GoPro externa laddningskabelHar du någonsin velat ta en looooong tid förflutit men hade inte batteriet eller utrustning för att göra det bra idag jag kommer att visa dig hur man gör en GoPro externa laddningskabel så kan du ta de lång tid förfaller du vill.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en extern mikrofon fäste för GoPro HERO3.

När the GoPro HERO2 släpptes, den med en extern mikrofon jack byggdes. Det var en 3.5mm domkraft på sidan att plugga en liten kondensator mic in. I HERO3 ingår även en extern mikrofon uttag, men det är i form av en multi Använd USB-port. Användaren m...

Bygga en HK X650F quadcopter för GoPro stil video och foto

Detta är mitt första försök till en instructable, så vänligen vara förlåtande. Också är engelska inte mitt modersmål, så jag ska försöka hålla det så enkelt som möjligt. Om du hittar några fel eller felaktig information, kommentera gärna, jag ska för...

GoPro Hero2 parallella batteri Expansion Pack

DISCLAIMER: Jag är inte ansvarig om du skada kameran under detta INSTRUCTABLESäkerhetsinformation LiPo batteri: Lithium Polymer etikett av Radioactive_LegosHoppa till steg 2 om du bara vill se var att löda din tråd internt.Detta är inte: en bärbar US...

GoPro Hero2 mikrofonen

Detta är en uppgraderad extern mikrofon för en GoPro kamera. Det kommer att fungera för 1, 2 eller 3. Standard GoPro mikrofoner på gopro's suga riktigt dålig, jag är säker på vem som äger en vet vad jag talar om.Jag var tvungen att köpa ett annat fal...

Ändra en Mini-B USB-kabel att driva ett bifogat GoPro Hero3 (med skelett bakdörren)

jag fick min GoPro Hero3 till jul, det är en fantastisk kamera. Men lämnar batteritiden något att önska. Visst, du kan köpa en massa extra batterier och byta ut dem med jämna mellanrum, men om du tar en tidsinställd - du verkligen vill inte flytta ka...

Att göra ett Panorama i Photoshop (GoPro eller vanliga kameror)

Disclaimer: Jag är inte en ledar-Photoshop eller något. Jag ska försöka förmedla vad jag vet, men vill du komplicerade saker att fungera, jag vet inte hur mycket av en hjälp jag ska vara!Som en heads up gjorde jag denna guide för den fototävling! Om...

Hur du exporterar media från iPad till extern hårddisk

Denna uppsättning instruktioner vägleder dig om hur du exporterar alla foton och videoklipp som du har på din Windows PC från en iPad.Steg 1: Anslut LACIE externa hårddisken till datorn. Ställ in LACIE enligt instruktionerna i rutan.Hämta iTunes (kan...

GoPro Clamp Mount

Stativ är begränsade i funktioner och de får på sätt i en fullsatt butik. Ange den GoPro Clamp Mount! Jag designade detta fäste att passa på en standard en hand bar clamp med 4 axlar av artikulation, vilket gör det enkelt att montera en gopro nästan...

Bättre och datorteknologi, genom Velcro: Göra din Laptop en skeppsdocka för externa hårddiskar

problemet:Det är sällan en säker och bekväm plats att sätta en bärbar extern hårddisk när du använder en bärbar dator i en mobil, icke-desk situation.Exempel: Du arbetar på din bärbara dator och vill säkerhetskopiera vissa filer eller arbeta på vissa...

GoPro Pole

Steg 1: Verktyg och förnödenheter Go pro pivot arm3/4 tum bult med mutter och bricka20mm pvc-rör (längd är valfri)Borr med 3/4 tum borrspets(Tillval) för säkerheten:WireÄndlock, används gummit som används på promenadkäpparNågra repSteg 2: Skär PvcSkä...

Fiska Cam GoPro HERO

detta instructable visar hur man kan anpassa GoPro Hero2 kameran att passa på en stor fiske lockbete (eller jigger) så att du kan observera den fisk som finns inom räckvidd och också se åtgärder under fångsten. Det finns en begränsad möjlighet att fi...

GoPro under vattnet fiska Mount

Steg 1: leveranser 4- PVC Elbows2 - 2 ft PVC polacker1 - 2.5 ft PVC pole3 - 1,75 ft PVC polacker1 - 1 ft PVC pole2 - 3 sätt PVC kopplingar2 - linor1 - GoPro mountNågot att göra hål med så det kommer att sjunka.Ta långa bitar av PVC-rör och skär till...

GoPro och flasköppnare i torsk skola

Detta är min andra Instructable om samma ämne - GoPro kameran monteras på fiske lockbete att spela in vad som händer under vattnet. För den här videon använt jag också min standard videokamera. I min första Instructable täckte jag hur man gör kameran...

En billig DIY halvklotet för GoPro

Förmodligen, försökte alla som har en GoPro eller annat vattentät kamera göra sådan bild.Men, när du doppa kameran i vattnet, du ser bara en enorm suddiga vatten kant som överlappar allt ovan och nedan. Vatten verkar vara för nära kameralinsen, och d...

Återuppliva en extern DVD R/RW

då och då jag njuta lite av dumpster dykning, och jag får de flesta av mina delar eller komponenter för projekt detta sätt.Jag hittade en yttre SONY DVD R/RW 2 dagar sedan, men det fanns inga kablar. Jag behöver inte en extern hårddisk, så jag inte e...

DIY GoPro fack

Hej du! Jag är ny på detta forum och jag vill dela bra saker med dig som jag skapade för min GoPro kamera.Jag letade på internet för att köpa några fack mount, men gissa vad? Priset för låg kvalitet man är runt 40$ och för hög kvalitet prodacts är 60...

GoPro hero3 ram med fall av batteri ryggsäck, 2 Sugrus och en gemensam

vi först ren fallet från alla dessa små knölar inne, separat de två fallen. Sedan omsluta vi GoPro Hero3 Cam med en Naylon för att säkerställa att Sugru inte sticka, då vi mögel 1 påse (5 g) av Sugru i liten cylinder och lägga den på GoPro samtidigt...

Extern enhet "Sele" för bärbara datorer

varning: första INSTRUCTABLE!Efter att ha fått nog av att balansera min externa hårddisk på min laptop när jag försökte bära dem runt mitt rum, beslöt jag att göra något åt saken.Jag ville dock göra något permanent enhet omslaget eller den bärbara da...

Extern bildskärm vagga för Laptop

Jag älskar min laptop men liksom många, skärmyta verkar aldrig vara tillräckligt. Jag fick mig en 24-tums bildskärm som gjort en stor skillnad men var tvungen att jonglera både den bärbara tangentbordet och ett yttre som trångt mitt skrivbord.Jag kom...