Grundläggande utomhus knivJag har alltid velat göra en kniv för mig själv och det är Instructable kommer att bli att resa. Jag kommer att tala om material, sourcing material, minimal verktyg behövs, utforma kniven, värme behandling av och fästa handtag plattor.

Jag måste betona att jag är ingen expert på ämnet av kniv och processerna i den. Detta är vad jag, rätt eller fel, jag hoppas du njuta av och lära sig mycket.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den högteknologiska Prepper BOSS. (Grundläggande utomhus överlevnad System).

OK, So I'm not the average prepper.. För en vägrar jag att lämna bakom några av de saker, som jag anser vara grundläggande bekvämligheter av liv. Det finns många utmärkta BoB väska Instructables så jag inte ska gå in på Detaljer om de saker som är ge...

En grundläggande ren för utomhus AC enheter

Med sommaren kommer närmar sig snart tiden att slå på AC att hålla huset kallt. Du kan märka att din elräkning piggar upp mer än förväntat eller att ditt hus bara har svårt att hålla kall. Om det har gått mer än ett par år känna din senaste AC enhet...

Bygga en bågreaktorn med grundläggande verktyg och kompetens

jag trodde det skulle vara häftigt att gå som Tony Stark för Halloween, och jag vände mig till Instructables för idéer om hur man bygger en bågreaktorn. Problemet är att de bästa och mest korrekta Arc reaktorerna på webbplatsen som Honus' och Kyling...

Grundläggande konkreta bänkskiva

detta instructable visar hur man bygger en enkel konkreta bänkskiva. Det finns flera webbplatser på nätet med bra instruktion och massor av detaljer, inklusive en här på Instructables. Detta projekt är mycket mer grundläggande för dem som kan vara in...

Grundläggande kök färdigheter - Stinking Rose (aka vitlök)

först för att berätta om den underbara lilla kryddnejlika som gör vampyrer och pojkvänner springa iväg!Jag älskar vitlök, jag använder det i nästan varje kyndel recept som jag förbereda. Jag hade märkt att flera av mina "lärling hem kockar" verk...

Grundläggande lydnadsträning för hundar

Mastering grundläggande lydnad kommandon är en viktig del av att vara en ansvarig hundägare. Dessa grundläggande kommandon att navigera relationen mellan djur och ägare mycket enklare och hålla både du och din sällskapsdjur säker i nödsituationer.Frå...

Grundläggande konst-bot målning och ram av återvunnen metall -

Följande är en enkel guide för ett grundläggande projekt som gör att du kan återanvända en bit av gammal utrustning för att skapa en utmärkt och unik ram för ett konstverk.I detta fall, har jag använt den solo cup art roboten från en annan Instructab...

Grundläggande stegen för hur man gör ost

Detta är en grundläggande Instructable om hur man gör ost. Det är inte tänkt som ett recept utan som ett bra sätt att bekanta dig med steg av detta gamla hantverk. För specifika recept, kolla in några av mina andra Instructables eller min bok om hem...

Bokbindning med grundläggande verktyg <>

Bokbinderi är ett förvånansvärt användbart verktyg i en ålder av instruktionsböcker inte är supplied.or om du vill göra en skissbok eller dagbok med din favorit papper, de gör också ett underbart personliga valentines gåva.De grundläggande färdighete...

Grundläggande stekpanna kornbröd

Detta är en bra grundläggande kornbröd recept som är gjord i ett gjutjärn stekpanna. Jag rekommenderar att du använder en 10-tums eller 12-tums stekpanna. Jag gör denna kornbröd för kornbröd fyllning med svamp och Pancetta. Receptet kommer från chowh...

Hur du sätter samman en grundläggande stationär dator

denna uppsättning instruktioner hjälper dig att montera en grundläggande dator kan köra mest moderna programpaket som uppstått genom att en tillfällig förbrukaren. Moderna datorer blir billigare när användare komplettera deras monetära investering me...

Hur du använder SurfaceMapperGUI för grundläggande Projektion kartläggning projekt

i detta Instructable jag kommer att tala om ett verktyg som jag skapade kallas SurfaceMapperGUI, som är tänkt som ett riktigt barebones gränssnitt för projection kartläggning som intuitivt kan avhämtas inom en dag.Finns många andra Projektion kartläg...

Hur man gör en grundläggande bågskytte mål av kartong och tejp

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en grundläggande, fyrkantiga bågskytte mål av kartong och tejp.Material som behövs för detta projekt:-Tio stora rutor av kartong (du kan förmodligen få kartong av papperskorgen av din lokala mö...

Grundläggande All-purpose skrubba

alla ingredienser du behöver för denna lätt scrub är Oliv olja eller kokosolja, farinsocker, honung och citron. Anges de ingredienserna tillsammans med en liten skål, ihopkoppling kniv, vanlig sked och tesked. Du behöver en mikrovågsugn senare.Steg 1...

Den anläggningen potten grundläggande

UPPDATERING:Hej världen, jag är denAnläggningen pottengrundläggande... (original post: anläggningen potten)Facebook.Jag kan interagera med miljön och användaren med hjälp av min sensorer och några färgglada lampor. Användaren behöver inte ha tidigare...

Container Wood elgitarr (med grundläggande handverktyg)

Jag byggde denna gitarr från trä som jag drog från en container, som titeln antyder och mestadels handverktyg som används. Jag använder två elverktyg, en borr och en dremel.Det tog mig över en månad att göra, spenderar i genomsnitt ca 8-10 timmar om...

Den grundläggande kök: Guide till plats inställningar

Varför Hallå där! Jag är en ny mottagare av Kina. Jag ville aldrig Kina. Jag har aldrig sett en användning för den. Men min svärmor insisterade jag bör lägga den på registret. Så jag plockade en, skulle hoppas ingen få det. Hoppsan.Så har jag en trev...

Läder fodral Tutorial & Intro till grundläggande läder arbetande

God afton mina damer och herrar. I denna fina Instructable kommer jag att visa dig hur du skapar din egen läder påsar! Detta är också en stor inledande grundläggande läder arbeta.Om du har några frågor när det gäller handledning, gör din egen cosplay...

Förbättra din Ultimate Frisbee spel med dessa grundläggande kasta tekniker

som tidigare ledamot av Iowa State University Women's Ultimate Frisbee Team, Kvinna hånad, som har synts på College medborgare 2009 och 2011, jag har några insikter i sporten Ultimate Frisbee. Jag har fått alla mina färdigheter och kunskaper från and...