Headless Electric ViolinJag hade gjort en elektrisk fiol innan, och beväpnad med lärdomarna från att bygga, det är den 2: a, coolare version av denna:

Material:

ca 2 fot av 2 * 2 tums lövträ (mahogny, lönn, Teak)

En färdiga violin greppbräda (Ebay)

En färdiga violin chinrest (Ebay)

Fyra gitarr tuning pinnar

En piezoelektrisk violin pickup (Ebay)

En fiol Bridge

En 1/4 tum Gitarrkabel

Strängar och båge - uppenbarligen

Verktyg:

Tenon såg

Tabell såg (valfritt, hjälper till med att ta bort bulk material)

Mejsel, 1/2 tum

Rasp (trä, rutmönstrad)

Fina rasp (valfritt)

Sandpapper från 60 till 600 grit (60, 80, 120, 220, 600)

Aerosol färg och trä lack (sprayburkar finns på järnaffärer)

Utrustning:

Förstärkare

eller mixer ansluten till högtalare (i mitt fall)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Electric Violin V1

Detta är något jag byggt som ett skolprojekt. Jag har byggt följa upp projektet sedan och itavoids en hel del misstag jag gjorde i den här:Min träbearbetning färdigheter och tillgång till maskiner begränsas, jag tillbringade en ansenlig mängd tid pla...

2 x 4 Electric Violin

"Du var så upptagna med om du kan att du inte slutar för att tycker om du ska."Det är 2 x 4 elektrisk fiol i ett nötskal. En skymf både 2x4s och violiner likadana, men inte utan sin charm.Detta projekt som faktiskt visade sig bättre än jag hade...

Electric Violin

(Ljud steg 6)Denna elektriska skelett violin använder en piezoelektrisk pickup. Kropp och hals är solid lönn och mörkare träet är mahogny.Jag slutade det i November förra året efter en två år bygga. Det kunde ha förmodligen gjorts mycket snabbare men...

Electric violin projekt

jag är för närvarande håller på att bygga mitt första instrument. Jag planerade av och på för en månad och im nu bara börjar de riktiga steg. Jag planerar att lägga bilder av mina framsteg och i slutändan möjligen en instructable på det. Jag använder...

Dumpster Diving: På rätt sätt

Låt mig börja med detta - den enda anledningen jag delar min beprövade metod av dumpster dykning är eftersom det inte har delat på webbplatsen innan och sannolikheten för att en av er att inkräkta på min container dykning territorium är högst osannol...

Cigar Box fiol / Violin

Detta instructable kommer att visa dig min fusk, misstag, fixar och dårskaper i att skapa en cigar box fiol. I slutändan visade det sig mycket finare än jag trodde det skulle under de mörkare dagarna att bygga (jag gjorde massor av misstag). Du bör g...

Electric Car Conversion 101 video 001

Electric Car Conversion 101 del 001 - de mest fantastiska hem videor är här första video i en ny serie som visar hur du konverterar en Dodge Neon till 300V AC elektriska bil.Denna video hoppar rakt in de hårda grejer först - bygga Adapterplatta för a...

Electric Car Conversion 101 video 002

Electric Car Conversion 101 del 002 - se Hur konvertera en Dodge Neon till 300v AC elektriska bil genom denna video serien.Del 2 fortsätter konstruktion och tillverkning av adapterplattan....

Electric Car Conversion 101 video 003

Electric Car konvertering 101 003 - se mer elektriska bil videos här! Se Hur konvertera en Dodge Neon till en 300v elbil med en enorm AC-motor.Del 3 fortsätter med adapter platta och koppel design.Om du gillar dessa filmer, vänligen ge dem ett bra be...

Electric Skateboard v2.0: Smartphone kontrollerade

Här är en DIY elektrisk skateboard som är mycket lätt och rolig att rida! Detta projekt byggde upp vår tidigare Instructable, den elektriska longboard. Men saknade den elektriska longboard några viktiga funktioner som en inbyggd avgiftssystem, en rik...

Retro Electric Bike

This is a custom pedal/electric bike I designed and built for school. Detta bildspel visar start till slut bygga av projektet.Jag gör Metal Fabrication Engineering längs sidan en panna att göra lärlingsutbildning. Jag ser huvudet in i anpassade elekt...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...

22 grundläggande elektronik kretsar gjorda med Electra I - modulära elektronik utbildning KIT

Electra jag är en utbildning KIT innehåller 57 moduler med elektronik delar. Det beskrivs mer än 20 grundläggande går runt men du får nog delar att göra mer. The KIT är för att lära unga människor grundläggande kunskaper i elektronik.Du behöver inte...

Headless bruden från silvertejp

talar om en bridezilla...För Halloween förra året bestämde jag mig att gå som en Likbrud eftersom jag hade en awesome oh-så-åttiotalet bröllop klänning till mitt förfogande (kvar från en tidigare temafest). Klänningen var så episka, någon gammal död...

Hur du ställer in en mobil strippstång i vardagsrummet (Carmen Electra Peek-A-Boo Pole Dancing Kit)

Lauren hjälper mig unbox Carmen Electra Peek-A-Boo Pole Dancing Kit som senare används för att hålla min 55-tums plasma-TV så vi behövde ladda testa den först. Satsen är faktiskt ganska häftigt med och trots att de har instruktioner som säger Toppmon...

Fastställande en violin axel vila med Sugru

gummi remmar från axeln resten, som bör skydda violin ytan, upplöste över tiden. Vi använde ett paket med Sugru för att fixa det. En plastfolie hjälpte att Sugru inte fastnar i trä; Sugru kan därefter modelleras för att passa perfekt till det särskil...

En backpacker violin

Resor är en aldrig sinande källa till inspiration och de flesta gånger jag var tvungen att lämna min fiol hemma eftersom det var för komplicerat att bära ett känsligt instrument med mig. Slutligen har jag börjat skapa ett robust och modulära version...

Bästa DIY Headless kostym

detta var den bästa kostym som vi någonsin har gjort. Min dotter är 8 år gammal och hon var en stor hjälp. Vi gick till våra lokala sparsamhet butik och köpte ett par trenchcoat. De var på $2,00 varje. Jag var inte säker på vilken storlek skulle vi b...

Headless ryttarinna

se upp till alla Ichabods där ute, de headless ryttarinna är tillbaka!I detta instructable lär du dig hur du sätter en papier mache pumpa till ett skräckinjagande dräkt huvud och hur till vända en klänning till en ogudaktiga cape.Steg 1: leveranser P...