Gov'nor - montering en sökväg racer med en 1930-budget... en journal för pågående projekt...Detta är Pashley Gov'nor... det är helt enkelt vacker... sitta och stirra på det ett tag, det gör att du känner trevlig...

http://www.Pashley.co.uk/Products/guvnor.html

Den är baserad på den modell som Pashley på 1930-talet men är utrustade med moderna komponenter, (enda hastighet eller interna nav 3 hastighet).

Jag vill ha en men på £800 jag är rädd att det inte någonsin kommer att hända... någonsin.

Jag försöker göra en framkomlig kopia för under £50, använder rensas och Ebay delar.

Jag bröt nyligen ramen på min hybrid cykel, som var min huvudsakliga cykel, så jag har två 700 c hjul att använda men de andra delarna från det kommer inte vara lämplig.

Detta Instructable kommer att vara ett register över de problem och lösningar.

Jag inser att den starkaste delen av utseendet kommer från styret; North Road eller turist stil.

Barer kommer att vara lätt att passa men (på grund av budget) interna nav växlarna kommer endast att ske om jag är lycklig och jag inte kommer att glömma hub bromsar alldeles; Jag kommer förmodligen att använda dual pivot skjutmått.

Jag är inte en perfektionist alls, jag gillar snabba och smutsiga fixar men jag insisterar på spets-topp bromsar, (jag lärde mig den hårda vägen).

Denna lnstructable kommer att skrivas som det händer och kommer att innehålla de återvändsgränder och, förhoppningsvis, serendipity av projektet.

OBS!
Det kan bli lite tråkigt och vandring; Om du bara vill salient fakta sedan hoppa över alla dravel och gå till denna förkortade version.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gov'not - ett försök att förvandla en gammal ram till en kopia av en vintage sökvägen racer - Pashley Gov'nor - för 50 pund.

Detta är den Pashley Gov'nor... det är helt enkelt vacker... sitta och stirra på det ett tag, det gör att du känner trevlig...http://www.Pashley.co.uk/Products/guvnor.htmlDen är baserad på den modell som Pashley på 1930-talet men är utrustade med mod...

Hur man bygger en pumpa RACER med två parallella oberoende axlar

här är en rolig sak att göra denna Halloween, pumpa Racing. För vår ras är användning av en solid bas med ditsatta hjul olagligt. Ingen skateboards. Ingen av rullskridskor. Ingen Tonka lastbilar. Pumpa i sig måste vara stöd av pumpa racer. Utmaningen...

Montering en Nexus 7 i bilen med ORIGINALKARTONG

OK... så jag äger en 2005 Scion xB, som jag älskar på allvar. Kul bil, cool stil (enligt min åsikt), och jag tror det är en drömbil när de vill göra vissa automotive tullen. Ett måste för automotive mods nuförtiden är definitivt att ha en pekskärm un...

Awesome LED Edge-lit Desktop namnskylt

du skulle vara hårt pressade att ett kontor med en stationär dator som inte har en namnskylt. Detta DIY projekt förvandlar den klassiska graverad vinyl namnskylten till ett high-tech konstverk. Det är det perfekta sättet att piffa upp någons skrivbor...

Lära sig och bygga en race spec drone

Idag, jag kommer att lära dig hur man flyger och bygga en drone "multi rotor" i vårt fall en Quadcopter. I denna tutorial, jag leder dig genom de regler och förordningar för att flyga en drönare, då jag börjar vägleda dig i hela hela handledning...

Hur att rosta kaffebönor (& marsvin) över eld

jag är från Chicago men har bott i den vackra sydamerikanska landet Ecuador tio månader av året för de senaste sju åren. Ecuador producerar många produkter som vi använder varje dag; bananer, choklad (kakao) och det viktigaste ämnet på jorden: kaffe....

Azuki bönor (röda bönor), morot och blåbär muffin

jag har försökt många muffin recept. Detta är den som stoppade ytterligare försök. Det är bäst av bästa.Det är ett resultat av lösa två matlagning behov i ett recept. Å ena sidan jag har alltid varit och är fortfarande forska och utveckla frisk, näri...

Kartong marmor Racer

gjorde jag en marmor racer med pool nudlar, men jag ville ha en likhet med den stora trä sådana, som hade den marmor ras ner en lutande plan efter den andra. Inget trä och verktyg är inte in i nya trä butiken ännu. Jag rensas en fin storlek kartong,...

Instruktioner för montering A gös fiskespö och Rig

fiske är en sport som alla kan njuta av en livstid. Walleyes är prisade statliga fisk av den stora delstaten Minnesota. Jag har fiskat i norra 10 000 sjöar i 16 år och njuta av fångst och släppa mest med denna vackra fisk.Detta är instruktioner för m...

Key Lime smörade gröna bönor

Kanske du bara gjorde några mäktiga kött Muffins och nu behöver en sida att gå med dem eller du letar bara efter en snabb och enkel sida som tar 10-15 minuter att skapa. Antingen så har du kommit till rätt ställe.Steg 1: Ingredienser och verktygHär ä...

NOR gate från NAND gate

ibland när du bygger kretsar, inte har du alltid rätt komponenter. Lyckligtvis när det gäller digital logik gates, kan du göra den del du behöver! Om du är färska ur NOR gates, men har några NAND-grindar liggandes, har du tur! Med fyra NAND-grindar,...

Hur man odlar en vertikal Lima & gröna bönor grönsaksland

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en lodrät gröna bönor trädgård. Jag kom med idén när jag rensa bort min bönor i min trädgård. Tänkte jag, det måste finnas ett bättre sätt att odla grönsaker än tilling och ogräsrensning år efter å...

Bootloading och montering Arduino Atmega328 - jag gjorde det på TechShop

detta Instructable visar hur bootload och montera en Atmega328, Atmega328p eller Atmega328p-pu för alla projekt. Detta är ett bra sätt att spara pengar genom att köpa Atmega328 dopp paketet microcontrollers istället för att använda Arduino utveckling...

Röda bönor och ris med korv

Se den korta video som täcker alla steg krävs för att göra denna otroligt enkla men läckra röda bönor och ris!Steg 1: Titta på den fullständiga versionenDetta är den fullständiga versionen där jag går igenom stegen en efter en.Steg 2: Steg för steg L...

Biff och bönor

min version av den traditionella "cowboyen" vita bönor och biff. I detta enkla recept, jag använder en kan av Bushs vita bönor istället för pinto bönor, och jag bara ganska winging det med vad jag har tillgängliga.Steg 1: Mirepoix Stek din aroma...

Strawberry röda bönor Mochi (Daifuku)

Dessa daifuku är ganska delges på brudkläder dusch. Du kan forma den daifuku efter formen på jordgubbar, eller du kan forma dem som jag gör.Steg 1: Ingredienser och metod I grund och botten använder mina daifuku samma metod som min iceskin mooncake1...

Perfekt taqueria stil pinto bönor

Pinto bönor var en stapelvara i mina farföräldrars hus, och det var alltid några i kylen (om de inte var ovanpå spisen). Det var min gå-till mellanmål efter skolan som något min mormor serveras med nästan varje måltid. Comfort food i dess enklaste.Pi...

Laser etsade limabönor

här på San Diego FabLab vi behövde göra några minnesvärda hämtställen med vår hemsida för en lokal hantverk rättvis. Att ha 0 budget och endast vad som fanns tillgängligt i labbet (som råkade inkludera mina helg matvaror) kom E med gravyr Lima bönor...

LUFTENS syre och dess påverkan (överleva framtiden)

Jag publicera detta inlägg, för att göra en medvetenhet för allmänheten om problemen i ökande luftföroreningar och minska syrehalten."Jag har fått en liten idé att öka O2-nivån i atmosfären, är för att producera O2 på konstgjord väg till en större fö...