Hacka en toalett för fritt vatten - inspirerad version.

Detta Instructable är en steg för steg beskrivning av processen att lägga en diskho ovan en toalett som medger användning av rena vattnet innan det går i skålen och tillbaka till toaletten cisternen.

Jag blev inspirerad av posten på den här webbplatsen för "Hacka en toalett för fritt vatten",
och beslöt att göra min egen version i min liten toalettrum som inte har ett handfat.

http://www.youtube.com/watch?v=s-hfNuKrVHc

Denna version är ett litet marmor hörn handfat som ingen intrude eller hindra inresa eller promenad väg till toalettrummet.
Det blev ganska tekniska på vissa ställen men jag hoppas du förstår.

Relaterade Ämnen

Röra fritt vatten Melon skärande

Steg 1: Scoring Skurna i halv, då du vill göra ett rutnät genom att dra kniv så långt ner som det går, vertikalt och horisontellt. går inte hela vägen igenom, bara för att botten på insidan. Yours bör se ut som bildenSteg 2: Rista runt Din kommer att...

Spara (lite) vatten med en 3D tryckta toalett sjunka!

Inte länge sedan jag såg en instructable om hacking en toalett gratis vatten och jag ville se om jag kunde göra min egen version med 3D-skrivaren.Sammanfattningsvis är ett "toalett handfat" bara en enkel VVS hacka som låter dig tvätta händerna m...

10 Hacks life med PVC #12

10 Hacks life med PVC #12[TITTA PÅ VIDEO]Här är den 12: e upplagan till vår "10 Hacks Life med PVC" serie. Vi byggt och testat dessa projekt med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.Hacks ingår:1. limbo Stand...

Spara gallon vatten varje dag!

Använda vatten från duschen för att spola din toalett och spara gallon vatten varje dag. Fungerar utmärkt för de duschar som tar en stund att värma upp.Steg 1: Steg 1 Placera en bucked under kranen i ditt badkar.Steg 2: Steg 2 Slå på hett vatten att...

Spara lite vatten... Med vatten!?

The toalett Buggy är en enhet som sparar mycket vatten från din toalett. Ännu bättre, det finns en enhet i toppen som, när du behöver byta vattnet, gör att du kan ta ut utan doppa händerna i röra vattnet. Det är i grunden en flaska som förflyttar vat...

Bygga en stor själv vattna trädgården & växthusgaser från återanvända material

Detta instructable visar hur jag byggde en mångsidig och låg underhåll ovan mark trädgård & växthus. Denna trädgård planter själv vattning, fukt reglering, själv fyllning, själv skyddade och bärbara (med hjälp eller utrustning). Även om inte helt gra...

Hur man gör papper

det finns flera Instructables om att göra papper av återvunna fibrer. Det är en bra verksamhet, och som höll mig anställd i fyra år.När jag arbetade i en papermill, även om vi var ett helt maskintillverkade mill, var de flesta av de frågor som vi fic...

Hur man skriver in Green Science Fair för en bättre Planet

tävlingen är över. Se vem som vann här!Instructables har slagit sig ihop med Discover magazine att ge dig den gröna Science Fair för ett bättre planeten!Tänk grönt, dela vad du lärt dig och Vinn fina priser!Du kunde: bygga ett ekologiskt projekt, tes...

Apple Cinnamon Mint Water

vattenmelon infunderas vatten inspirerad av detta inlägg i vattenmelon contest, tänkte jag, vi kan använda sådan teknik med andra frukter också... t.ex. äpplen?Varför äpplen?coz eatting en apple dagligen eftersom det är en super frukt, hög i fiber oc...

DIY färdigheter: Den bästa överlevnad verktyget

Kunskap ökar dina chanser att överleva.Jag är ett stort fan av att ha BOB (bugg ut påsen) i bagageluckan på min bil för nödsituationer både stora och små, men jag tvekar att lita på det alltför mycket. Underjordiska kärn fall-out skyddsrum, hagelgevä...

Hur man byter en dränkbar väl Pump

Okej! Detta är inte en lätt uppgift, och jag rekommenderar att alla som funderar om att göra det åtminstone överväga att ha väl pumpen identifierats som den felande komponenten av en professionell innan företaget det. I mitt fall, vattnet i mitt hus...

Cell phone Desktop Stand

Jag var tänkande i stället för min telefon bara ligger på mitt skrivbord / PC Station, jag kan göra en monter för att stötta min telefon, så bort jag gick till garaget och på mindre än 10 minuter kom jag tillbaka med en A ram stil stå ganska grundläg...

Metroid arm kanon

Jag har sett massor av instructables på metroiderna och nunna på arm kanonen! så för min första instructabl som är wat jag göra detSteg 1: metroiderna arm canonlevererar: en stor används mattan rulleanvända toalett rulle 2vatten färgersaxoch 1 bb pis...

Kapacitiv markfuktighet mäta (med I2C)

Mycket har skrivits om hur man mäter markfuktighet och framför allt på vilken sensor du använder.Med den enkla motstånd mäta är den största frågan korrosion av sensorn, inte bara eftersom det är i kontakt med jorden men också eftersom det är en DC nu...

Detox Juice recept - en liga av morötter, rödbetor, äpplen, Guava & Ginger

DETOX JUICE recept – en liga av morot, RÖDBETOR, äpple, GUAVA och ingefära –Syftet med denna video är inte att lära dig att juice frukt och grönsaker. Detta enkla recept visar en kombination av frukt och grönsaker vi njuta av juice. Vi kommer att dem...

Snabb och enkel homestead använder för plast flaskor (PET)

i det inte alltför avlägsna förflutnan, du skulle köpa mjölk, läsk, etc. i glasflaskor som du skulle återvända till butiken som ska steriliseras och användas igen. Nu med vår disponibla kultur, plastflaskor har ersatt detta system och har därmed bliv...

☘ DIY TVÄTTBARA TOALETTPAPPER ☘

detta är en instructable att göra din egen familj våtservetter.!!! för urinera endast!Min engelska är inte så bra så jag bara kopiera och klistra in denna artikel som förklarar exakt vad jag ville säga:Är hela processen med att samla in och tvätta de...

Vitlök Remidies

eftersom medicin har alltid tagit stora språng, naturliga hem rättsmedel är inte vanligt tal om 1900-talet. Huskurer är ålder gamla vanan som har förts vidare genom generationer. Grundläggande saker som frukt, grönsaker, spannmål etc inneha läkemedel...

Det verkliga ingefära öl receptet!

Detta instructable funktioner som gör ingefära öl från en riktig GBP växt, inte jäst som har varit i existens för förmodligen århundraden. Om du har druckit kommersiella ingefära öl det är inget som detta, har den en mycket smidigare, syrlig, fylliga...