Hand-färgade, draperad silke klänningdetta är mitt första försök på draperingar på en klänning form! Denna klänning är tillverkad av hand-färgade, lätt silke och stora, feta resår.

Min silk är 36" brett.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kåpa draperad Infinity klänning

Enligt min mening kretsar att skapa en fantastisk outfit ofta kring att hitta en bra balans av lös och tight, avslöjande och dölja. Jag älskar en låg kåpa hals draperade veck eller sexighet av en öppen rygg klänning, men det är ibland svårt att lista...

Hand färgade Rainbow tofs halsduk

Vem skulle inte vilja en trevlig funky rainbow halsduk med en pastell klänning på en varm sommardag. Jag har skapat en av min en och delat förfarandet med dig.Steg 1: Du behöverVit bomull halsduk, vitt bomullsgarn, färgämnen lämplig för bomull, Dye f...

Lätt, draperade Maxi klänning DIY handledning

min resolutioner i år var att prova drapering ett plagg (a la Project Runway) istället för att använda en kommersiell mönster. Detta är mitt första försök med det och det verkade relativt enkelt så jag tänkte jag skulle dela en tutorial på det alltfö...

Hand färgade hampa armband

Hey momoluvers, det är Momo. Idag jag kommer att visa dig hur man gör detta supercool hampa armband som är så enkelt och roligt att göra. Jag hoppas y'all ha kul med denna tutorial, låt mig veta vad du tycker!Steg 1: leveranser1. någon form av tyg fl...

Lasergraverade glaskonst med hand-färg

jag gjorde detta delvis på TechShop, en fantastisk plats med flera utposter i USA. Det är en produktion butik med verktyg för metallbearbetning, träbearbetning, industriell sömnad, vinyl banner styckning, elektronik och arduino, laser skärning och me...

15 minuters Joule tjuv

Detta är en introduktion i driften av en Joule tjuv och en kort titt på det historia. I November 1999 publicerades en enkel krets av Z. Kaparnik av en transformator-feedback singel-transistor spänningsomvandlare i vardagens praktiska elektronik tidni...

Handgjord Batik textilier med en Vinyl Stencil

Batik är en gammal metod för döende tyg med ett vax motstå.Använda en vinyl stencil för att underlätta din design är ett snabbt och enkelt sätt att underlätta processen. Vax kan användas med flera olika tekniker, men jag hittade en elektrisk batik pe...

Xena kostym

I en tid av antika gudar, krigsherrar och kungar, ett land i kaos som ropade efter en hjälte.Eller för att omformulera, senaste Halloween jag gjorde en Xena kostym - här är hur jag gjorde det!Denna handledning kommer att tala om att göra en warrior p...

5 minuters halsduken

Mikrovågsugn färgning med silke och sura färgämnen.Sidenscarfar är ett bra sätt att lägga till lite färg till ditt liv och det är enklare och snabbare än du tror att göra dina egna fantastiska hand färgad halsduk. Detta är ett stort projekt för att g...

Återvunnet glas hänge med vattenrutschbana dekal konst

förvandla vanliga fönsterglas till en vacker, miljövänlig fantastiska konst glas hängande. Denna handledning är att Instructables medlemmar som har grundläggande glas fusing kunskap, tillgång till en glas ugn och grundläggande glas verktyg.Du behöver...

19 oväntat Life Hacks med String

Det finns en uppsjö av kreativa livet hacks med string-- och vi pratar inte bara om att skära vinflaskor eller PVC-rör...Här är 19 awesome-- och oväntade!--life hacks att vi alla behöver i våra liv!Steg 1: Få en Ring loss från fingretVisste du att du...

CUSTOM RAINBOW SKOSNÖREN och "RAINBOW DASH" skor!

När jag började mitt projekt, jag hade ett par vanliga vita skosnören och ett par plain vit duk stickade tröjor, små barn storlek 1. Jag köpte också permanent, vattentät markörer som inte "blöder" när det används på tyget, det finns många storle...

Tovning tekniker serie - del 1 tovning en bit tyg

Del 1 av min nya tovning tekniker serieEn Fiberartsy.com handledningDu kanske också gillar: hur man gör Hand Felted tvål, Tovning ganska blommorVåta tovning är en av mina passioner! Jag går helt vilse i det! Så, jag bestämde mig att dela med dig de m...

Färga ull för projekt

jag har haft så många matta horor och ull älskare fråga mig om processen med hand-färga ull, att jag trodde det kan vara bra att erbjuda denna illustrerade exempel u vad som behövs & hur man gör några enkla dye bad färgning. Tänk på att det är så jag...

Tillbaka till skolan Applique A = apple

För att göra denna söta järn behöver å du följande material:1. en tomt eller fast färgade t-shirt klänning i bomull (ingen mix snälla!)2. Skriv ut och klipp ut mallarna (här hittar du länken:https://www.DIY-Crush.com/blog/back-to-School-Iron-onappliq...

Rainbow menyfliksområdet Wrap

Detta instructable visar dig hur man gör en hand "färgade" boho stil menyfliksområdet wrap armband utan bråken standard färgämnen och färgning metoder.Dessa wraps är kul och lätt att göra, ganska billigt (särskilt jämfört med vad jag har sett de...

Sliding Puzzle Secret Compartment Table

Glidande pussel hemliga fack tabellen är en idé som jag har gungade runt en tid. Jag har alltid haft pussel, träbearbetning och hemliga fack och detta projekt kombinerar tre på ett roligt och intressant sätt. Tanken bakom bordet är att det döljer ett...

Chip dator: Lätt att producera AVR BASIC dator

Detta instructable kommer att dokumentera och förklara mitt senaste projekt, en fristående datorsystem baserat på ett enda chip (IC); ATmega 1284P. 1284 P ansvarar för samtliga delar av systemet, inklusive kör BASIC tolk, generation RCA video signale...

Lätt $5 Lightsabers

Gör några awesome Lightsabers för ungefär $5 varje!Nyligen gjorde jag en massa hemmagjorda Lightsabers för mina barn och mig att spela med och använda för Halloween kostymer. Som jag räkna ut hur man gör dessa, var mitt mål att komma med en metod som...