Glänsande röd skiftnycklarnär jag tänker på ett garage svart krom och rött kommer att tänka. För att få dessa vardagliga skiftnycklar se skarpa och sticker ut använde jag reflektioner i metall för att plocka upp de röda tonerna under.
Relaterade Ämnen

Att lägga till handtag till Allen skiftnycklar

Jag hittar ofta "L" formade Allen skiftnycklar en smärta att använda ibland. Så för att göra dem mer bekväm beslöt jag att göra handtag för dem.. Jag bara gör det för dem där jag har flera av den storleken om jag sluta behöva använda kortsidan....

Glänsande pärla örhängen

Inspirerad av designern Mark Montano, dessa glänsande pärla örhängen är en riktig juvel att göra!Steg 1: materialFör att göra dessa lätt örhängen, behöver du...flat back strass (dessa fungerar bäst för detta projekt, kan du använda någon annan färg s...

Hur öppna lås med mutter skiftnycklar

Jag visar hur att öppna ett lås med två stora mutter skiftnycklar/kombination nycklar. Denna metod att kringgå lås fungerar bara på billiga lås med dålig material. Det kommer också förstöra låset genom att böja bygeln och bryta del av låshuset. Nyckl...

Verktyg arrangören - tång och skiftnycklar

Hantera den oredan i din verktygslåda med en trä arrangör för din tång och skiftnycklar...

3D tryckt glänsande Bells

Semestern är närmar sig snabbt och du behöver få redo med din dekoration, för i och runt huset och för trädet. Här är en instructable att du kan följa för att göra glänsande 3D klockor...3D-skriva ut Bell delar i steg 3 i olika färgade fibrer och pas...

Hur får man släta glänsande hår

Om du någonsin kämpat att uppnå helt slät, glänsande hår, detta Instructables är för dig. Innan jag åkte till skönhet skolan, hade jag så många missuppfattningar om hur man använder en utjämning järn (aka platt järn eller uträtning järn). Jag skulle...

Att göra spänning skiftnycklar/roterande verktyg från gamla vindrutan torkarblad

Komplett ditt lås plocka set, med ett roterande verktyg (även kallad en spänning skiftnyckel), av upcycling en sliten ut torkarblad.Jag postat en instructable ett tag tillbaka, om hur man gör låset plockar. När jag hade avslutat min uppsättning, var...

Hård Anglepoise Rgb + Strobe skrivbordslampa glänsande Silver framtida Retro Punk Party

MeGa BRiGht låg energi flerfärgad worklight, med strobe funktion och framtida punk retrodesign. El och glasögon är dyra, rgb-ljusdioder är inte, lampa basen var en vacker art deco/utilitarist relik från min uni dagar, huvudet var avskuren och används...

Gramophone docka AKA glänsande metall Papercraft

A Google-sökning för en Gramophone dock visar många val.En jag hittade på denna webbplats av RobivesJag gillar enkelhet och lätt konstruktion.Designen överför snabbt till tunn metall.Steg 1: Samla leveranser jag valde flera 4 in y 10 i ark av 0,05 mä...

Få vackra glänsande hår för dig och din hund!

detta schampo är gjord för människor och djur.inte belive mig läsa på baksidan av det eller titta upp, dess för människor också.mitt hår var alltid platt och fet men efter jag använt detta och blåsa torkas den dess bouncyoch vacker.Du kan använda bal...

3D tryckta Ikea Hack lampa

IKEA är full av objekt som bara tigger att vara repurposed. Jag gjorde denna lampa med deras generiska hängande socket fixtur, låda drar, och en 3D tryckt universal fäste som ansluter dem.Jag utformade allt i Fusion 360 och tryckt delarna på en Maker...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Dagaktiva kuvert

Denna högpresterande / lågteknologiska design utvecklar fortlöpande intresse (börjat 1998) i att använda passiva off-the-shelf komponenter för att aktivera enskilda arkitektoniska öppningar eller hela kapslingar för miljökontroll. I det här fallet me...

Build a Lightsaber

Så har du beslutat att ta det sista steget att omfamna kraften. Följer din väg ljuset eller den mörka sidan? (Jag hör den mörka sidan har cookies).Vad någonsin sida du är på, vad som följer är hur man gör en Duel-Worthy Lightsabre. Det betyder, du bö...

Powder Coated Iron Pipe Ljusstake

jag har sett några coola Ljusstakar runt stan gjorde från VVS armatur så här julen gjorde jag ett gäng pulverlackerade iron pipe Ljusstakar för vänner. Jag har alltid velat prova min hand på pulver beläggning eftersom det ger en vacker tålig yta och...

Family Survival and Preparedness

När $hit verkligen träffar fläkten, och jag menar verkligen träffar det hårt, jag vill ha en plan som min familj kan följa för att säkerställa att vi är säkra och att överleva. Detta kan vara en plan som kan täcka så många eller så få olika scenarier...

Kolfiber Tablet Mount - Kindle Kradle

Intro: jag nyligen sällat sig Gadgetistas genom att köpa en tablett (Kindle Fire HD om du måste veta). Medan detta inte kanske låter som en stor sak för många, för en kille som hatar mobiltelefoner och äger inte en, det är ungefär lika svårt som en b...

Hemgjord Rotary/lägenheten gravör

material och tillförsel:3/4" plywoodWood skruvar: 1-1/4"(20)1/4-20 hex-head nötter (15)1/4-20 brickor (15)1/4-20 3-1/2" loss bultarna (3)1/4-20 2 "loss bultarna (3)2" U-bultar (2)1/4-20 möbler muttrarna (11)3" tee gångjärn (2...