Hand linje fiske Rigen 20-ounce plast dryck flaska kan enkelt förvandlas till en fisk catcher. Tillsätt 6 pund test fiskelina, återvunnet brickor, en liten bit av trä, en gammal sko strängar, en gummisnodd, en fisk-krok, bete och en sjö och du kan ha en fisk middag ikväll.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bass Fishing Tips

Steg 1: utrustning Antingen en push knapp eller spinner hjulPoleJiggar, beten, flugor, levande bete, grodor, etc.Hand linje fiske kan också användas för basPersonligen tror jag pimpelfiske för bas är mycket effektivtGrodor är också mycket effektivaSy...

Göra en 4 Strand runt fläta Paracord koppel med Hand Loop och dekorativa Diamond Knut

Hej! i detta Instructable, kommer jag att lära dig hur man gör en 4 Strand runda fläta Paracord hund koppel med en loop och dekorativa Diamond knut.Steg 1: material Ditt material för denna resa är rakt fram.1) paracord färg [s] och längd som du välje...

Låt oss gå överlevnad fiske!

jag har fiskat sen jag var 3 år gammal i både salt och sötvatten, jag hade chansen att fiska floderna Tigris och Eufrat när han arbetade som en entreprenör i Irak med en fiske kit mycket liknar detta en (inte att jag skulle äta ett skit av någon av d...

¿Need en Hand?

Hej alla!För mitt High School Senior projekt ville jag göra något lite kreativa och roliga så jag bestämde mig att skapa en robot hand. Målet var att lära sig om kretsar, ledningar och konstruktion (som jag åstadkommit) och för att uppnå detta mål, j...

Hur du sätter din hund till en fisk för Halloween

Jag är tillbaka med en annan hund kostym! Den här gången har jag beslutat att göra en fisk kostym för Jersey. Jag tror att hon kommer att bli jätte glad när Halloween är över!Jag in denna kostym i Halloween tävlingen, så om du gillar detta instructab...

Bly-fisk lockar

Inledning- Detta projekt använder batteriet för att lura dessa crafty fisk till betet lätt."Det finns inget som lockar mänskliga naturen mer kraftfullt än sporten i frestande okändan med en fiskelina" re. Henry Van Dyke. Det säger allt. Fisk är...

3D hand Silver & black edition

OK kör nu vi, jag har äntligen haft tid att göra några konst och absolut älska att ha lite ledig tid. Detta instructable är jag gjort i färg som finns att se på min profil. Jag trodde det skulle vara häftigt att experimentera med metalliskt gel bläck...

Crabbing för nybörjare

Crabbing är en kommersiell verksamhet såväl som en familj rolig aktivitet. Crabbing innebär att fånga och äta dessa saftiga kräftdjur. Krabban oftast fångas och äts längs ostkusten är känd som krabban blå klo. Det finns inget bättre än att komma hem...

Kompakt bugg ut Bag

Jag blev kontaktad av en vän som bad mig att undersöka de olika "komplett bugg ut väskor" finns på marknaden idag och se vilket som, enligt min mening var den bästa kompakt väskan. Jag tittade på, och testade, många "från hyllan" Bug u...

Fickformat fiskespö och rulle

jag älskar att fiska, det är kul och det kan bli spännande; man kan fiska med en grupp av vänner eller familjen. Om du är camping, eller bara på en dagstur, är fiske ett bra sätt att fördriva tiden. Som Doug Larson sa, "Om folk koncentrerade sig på d...

Göra en Mod mobil

denna mobil är ett bra sätt att föra några mitten av århundradet modern i ditt hem för mindre än en dollar. Japp! Jag sa en buck. I själva verket om du arbetar från material i din stash, eller din papperskorgen, blir din enda kostnad de två pennies s...

Ta silvertejp till nästa nivå (överallt) - och andra sätt att göra en fullastad plånbok.

Del ett i beredskap serie! Aldrig fångas utan denna otroligt användbar objekt. Helt diskret (i plånbok). Min användningsområden för detta inom en månad inkluderar:-Förebygga en hotspot förvandlas till en blåsa (fungerar bättre än kommersiella produkt...

Survival Spear

Hej allaHär är mitt sätt att bygga en överlevnad spjutet som kommer att kunna parera en björn, varg, zombie, etc.För denna Inscrutable behöver du...1. massor av strängen.2. en fiskekrok (fiske, valfritt).3. några trä.4. ett ihåligt rör ca 2 cm i diam...

Pärlstav halsband

Denna video kommer att guida dig hur du gör halsband hemma.Steg 1: Material listavita pärlor--10 mmvita små--7mmpäronformad pearl--12x8mmCrystal linje fisk tråd eller nylon trådguld färg kedjanhoppa ringknäppenhattpinnarnålpinne huvudVerktygWire Cutt...

ChalKaat (förstärkt verklighet baserad laserskärare)

Nutid CNC/Lasercutters har ett indirekt gränssnitt med externa datorer. För att förklara detta låt mig ge er ett exempel, kan tänka mig vill du klippa läderarmband för din arm. För att göra detta med nuvarande laserklingor måste du först ta mätning a...

Nybörjare Fish tank

en enkel steg för steg guide för att ställa in din första tio gallon tropisk fisk tank. Om du gillar det du digg det!Steg 1: Information för att vetaVälkommen till steg ett. Jag tror att innan du går ut och köpa alla grejer, ska du veta några saker o...

En annan enklare inverterad pendel Robot

Detta är en förbättrad version av min tidigare instructable med titeln "A enkla och mycket lätt inverterad pendel balansera Robot". Det finns fyra fördelar i denna version.Lättare att få ett materialFärre material som behövsEnklare program för a...

Anpassade akryl schackbräde

jag har alltid haft en mjuk sida mot schackspel. Jag har aldrig varit särskilt bra på schack (jag vet hur bitarna flytta och jag vet när jag ska förstöras, men det är allt). Jag har dock alltid haft konstnärskap och designmöjligheter ärva i en bra sc...

Kali händer och kropp Tweaks

Kali behöver många händer. Traditionellt, hon har 4 par egna (åtminstone) och en full bälte av 'em. Dags att komma igång!Jag gör åter en gammal aluminium walker i Kali, flera beväpnade, tre ögon hinduiska gudinnan tid och empowerment. Kali är den fem...