastiska tabellen" om Dr Levine vid Mayo Clinic och hans löpband skrivbord:http://splendidtable.publicradio.org/listings/090613/Direkt nästa dag gjorde jag står för mina två icke-stående skrivbord, så att jag...

Delvis fristående Loft säng Under $50

Lofting queen size upp fem fot skapar nästan 200 kubikfot av användbart utrymme. Möjligheterna är oändliga: lagring, en annan säng, en soffa och vardagsrum område, ett skrivbord, en workshop, etc. (jag valde en mindre konventionella alternativet: väx...

Odla din egen hopfällbar bambu Monopod

detta är en hopfällbar, 3-segmentet bambu enbent för användning med lätta kameror, liten spotting scope och allt annat du kanske vill hålla stadigt utan att behöva bära ett stativ.Det är en enkel produkt, en ihålig pinne hölls tillsammans med en cyke...

Göra en hopfällbar 2QT matsalen

denna hopfällbar matsalen är tillverkad av sex mill polyetenplast (målarens plast tillgängliga på byggvaruhus), #215 O-ringar och en vattenflaska. Fusing plast görs med en Food Saver vakuum. Det är överraskande stark. Jag kan stå på den utan att det...

DIY hund dra kundvagn gjord av en hopfällbar cykel släpvagn.

Detta är trailer vagnen jag gjort för min hund Thunder.Det är en hopfällbar cykel trailer, jag gjorde en sele och rigg för honom att dra platser.Bortsett från trailer och gröna hund seldon, som jag redan hade, tillbringade jag $18 totalt för att göra...

Hopfällbar Cornhole styrelser

Jag ville göra en uppsättning av cornhole brädor som jag kunde ta med mig till picknick och cookouts. Tyvärr, min bil är för liten för att enkelt transportera en uppsättning standard cornhole styrelser. Så ritade jag en uppsättning styrelse som komme...

Renoverade hopfällbar gräsmatta stol med repurposed material

det är bara en timme från slutet av en tävling på Instructables. Det betyder att jag plugga som en förstaårselev elev att försöka få mitt projekt gjort. Konstigt, det är den första och endast inledningen det jag planerat på att skriva för detta proje...

Hopfällbar Light Box för de kort på utrymme och kontanter

beslöt jag att ta på utmaningen att skapa en prisvärd, hopfällbar ljuslåda för människor som kan vara kort om utrymme samt kontanter. Problemet jag hittade med många av de prisvärda foam core ljuslådor är att varje gång du vill ta ner du riskerar att...

Gör 10 fot långa hopfällbara vingar från scratch

I Indien vi fira inte "Holloween" utan har egnaregionala festivaler, jag bor i "Kokan" region där vi firar "Holi & Shimga festival" mellan mars & April. Vi anser att "shimga" ren/dödar våra onda tankar och v...

LED-meddelandesystem på en hopfällbar cykel Strida

efter att jag har köpt min strida hopfällbar cykel, en av de första sakerna jag har gjort var att kolla instructables.com för någon strida relaterade projekt. Och ganska förvånad över att se att det inte fanns någon.Så jag har planerat att göra en in...

Fristående Intelligent sensorsystem

Fristående Intelligent Sensor (SIS) är en billig bygg-det-själv system som bearbetar information från en mängd olika passiva trådlösa sensorer för att skapa en tidsstämplad logg med meningsfulla uppgifter och slutsatser om en persons hemmet aktivitet...

Väggmonterad hopfällbara arbetsbänken

detta Instructable är för oss amatör träarbetare ute utan lyxen av en rymlig verkstad. Jag har en liten 2-bil garage som har något extra utrymme på sidorna när fordonen är inne. Istället för att bygga alla mina projekt på köksbordet, beslöt jag att l...