Gitarr: Låsa en flytande brohar en flytande bro på din gitarr och trött på att sitta fast i en tuning?

Vill du ändra tuning utan hassle av justering av fjädrar och knepiga trim tekniker?

Vill ha en fylligare gitarrljud?

Då är detta Instructable för dig!
Jag kommer att visa dig hur man gör en bridge lock billigt och enkelt med en enda skrot av trä och några verktyg från runt huset!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den största gitarr bygget någonsin lärt

Har du någonsin velat bygga din egen gitarr? Kanske trodde du det omöjligt eller för svårt eller ens för dyrt, jag är här för att lära dig att bygga din egen super häftigt, super anpassade elgitarr oavsett spelstyrka. Ännu bättre kommer du göra det u...

Cigar Box gitarr med dolda Whiskey mini Bar

cigarrlåda gitarrer (CBG) har blivit mycket populärt de senaste åren. Min teori är att det beror på två saker: den ekonomiska nedgången och uppkomsten av hipster kulturen. CBGS är mycket billiga att bygga. Och de är roliga att spela medan du smuttar...

Hur man gör den helt RAWKIN "gitarr rem av episka Awesomeness (av en Cheesy gamla posör bälte från Goodwill)

Tidigare idag gjorde jag en av mina regelbundna kontroller av Goodwill. Inte mycket intressant att vara hade den här gången, men jag plocka upp denna töntiga gamla dubbdäck läderbälte för $0,99, bara för att det påminde mig om typ av dumma saker jag...

Akustiska Vulcan lyra

The Vulcan lyra, min ultimata testiment till Löfven. Enheten använder en när du behöver att rocka loss med din Spock ut. Jag måste uttrycka min tacksamhet till Michelle min underbara fru för hennes hjälp med detta projekt. Att hon arbetar i en trä bu...

Det är stickning säsong! Nål/krok arrangör

Jag får alltid glada när i slutet av sommaren blir cool, och mina tankar av Solar sig i solen sakta vända sig till min korg av garn. Jag började lite tidigt i år som jag var tvungen att sticka delvis fjärde läkarens halsduk som rekvisita i min Hallow...

Whittaker paddla hjul

The Whittaker stil paddla hjul använder off-axeln blad att öka effektiviteten och eliminera påväxt. Det är idealiskt för amphibious projekt och program där ogräs skulle härva i en normal propeller. Det är låg-utkast och fungerar bra om bladen doppa b...

Ford mini glovebox gitarr/ukulele

Fast i trafiken?Uttråkad med ingenstans att gå?Inget på radion?Passagerarna klagar du smälla dem i ansiktet med Spindelhuset när du spelar upp en full storlek gitarr i bilen?Inte tillräckligt med utrymme i bilen för en flygel?Nå över och ta din Ford...

Gitarr hjälte

Efter mitt första försök på luthiery med en kartong Ukulele, låt oss ta det upp en nivå.Det är inte helt en mandolin, eller en banjo. Det låter lite som en elektro-akustiska-12-strängad. Det är relaterat till en cigar box gitarr, det ser lite ut som...

2 x 4 gitarr

Det finns massor av instructables på gitarr byggd med grundläggande verktyg och billiga material, men de flesta av dem titta och spela ganska grov (de är ändå kul ändå!). Jag syftade till att göra en riktigt bra gitarr som både spelar bra och ser bra...

En annan Altoids gitarr

jag älskade Altoids gitarrerna bumpus och jwilson27. Så jag bestämde mig att göra en att ge till min bror för hans födelsedag, med några tillägg... ROCK ON!Steg 1: material Material som krävs för det här projektet är följande:-Altoids tin (ät!)-Träri...

Fastställande din gitarr truss rod och sträng åtgärder

har problem med fret buzz på gitarren? Den sträng åtgärden dödar dina fingrar? Halsen på din gitarr liknar något som en båge? Goda nyheter! dessa problem kan åtgärdas. [utom den sista en. i så fall kan du behöva en ny gitarr]Dragstång är vanligtvis e...

Gitarr effekter Pedalboard & fallet med isolerad strömförsörjning

detta är kulmen på ett fåtal projekt att omorganisera alla mina pedaler i bärbara fall. Kraven för min bräda är följande:-Passar min 3 pedaler + tuner-Portabilitet-Drivna, utan Kedjekoppling av en läskig wallwart-Bypassable-Integrerad channel-växel-S...

Gitarr grafik på billigt del 2: Vinyl plektrumskydd

en billig och enkel plektrumskydd. Fungerar utmärkt för basar som inte kommer från fabriken med ett plektrumskydd.Steg 1: material Behöver du:Självhäftande vinyl ark (min var ungefär $1 på Hobby Lobby)SaxExacto knivPapperVykort eller fil mapp (valfri...

Gitarr renovering

en guide om hur man kan förbättra eller fixa någon gammal gitarr.Steg 1: I början När jag köpte den gitarr som det var i ett tillstånd av elände; kropp och hals av gitarren målade i metallic lila gnistrande billack och anpassad plocka guard slösat i...

Altoids gitarr 1.2

arbetade jag på den lite mer idag.Jag gjorde en ny bro ur en gammal spik och Dremel-ed skårorna i den, fungerar bra!Jag satte i piezo plocka upp, och jag ens hade inte att lämna huset som jag trodde jag skulle. Jag försökte att stämma en gitarr helt,...

Backcountry diddley båge - käpp (för dem utan en backpacking gitarr)

jag ville ha ett stränginstrument att ta med mig in i backcountry, en som kunde överleva en hel dag att vandra i sol eller regn med minimal krångel, men som skulle ge musik och roliga runt lägerelden i slutet av dagen. OCH det skulle vara lätt för lä...

Kolfiber gitarr kropp - gjort på Techshop

i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde kroppen för min kolfiber akustisk gitarr, del av en workshop på Techshop. Det gjordes om lager av kolfiber och glasfiber över en kartong mögel, då härdning fibrerna med marin kvalitet epoxi....

DIY gitarr med min diy cnc router

Hej, detta är min andra "stora" instructable. Det är ett projekt som... för nu har tagit mig över 40 timmar.Jag bygger en gitarr kropp från körsbärsträ och Ipé trä med min cnc router för att dirigera contour och fickor.Jag kommer att uppdatera d...

Gitarr Pickups - byta eller ersätta humbuckers

Byta ut mickar är en av de enklaste sätten att drastiskt ändra ljudet från en gitarr. Min huvudsakliga gitarrer har olika pickups än lager och kära.Varför? Eftersom de lager som alltid verkar lackluster eller bara inte låter rätt för mig. Och baserat...