Glas memo styrelsen i ditt val av färgGlöm om whiteboard och stökigt chalkboards... göra detta glas memo eller meny ombord och spraya på baksidan av glaset med någon Rust-Oleum färg att matcha du befintlig inredning. Att rena bara torka av glaset och skriva igen!

Jag har alltid massor av spill ligger runt i verkstaden ifall jag kommer upp med en idé att sätta in dessa på ett bra sätt. Denna glas memo styrelse görs med en enda ark av MDF och några extra bitar av tall gjutning som jag köpte på min lokala järnhandeln. Styrelsen mått 500 x 800mm och jag klippa den för att passa runt en glasbit som jag redan hade, men du kan enkelt göra upp ramen, mäta och sedan har en glasbit tillskuret. De flesta järnaffärer kan även tillskuret glas och spegel för dig medan du väntar.

Glaset var rengöras och baksidan besprutas med Rust-Oleum 2 X glans vid havet att matcha kricka färg i öppen planlösning kök / matsal.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Memo styrelsen

Syftet med memo styrelsen är att visa bilder eller viktiga dokument på ett roligt och personligt sätt.Steg 1: Samlas material som behövs· Plywood· Tyg· Mattan stoppning· Sprejlim· Strängen av val· Häftapparat· Maskeringstejp· SaxSteg 2: Till att börj...

"ditt val"

idén att måla shopping bara skickar rysningar längs min ryggrad. För att bli av med besväret med färg shopping jag kom med en enhet som läser och visar RGB-värdet av färg skannas. På så sätt färg shopping inte längre tittar på paint prov kort men ist...

Återvunnen kartong Memo styrelsen

Så när vi flyttade vi lämnade våra gamla memo styrelsen på det gamla huset, och några månader senare insåg vi att vi faktiskt verkligen behöver det.Jag ville inte samma gamla tråkiga anslagstavlan, och mer elegant memo styrelser kosta en vacker slant...

Knappen ansikte egendomliga Memo styrelsen / Maganet samling Display / kappa + Extra kredit

jag råkade bara ha massor av dessa 3" tums knappen ansikten i en låda sans resten av komponenterna... Jag visste att jag skulle hitta en användning för dem. Jag hittade alla detta skräp om runt mitt hus.Steg 1: Du behöver: HammareSidan fräsarTång nål...

Hur man; Plocka ditt val av energi drycker!

Hej, jag ska lära dig hur för att välja din första energi dricka och hur du köpa dem i framtiden!Steg 1: Red bull Red bull, ganska känd jag gissa,pro's och con's+ delisious!+ bra storlek+ Det finns en light-version!+ Det finns 3 nya smaker! (ja jag h...

Magnetiska Memo styrelsen

Detta är projekt #8 från 62 projekt att göra med en död dator. I grund och botten tog jag metallplattan som strukturellt stöd i många moderna tangentbord och det är prydd med en öppen krets ark används för att överföra knapptryckningar. För tema deko...

Bakgrundsbelyst skylt

jag fick i uppdrag att bygga ett tecken för en vän. Jag fick texten, (Stark oberoende kvinna behöver nr Man) och ett pristak på 100$. Jag hade nyligen köpt en Silhuett porträtt och ville skapa texten. Jag ville också arbeta med den flexibla LED strip...

Hur man gör en Lightweight kajak

detta instructable visar dig hur man bygger en låg vikt kajak med en liten budget i åtanke, det är roligt, enkelt, och kräver minimal erfarenhet av konstruktionSteg 1: Material som behövsFör detta projekt behöver du några material-12' x1yd bit nylon...

En klart glas whiteboard

detta instructable visar hur man bygger en genomskinligt glas whiteboard som aldrig slits ut och aldrig ghost. Glas är en överlägsen yta för att skriva på med torr radera markörer och raderar med en spets av fingret. Storleken jag gjorde min var 28 i...

Cantilever glas hyllor

jag har ett stort antal kåda och PVC kit som jag ville visa på mitt kontor. De * var * visas i en uppsättning av ganska mörka bokhyllor, men jag tyckte inte det och bestämde sig för att få dem ut in i ljuset - och tänkte att glashyllor skulle vara vä...

Steam Punk Strobe glasögon

billiga och roliga glasögon användbart på natten!, och när du feal som sticker ut från skaror av människor och lyssna på din favorit band på språng.hör är vad du behöver:1. solglasögon (hjälper om de har stora linser)2. 1 liten turbin3. "muttern"...

Skapa ditt första multi-touch bord

det har varit en lång tid sedan jag har bidragit till denna webbplats--ska ett år nästan--jag var försökande till åstadkomma ett personligt mål som var i vardande sedan min första gymnasiet åren. Detta instructable har tagit 2 år av oberoende forskni...

Hur man bygger ditt eget växande behållare

===Min första inspiration var dessa växande behållare designad av Ray Newstead och visas här:http://earthtainer.tomatofest.com/==========På ovanstående webbplats bör betraktas som den ursprungliga och ultimata resursen och de flesta stegen används fö...

Göra ett par Audiostrobe-kompatibel LED glasögon för användning med hjärnvågorna övningsprovet program

Audiostrobe glasögon används tillsammans med ljus och ljud maskiner, samt vissa hjärnvågorna övningsprovet program. Glasen har lysdioder byggdes vilken puls i synkronisering med ljud, vanligtvis antingen binaural beats eller isochronic toner. Ljus oc...

Hur man skapar en färg Swatch torr radera styrelsen kalender

Detta instructable kommer att hjälper dig att skapa en anpassningsbar paint färgruta torr radera styrelsen kalender. Liknande produkter finns i butikerna är ofta dyra och finns i begränsade färger och stilar. Detta ekonomiskt alternativ kan skräddars...

Magnetiska glas 4 i 1 produktivitetsverktyg

jag har nyligen börjat ett nytt jobb där det ser ut som jag kommer att ta mycket av tillfälliga anteckningar, och att ur the box tänkare som jag kom upp med idén att bygga en liten personlig torr radera styrelsen. Men det slog mig att det måste att t...

Delar o ' gröna - irländska Maiden gjort i glas (ingen ordlek avsedd)

kan det alltid vara arbete för händerna för att göra.Din handväska kan alltid hålla ett mynt eller två.Solen kan alltid skiner på din fönsterruta.En regnbåge kanske vissa att följa varje regn.Kanske en vän hand alltid nära dig.Gud kan fylla ditt hjär...

3D drog glas bildram

denna heminredning är ganska unik och iögonfallande konceptet. Min glas lärare hade gjort en helt fantastisk version av denna i chockrosa år sedan & jag velat alltid göra min egen, så här är jag och jag måste säga det är bättre än jag någonsin trott!...

Glas gravyr | Lasergravyr Whisky flaska

För detta projekt använde vi en Trotec Speedy 500 och en snabb 300 flexx maskin med en roterande kvarstad.För att slutföra detta projekt, måste du:Whisky glasflaska eller någon flaska för att förstoraGlas kopparKartongSprayfärgGravörer maskSteg 1: sp...