Gratis kanot åter bygga.jag behövde en andra kanot för en familj kanot helg. (Se min andra post 4 dagar Camping ingen kylare)

Så postat jag online att jag var ute efter en gratis kanot.

Jag har ett system som jag kallar "Free99". Vilket innebär att jag förvärva saker från andra gratis och återuppbygga och använder dem som mitt eget, eller några gånger jag betala den framåt och ge ombyggnaden till människor som kan använda dem. Jag har sparat $ 1000-tals dollar förvärv av bemannar gamla grejer och att föra dem tillbaka till livet för min egen användning.
Jag har skaffat en kajak, 3 kanoter, en skottkärra, öl kylskåp, tält, och även en.22 gevär och många fler saker. Detta är ett projekt för mig att föra skräp tillbaka till livet.

Detta är resan.

Jag tog en bit skräp och gjorde det till en fungerande vatten redo kanot.

Projektet var på en strikt budget.

Jag är inte en professionell, jag är en man med en plan och en stram budget.

Men det fungerade.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du använder gratis pallar att bygga en grillrestaurang

detta Instructable kommer att gå igenom processen att utforma och bygga en BBQ temarestaurang med en mycket liten budget. Vi förlitat sig på vår egen påhittighet, vår scrounging förmåga och vår kreativitet för att göra en restaurang som såg ut som vi...

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

Bygg din egen CNC-maskin.

När jag flyttade till Pittsburgh, hade jag en serendipitous stund när jag gick förbi ett ställe som heter TechShop. Många av er kanske har hört talas om det men jag visste inte och personalen var vänlig nog att ge mig tour. Förlägga blåste mitt sinne...

Cedar Strip kanot

2012 jag fått gratis kanot av en kille på Craigslist. Det hade varit en duk tillbaka kanot i ett tidigare liv. Det var verkligen stryk på utsidan, men insidan visade det hade några bra ben, revben att vara mer specifik. Jag ansåg att göra om duken me...

Återerövra en trädkoja

Detta instructable visar dig hur till återvinna en treehouse in tunga hyllor och en arbetsbänk/toolstands. Detta bygga motiverades av behovet att ta bort min barndom treehouse som det hade blivit farligt från röta. Jag råkade vara att bygga en verkst...

Hur man bygger en robotarm

Uppdatera: https://www.youtube.com/watch?v=BILiuqRmLRIvill bygga registeransvarige gå till härvideon är:http://www.youtube.com/watch?v=N9z7OQLlhrEhttp://www.youtube.com/watch?v=jozshuI246o&feature=youtu.behttp://www.youtube.com/watch?v=onQIzR5C8qkhtt...

Gratis pall upp säng trädgård

Upphöjd bädd trädgårdsarbete kan hjälpa dig hantera en liten trädgård med sparar du tid och pengar. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger ett par gratis upphöjd bädd lådor med pall trä. Lastpallar är en utmärkt källa av gratis m...

Bygga ett gäng av tabell Top Tardis

jag brukade vara i marinen, där jag lärde mig att flottan står aldrig igen volontär själv... Jag fortsätter glömma att när ett projekt kommer upp. Vissa neuron bränder och jag tror att "Jag kan bygga som". Och allt börjar över! Här är ett bra ex...

Bygga Mini Line Array

bygga en Mini Line ArrayTillsammans med alla mina andra intressen i livet är ljud och högtalare byggnad nära toppen. Den första uppsättningen av högtalare byggde jag någonsin hade drivrutiner som kom från Radio Shack 1978. Diskanterna hade en 10uF ko...

Bygga en mjölk spjällådan vagn

min fru gillar verkligen går till jordbrukarna marknaden på lördagsmorgonen... men hon hatar bära väskor av färskvaror. Hon behövde en vagn, men hon ville inte ha mig att köpa en (och inte jag heller).Så, min intrepid assistent, högra hand och son Ma...

Strålning Kid Gun bygga

grundläggande åter bygga av en leksakspistol till en prop passar alla helgdagar, filmer eller konventioner. Innehåller instruktioner för hur du ändrar kroppen, renovering exteriör och grundläggande målningstekniker. Enkla steg också täcka tillägg av...

Bygga en robust modell SU

MiniArts 1:35 skala kit av den sovjetiska SU - 76M infanterikanonvagn byggd av Steve Zaloga för militär modellering.Den sovjetiska SU-76 var en av de mest producerade allierade stridsfordon av andra världskriget, underläge i röda armén endast av T-34...

Bygga en enkel Marx Generator

gillar du idén om tesla spolar och andra hög spänning gnistor grejer, men har inte tid, pengar eller tålamod att bygga något som är utstuderad?Tja, här är en kul 'n' enkelt projekt som kan göra stora, feta, bullriga gnistor minst 2 inches lång, och k...

Garden ström - bygga en ström eller Creek / naturliga filter för dammen

HejJag byggde en 200 fot ström / creek till göra en naturlig filtersystem för min damm. Geotextil och epdm damm liner används för denna övergripande creek. Stenar och grus för realistiskt utseende. Det var varit ett mycket stort projekt. Jag hittar d...

ARDUINO hur man bygger din egna universal IR-fjärrkontroll

Jag har hittat många tutorials online för att ta emot IR koder med din ARDUINO men inte en hel del handledning förklarar hur man skickar dem, de flesta av de som jag hittade hade också massor av kommentar om det inte fungerar. Skicka IR koder med din...

Skin-on-Frame kanot

jag vill ha en kanot. Jag vill ha en riktigt illa. Nya, kommer det att köra mig $400 eller mer. Används, jag bara gillar inte Craig's List och har inte hittat några andra listor i mitt område. Så vad är en pojke att göra? Bygga en!!!Det finns ingen b...

Det bästa sättet att ta bort 3D utskrifter från bygga plattform

ta bort 3D-utskrifter från en 3D-skrivare bygga plattan kan vara lite knepigt - speciellt om botten yta är stor. I den här videon visar vi ett mycket enkelt sätt att ta bort sådana 3D utskrifter från bygga plattan utan att skada modellen eller bygga...

Awesome hund barnvagn från en begagnad jogging stroller

det finns ett problem. Du som kommer går eller springer med din medelstora till stora hund, men han bara inte kan hålla längre. Om han har fått en tillfällig skada eller en permanent funktionsnedsättning, vill du inte lämna din workout buddy bakom. K...

Katt abborre träd från skräp

detta är lätt att bygga katt träd med minimal verktyg använder skräp du har liggandes på bara ett par timmar. Jag gick att plocka på pappor att samla några trä, PVC pipe, rep, matta och en plast badkar. 50' rep fick bara oss 1' av inslagna rör så jag...