Gitarr effekter Pedalboard & fallet med isolerad strömförsörjningdetta är kulmen på ett fåtal projekt att omorganisera alla mina pedaler i bärbara fall. Kraven för min bräda är följande:
-Passar min 3 pedaler + tuner
-Portabilitet
-Drivna, utan Kedjekoppling av en läskig wallwart
-Bypassable
-Integrerad channel-växel
-Spendera minst av $$$ som möjligt

Drivs pedalboards från drivlinan eller andra företag säljer för över $200 online, även ett isolerat förråd kan vara över $200 på egen hand. Många av komponenterna för detta hittades runt huset och det totala priset var runt $80. Fallet är en gammal poker ärende, channel selector/effekterna förbifartsleden och strömförsörjning är byggda från början med en omkopplingsbar 12v/18v utgång och 4 isolerade 9v outs.

VARNING / DISCLAIMER ***
Strömförsörjningen del av detta projekt handlar om elnätet matningsspänningar (120v). Om du har lite elektronik kunskap/erfarenhet gör inte bygga strömförsörjningen, kommer du att arbeta med spänningar som kan vara dödligt och om setup olämpligt kan förstöra din utrustning. Du genomföra detta bygga på ditt eget ansvar och jag kommer inte att hållas ansvarig för några skador eller skador på din utrustning.

Med det ur vägen, låt oss ha lite kul!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gitarr effekt PedalBoard "Rick-Rack"

Jag var shopping för en PedalBoard och allt på marknaden var inte vad jag var ute efter eller sätt dyrt. Jag såg en "vägg hörn" på min balkong och insåg att det skulle vara perfekt för mina behov genom att montera dem i en konfiguration med &quo...

Hur att bygga, göra en gitarr effekter Pedal styrelse med input utgångarna - steg för steg

Detta är en komplett guide om hur att designa och bygga din egen pedallådan för din gitarr pedaler.Trä som används var pine och målat 4 gånger att skapa fin mörk färg.Jag har köpt högkvalitativa tuffa velctro, varumärke kardborrband.Detta är de neutr...

Gitarr effekter pedalboard för under $10

Bygga en pedalenheten har gjorts många gånger. Jag ville bygga något som såg trevligare än de flesta av DIY dem jag har sett, tog under en timme att bygga (inte räknar avslut) och var under $20. Jag tror att jag träffade alla mål.Steg 1: Steg ett: ma...

50, 000V högspänning strömförsörjning

DISCLAIMER:Detta är en extremt farlig projekt, och det bör endast prövas av personer med erfarenhet av elektronik, och särskilt högspänning. Om det är din första tid söka hjälp för din egen säkerhet.Hemlagad hög spänningstillförsel uppfyller alla int...

IKEA "Solvinden" - sol USB-strömförsörjning

Detta är ännu en annan sol strömadapter instructable. Men vänta! Vad skiljer den här?Tja till att börja med det bara kostar ca $10 och kan driva de flesta USB-enheter.Men den stora inslag är att den har den söta svenska IKEA styling och funktionalite...

Valve gitarr effekt fallet och nätaggregatet

detta kommer att bli en strömkälla och chassi för en ventil-baserade gitarr effekt pedal. Jag räkna ut när jag gick så jag kommer att Visa utvecklingen var inte nödvändigtvis den ordning jag tog--vad som följer är en idealiserad rutt, omarrangerade o...

DIY råtta klon snedvridning gitarr effekt Pedal - The död råtta

detta är inte någon Mickey Mouse distortion pedal!Denna pedal är en klon av en på min favorit effektpedaler från 80-talet... ProCos råtta distorsion. Det är en grundläggande OpAmp distortion pedal med det klassiska LM308N IC-chip som är en ganska enk...

Atari Punk konsolen gitarr effekter Box

detta är hur man modulera din elgitarr eller andra elektriska instrument med en Atari Punk konsol.Steg 1: Delar & verktygFör att bygga en APC gitarr effekter ruta kommer du att behöva:en Atari punk konsolen kit (APC) kan du köpa en här Maker skjulen...

Bänk PSU strömförsörjning från gamla ATX med Arduino och LCD-skärm

Hej alla och Välkommen till min första Instructable.Jag har alltid velat en bänk PSU för enkel åtkomst till en strömkälla, och något som jag kan lita på när du arbetar med olika projekt. Jag ville ha ett NÄTAGG som:• ger 12v och 5v 3.3V utgångar• ger...

Box behandlingar, och hur man kan lösa fallet med saknas fallet

det är inte svårt att göra en bra ruta eller fall för verktyg eller instrument. Och du kan ofta förbättra nyttan av en befintlig ruta av omdömesgilla tillägg av skum eller klaffar. Med skum menar jag slutna celler polyethelene packning, inte att förv...

Driva din borrmaskin med en dator strömförsörjning!

Långsamt och tyvärr dog min borrmaskin batteri.Borr batterier kostar mer än $2Jag tänkte på att jag aldrig behöver det vara bärbara eftersom min pappa har en killer Dewalt borr som är nästan för kraftfull och läskigt att använda...Detta gav mig en ga...

Raspberry PI fallet med inbyggd ytmontering för mindre än $2

jag äger två RPI en är en mediaserver för min inspelat TV-program; den andra är ansluten till en Motorola Lapdock köra experiment och för utbildningsändamål. Jag är en ingenjör som volontärer för den Boy Scouts of America jag undervisa datorer vid Rh...

Mailmate Shredder - ersätta den interna säkringen med en strömbrytare

jag köpte en Staples Mailmate dokumentförstörare ca 6 år sedan medan han bodde i USA. Jag älskar bara storlek och design och det faktum att det cross snitt (snarare än bara ränder) Mina dokument, kreditkort och CD-skivor.Efter några tunga använda för...

4Pin Molex strömförsörjning / Power 2 HDD med ett kort

Detta kommer att VisaHur man gör en Molex 4 Pin nätaggregat från en konventionell 12V Adapter?Kör 2 externa hårddiskar med en strömadapter.Steg 1: Delar som behövsDe flesta delar från skrot som visas.12V 2A adapterManliga strömkontakt (som passar den...

Anpassa batterier verktyg för att arbeta med strömförsörjning och har ett dubbelt system

Sluta köpa dyra eller ens billigt märke batterier som kommer senast en månad! Med detta system behöver du bara ändra och gamla dött batteri och det fungerar med samma med denna modifierade "batteri" som kommer att anslutas för att Fortsätt och m...

Ersätter i fallet med en Xbox 360-handkontrollen

i denna instuctable kommer jag visa dig hur man byter i fallet med en xbox controller det bröts eller vill du ha en annan färg skal.Steg 1: Vad du behöver Du behöver:En extra domänkontrollant case (du kan få ett full färgat in från Amazon för ca £4En...

Fixa en död strömförsörjning med en hårtork (flödesomformning knep)

min Hp Pavilion a805n desktop slutat fungera ordentligt när jag tillfälligt bortkopplad systemet från strömförsörjningen. Först trodde jag maskinen var död (dvs leverera strömavbrott). Dock upptäckte jag ett litet trick med en hårtork för att få mask...

Hur man gör en lätt Minion fallet med eva eller skum. DIY lätt hantverk

I denna video kan du lära dig hur man gör en rolig Minion fallet med eva eller skum, det är en mycket lätt hantverk som du kan sälja eller gåva. Jag hoppas du njuta av video och prenumerera.YouTube-kanal: bara Victor Vic youtube-kanalFacebook: https:...

Med sladd sträng GPS enhet

så allt du behöver för denna GPS är en mager tub (dvs toalettpapper innehavaren eller tampong apllicator), en rulle med sladd sträng (kan vara lyser i mörkret), några duck tape, en bobbie pin, tjockare nylon snöre, ett bälte och sunt förnuft...Steg 1...