Fuzzy blomma bokmärkenDessa fuzzy blommor kommer att lägga till en enkel men sofistikerad touch till ditt våren inredning (och dina böcker)!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pressade löv bokmärken

Dessa bokmärken är ett bra sätt att använda den torkade tryckte bladen många av oss har sitter i böcker eller blomma pressar sedan i höstas.Steg 1: leveranser Pressade bladEtt sortiment av färgat papperSkärande verktyg (vi använde en roterande papper...

Duck Tape bokmärken

Detta är den absolut en av de mest enklaste DIY projekt du kan göra under 1 timme. Detta, lägger dock en rolig tofs med broderi floss och ponny pärlor!Steg 1: materialHär är vad du behöver att göra dessa enkla bokmärkenflera rullar anka varumärke sil...

Knappen bokmärken (barn kan göra det!)

jag såg denna idé på facebook. Jag älskade bara den. därmed delar det här.dessa är varierar enkelt och lätt. speciellt kan barn göra dem.för att göra knappen bokmärken vi behöver-Olika formade och stora knappar-u klipp (färgad klipp ser bättre)-tejp-...

Jag gjorde egna bokmärken på TechShop

mitt damer bibelstudium antog ett ord denna session "Beräkna". Det är relaterat till en bilnavigationssystem. När din körning och du göra fel din system icke ' börja skrika på dig en panicing. Inte heller Gud. Det står bara "Beräkna"....

Adventure Time magnetiska bokmärken

magnetiska bokmärken är utan tvekan de bästa bokmärkena där ute. De bo i din bok på rätt plats även om boken är sjönk, skakade, eller hängdes upp och ner. Problemet är att de är inte precis billigt som bokmärken gå och coola mönster är få och långt m...

Pärlstav bokmärken

detta är hur man göra pärlstav bokmärken. Du måste hattpinnar och tråd som bokmärke tom, en kedja och pärlor.Steg 1: Bifoga en hoppa ring (öppna med tång) till bokmärket och skär 2 längder av kedjan. Du kommer att behöva bifoga en hummer klipp till s...

Boka det! Save-The-Date bokmärken

Enkel och till den punkt bröllop Save-the-Date bokmärken.Steg 1: Layout design Jag försökte flera layouter innan han gick över sista bokmärket.Tänk på den viktigaste information du vill förmedla. I detta fall:-Datum-Namn-PlatsVi hade också ytterligar...

Spelkort bokmärken

Detta projekt visar hur du skapar hemlagad spelkort bokmärken som är roliga och lätta att göra! Jag in detta i ur komfortzon tävlingen som jag inte är van vid att göra konst och hantverk.Steg 1: Samla materialFör detta projekt behöver du:Färgat pappe...

Söta magnetiska D DIY bokmärken

Jag älskar att läsa och har söt, anpassade bokmärken bara gör det ännu mer kul att läsa! Jag hade mycket roligt att skapa dessa bokmärken och jag hoppas du också gör!Steg 1: Samla materialMaterial som behövs för detta projekt är:SaxHögkvalitativt pap...

Anpassa bokmärken med lysdioder och silhuett

Skapa ett personligt bokmärke med en LED och Silhouette klistermärken är en lätt och spännande introduktion till kretsar.Steg 1: Skapa din siluett klistermärken Du skapar siluett klistermärken, Välj från ditt bildbibliotek eller köpa mönster från Sil...

Tejpade/Beaded bokmärken

dessa pärlstav bokmärken är ett roligt och enkelt sätt att anpassa dina böcker och tar inte mycket tid alls!Steg 1: Vad du behöver Behöver du:-Så många pärlor du vill ha-Tre olika sorters tejp om din med tappefitti, eller en typ av silvertejp om du a...

Booky bokmärken

så, vad göra när du är förkyld och du bor i ditt rum för en timme?Läsa böcker naturligtvis!!!Och när du måste gå och hämta ett glas vatten...Behöver du ett bokmärke.Så gjorde jag dessa "booky" bokmärken av... BÖCKER!Steg 1: leveranserSå är detta...

DIY: Natursköna bokmärken

Aldrig förlora din plats i en bok igen med dessa roliga bokmärken. När du använder dem tillsammans gör de en scen!Steg 1: Samla ditt material! Material som behövs för detta projekt:Ladda ner och skriva ut mallen awesomely cool natursköna bokmärkeGemS...

DIY hörnet bokmärken

ett bokmärke inte en plan sida markör, det är ett tillbehör. Därför beslutade jag att göra min egna bokmärken för den nya boken som jag läser. Stegen för att göra dessa trekantig bokmärken är mycket lätt. Dessa bokmärken Lägg till ett roligt inslag t...

Den enklaste bokmärken någonsin på 30 sekunder!

Om du är som mig, du fortsätta läsa böcker hela tiden. Jag kan inte somna utan att läsa minst 3-4 sidor. Jag läste också när jag vaknar, på företag... överallt och varje gång jag bara kan.Vad gör mig arg är att jag alltid lös mina bokmärken, så jag h...

Göra Fancy Hand vävda bokmärken!

I en tidigare Instructable, Discover och bygga en Inkle vävstol förklarade jag hur jag gjorde en billig vävstol för vävning smala remmar, bälten och band. När jag började tänka på vävning, alla jag hade verkligen tänkt på var att få en vävstol i mina...

Super bokmärken

vi får minst ett dussin kuvert full av skräppost varje vecka. Dessa kuvert kan du göra super bokmärken.Steg 1: Skär av luckan. Skär parallell med långsidan.Steg 2: Separat fabrik hörn. Skär längs den streckade linjen.Steg 3: Öppna fabriken hörnen. Kl...

Söta hörnet bokmärken!

Dessa är hyper söta hörnet bokmärken som kan göras i mindre än 5 minuter med alla fyrkantig bit papper ligga omkring i huset!roligt och lätt att göra!Material - papper, sax och lim.Steg 1: Papper och skärning skär papperet i en 12 x 12 cm kvadrat. Se...

DIY HÖRNET BOKMÄRKEN - LÄTT & KUL!

Lär dig hur man gör dessa roliga hörnet bokmärken med Rachel och Julia. Vi ska skapa fåglar, fiskar, en haj, monster och kaniner. Happy pyssel!Du behöver:Färgat eller vitt papperSaxLimmet stickTejpSvart markeringRosa markör (om du gör kaninerna)Fjäde...