Gör super spinning sfärer

Glöm inte att prenumerera på min youtube-kanal snälla!!!
Tack!!

Relaterade Ämnen

Spinning Kinetic Scupture SUPER kul

Detta är en rolig kinetic skulptur som snurrar och ser super duper cool.Hoppas du njuta av denna enkel handledning om hur man gör det!Steg 1: Dra bladenDet första du kommer att behöva göra det drar bladen för varje bit. Det finns 16 totalt.För vårt p...

Spinning vakta Glitch (Goldeneye 64) och Super Mario 64 ljud Glitch

en av de mest populära glitches tiderna var spinning guard glitch från Nintendo 64 spel: Goldeneye 64. (Goldeneye 007) Detta glitch orsakar en vakt för att börja dansa som en galning.I Super Mario 64, kommer att gör samma glitch orsaka ljud buggar, e...

Hur man bygger detta fantastiska Spinning Rainbow ljus hjul!!!

På detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en riktigt cool rainbow ljus spinnrock!Detta är mitt inträde i "Låt det GLOW" tävling.Jag gjorde detta ljus regnbåge spinnrock från vad någonsin delarna har jag sitter i mitt skjul. Detta...

Super syresatt Multiponics

Jag använder flera hydrokultur varianter i ett system, nämligen LP aeroponics (lågt tryck), DWC (djupt vatten kultur) bubbleponics och ett modifierat cirkulerande system härstammar från rDWC (recirkulerande djupt vatten kultur). Jag har också ökat va...

Elektroniska LEGO Super Mario Bros. svamp

Inlämnad för godkännande av Instructables samhället, ge jag dig ett annat elektroniska LEGO projekt med en retro videospel tema!Använda exakt samma principer för design och konstruktion som min Elektroniska Super Mario Starmen, har jag byggt en annan...

Electronic LEGO Super Mario Starman

Detta är ett roligt och unikt projekt att jag inledningsvis började byggnaden strax efter utgivningen av min Elektroniska LEGO Star Wars DL-44 Blaster Pistol --vilket innebär naturligtvis särskilt projektet byggdes med hjälp av min förvärvade kunskap...

3D-Super Mario Papercraft Magnet styrelsen

Cubeecraft har en awesome papercraft leksaker med en smart nr-lim box design. Pop-kultur fan art omfattar karaktärer från TV, cartoons, TV-spel, filmer, serietidningar och mycket mer. Vi visar dig hur man kombinerar Cubeecraft leksaker, magneter och...

Awesome Super Mario Bros. påskägg!

My son is going through his Super Mario Bros. phase. Jag vet inte att jag någonsin kom över mig. Spela Nintendo för oräkneliga timmar är en av mina käraste barndomsminnen. Med påsken runt hörnet trodde jag jag skulle överraska honom med dessa Awesome...

Hur fick nya Super Mario Bros. U den minsta möjliga tid

Hej, och Välkommen till min mini-genomgång för nya Super Mario Bros. U! Jag säger "mini" för den här genomgången inte omfattar hela spelet. I själva verket omfattar den bara fyra av de nio världarna! Detta beror på att denna genomgång är för hur...

En Super lätt Arcade maskin från 1 ark av Plywood

har du ville att din egen arcade maskin, men aldrig trodde du hade tid, färdigheter, verktyg eller pengar att göra en elegant skåp?Här är lösningen!Jag har designat en extremt lätt att bygga, prisvärd och elegant skåp. Nu kan du bygga en alltför. Med...

Saftiga sfärer mellanmål - lätt kök Science

Detta är ett enkelt, roligt sätt att leka med maten! Om du har kräsna barn, kan du göra några juice av frukt och grönsaker och sedan skapa dessa "kaviar" gelé ur den.Detta innebär att endast två ingredienser! .. .och en kopp olja!Om du har aldri...

Super Secret Book Safe

göra en bok med ett hemligt utrymme som behöver en nyckel för att öppna den.Jag gjorde min första bok säker när jag var ca 10. Jag fortfarande har det, och även om det är ganska grov, gör det fortfarande exakt vad det är tänkt att - dölja saker :)Jag...

Super flexible double curvature surface - laser cut plywood

Carl Friedrich Gauss skiljer mellan tre typer av böjda ytor, enda böjd - neutral (cylindrisk), och dubbel böjda - negativa (hyperboloid) och positiva (sfäriskt).Böjda ytor är mycket attraktiv, särskilt negativ dubbel böjda ytor, men också mycket komp...

Spooky bakåt Spinning klocka tillverkad av kassettbandspelare Motor

detta är en prop som jag gjort för min dotters grundskolan hemsökta hus, som jag kör med min man. Klockan är tillverkad av en cheapo thrift store klocka och en gammal kid's kassettspelare. Det visar tretton klockan och minut hand snurrar baklänges.St...

Super Shredder - TMNT

Så hittade jag denna modded Super Shredder leksak som jag tyckte var riktigt häftigt. Jag har velat göra en Super Shredder ett tag, men jag fann mig själv inte reaaally gillar den filmversionen design så mycket. Så när jag hittade denna modded leksak...

Hur man gör Super söt citron ansikte Cookies

vad du kommer lära dig:I detta instructable, du kommer lära dig hur man gör dessa Super söta Lemon Cookies! Dessa citron cuties är socker cookies belagda med söt och lemony glasyr. Deras söta ansikten gör dem extra roligt att äta!Videon innehåller st...

Super färg Splatter Maker XL

En av roliga saker som jag hade sett runt var en turn-tabell typ sak där du kan lägga ner ett ark papper eller T-tröja, kasta lite färg på det och börja snurra i tabellen. Centrifugal kraft sedan kastar färg utåt från centrum, och när du slutar spinn...

Piffa upp plast arrangörer

Jag är säker på att de flesta alla har dessa plast arrangörer. Särskilt de som bor i lägenheter eller sovsalar som behöver enkelt flyttbar lagringsmedia lösningar för små utrymmen. Men ibland de bara är inte mycket attraktiv, särskilt om de är fyllda...

Super Bright - enkel låg kostnad DIY cykel ram belysning

Cykla på natten, särskilt i de flesta amerikanska städer, kan vara en skrämmande upplevelse. Även på en "säker" street eller trail innebär passage korsningar med bilar som helt enkelt inte har en aning om körning med fotgängare och cyklar. Och m...