Hand färgade Rainbow tofs halsdukVem skulle inte vilja en trevlig funky rainbow halsduk med en pastell klänning på en varm sommardag. Jag har skapat en av min en och delat förfarandet med dig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hand-färgade, draperad silke klänning

detta är mitt första försök på draperingar på en klänning form! Denna klänning är tillverkad av hand-färgade, lätt silke och stora, feta resår.Min silk är 36" brett.Steg 1: Färgämne i siden I en kastrull, tillsätt tillräckligt med vatten för att täck...

Ombre färgade Rainbow T-Shirt

Jag är en erfaren dyer. Jag älskar verkligen konsten att färga. Nyligen frågade min dotter mig att göra henne en balklänning som var ombre färgade från en färg till en annan. Jag gjorde henne klä från en lyxig vit rayon twill som draperier som smält...

Rainbow sommar halsduk

I sommar stoltsera en färgglada bomull halsduk med skrot bitar av broderi floss.Steg 1: Du behöver Bomull halsdukTrådar för broderi (så många färger som du kan hitta)NålarSaxAllmänt kontorsmaterialSteg 2: Gör referenslinje Rita linjer på tyget på lik...

Hand färgade hampa armband

Hey momoluvers, det är Momo. Idag jag kommer att visa dig hur man gör detta supercool hampa armband som är så enkelt och roligt att göra. Jag hoppas y'all ha kul med denna tutorial, låt mig veta vad du tycker!Steg 1: leveranser1. någon form av tyg fl...

CUSTOM RAINBOW SKOSNÖREN och "RAINBOW DASH" skor!

När jag började mitt projekt, jag hade ett par vanliga vita skosnören och ett par plain vit duk stickade tröjor, små barn storlek 1. Jag köpte också permanent, vattentät markörer som inte "blöder" när det används på tyget, det finns många storle...

Rainbow menyfliksområdet Wrap

Detta instructable visar dig hur man gör en hand "färgade" boho stil menyfliksområdet wrap armband utan bråken standard färgämnen och färgning metoder.Dessa wraps är kul och lätt att göra, ganska billigt (särskilt jämfört med vad jag har sett de...

Att göra en halsduk

vill ha ett anpassat utseende för din brudgum och marskalkar för ditt bröllop? Behöver det rätta tillbehöret för det steampunk dräkt? Gör en halsduk!Steg 1: material Du behöver från din tygaffär:1 yard tygskrot av gränssnittmatchande trådDu behöver f...

Lasergraverade glaskonst med hand-färg

jag gjorde detta delvis på TechShop, en fantastisk plats med flera utposter i USA. Det är en produktion butik med verktyg för metallbearbetning, träbearbetning, industriell sömnad, vinyl banner styckning, elektronik och arduino, laser skärning och me...

Rainbow Tiedye Spiral gardin

Tie-dye är ett mycket roligt sätt att tillbringa dagen med din familj. I detta Instructable guidar jag dig genom enkel stammen till göra din alldeles egna tie-färgade rainbow gardin!Steg 1: hitta rätt tyg att färga att hitta rätt tyg att färga kan va...

Tovning tekniker serie - del 1 tovning en bit tyg

Del 1 av min nya tovning tekniker serieEn Fiberartsy.com handledningDu kanske också gillar: hur man gör Hand Felted tvål, Tovning ganska blommorVåta tovning är en av mina passioner! Jag går helt vilse i det! Så, jag bestämde mig att dela med dig de m...

Infinity spegel klockan

Ända sedan min adresserbara RGB LED strips (WS2812B) kom från Aliexpress, har jag varit fascinerad av LED-projekt. Följa upp min framgång med min Charlieplexed LED klocka, ville jag skapa något med mer Jazz...Medan du surfar google bilder, jag kom öv...

Vrid den till din stil!

Hej alla! Tänkte bara dela något som kan vara användbara. Aaaaaaand thats!--Ändra jackor, byxor, skjortor och allt till din stil mode! Nu, detta är egentligen en tutorial, men mer bara en inspirationskälla för några tips och tricks och bara några idé...

5 minuters halsduken

Mikrovågsugn färgning med silke och sura färgämnen.Sidenscarfar är ett bra sätt att lägga till lite färg till ditt liv och det är enklare och snabbare än du tror att göra dina egna fantastiska hand färgad halsduk. Detta är ett stort projekt för att g...

Färga ull för projekt

jag har haft så många matta horor och ull älskare fråga mig om processen med hand-färga ull, att jag trodde det kan vara bra att erbjuda denna illustrerade exempel u vad som behövs & hur man gör några enkla dye bad färgning. Tänk på att det är så jag...

Handgjord Batik textilier med en Vinyl Stencil

Batik är en gammal metod för döende tyg med ett vax motstå.Använda en vinyl stencil för att underlätta din design är ett snabbt och enkelt sätt att underlätta processen. Vax kan användas med flera olika tekniker, men jag hittade en elektrisk batik pe...

Sliding Puzzle Secret Compartment Table

Glidande pussel hemliga fack tabellen är en idé som jag har gungade runt en tid. Jag har alltid haft pussel, träbearbetning och hemliga fack och detta projekt kombinerar tre på ett roligt och intressant sätt. Tanken bakom bordet är att det döljer ett...

Lätt $5 Lightsabers

Gör några awesome Lightsabers för ungefär $5 varje!Nyligen gjorde jag en massa hemmagjorda Lightsabers för mina barn och mig att spela med och använda för Halloween kostymer. Som jag räkna ut hur man gör dessa, var mitt mål att komma med en metod som...

Trout Dreams and Buffalo Circles

In the summer of 1994, I visited my sister in Montana. Hon och hennes man tog vår familj genom Yellowstone National Park. Det var en verkligt minnesvärd upplevelse. Detta täcke dokument min erfarenhet den sommaren.Jag har alltid älskat fisk för hur d...

En tatuering färgämnet (i $ 0,01)

Jag har gjort en tatuering färg som kan göras i 5 Min och kostar mindre än 0,01 $VÄNLIGEN SE VIDEORSteg 1: Skaffa tyger De saker som behövs är:-GummibandMatch pinnarEn tallrikBorsteVattenSteg 2: Steg 1STEGEN FÖR ATT GÖRA DET ÄR FÖR ENKELT STEG ÄR:-#...