Hemmet gjorde arrow quiver



Jag behövde ett billigt och enkelt sätt att lagra mina pilar och transportera dem. Jag hittade med hjälp av ett PVC koger är båda som. Detta är verkligen lätt att göra och fungerar riktigt bra. Ganska mycket allt du behöver är PVC-rör, ett ändlock för PVC: N och paracord för din sele. Jag hade en random sele runt att jag knöt paracord till för lyftselen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemmet gjorde billigt chassi från gamla skräp

billigt hem gjorde chassi med gammalt skräp, som gammal Cd/dvd (fall), rör/kabel hållare/klipp skruv och en dc motor.** på samma sätt kan du bifoga framhjul.Jag kommer snart att uppdatera detta inlägg. med komplett steg och bild "Vid behov".Steg...

Arrow Quiver "Släppa benet stil"

jag ville ha ett koger som är lättillgängligt och fortfarande håller pilarna från buskar roamingsamtal genom skogen. Jag tyckte inte de generiska sida skälver som hålla kabeltrassel runt mina ben när hon gick. Och de bakre darrar fungerade inte för m...

Primitiva arrow quiver

I detta Instructable visar jag hur man gör en primitiv koger från en själv garvat röda hjort dölja. Detta projekt använder Dölj som både en resurs och som en trofé gåva som kommer att pågå den primitiva archer i många år.Steg 1: Välj din läderFör det...

Hemmet gjorde 5 strängad Banjo, låg budget byggd av delar och några skrot.

Detta projekt var att bygga min egen 5 strängad banjo å så låg en budget som möjligt, men ändå fortfarande att göra något som ser bra ut och låter bra.Jag har nyligen tagit upp Ukulele efter över 20 år av kämpar för att lära sig gitarr och inte efter...

Justerbara spännband för din arrow quiver

när jag gjorde min första koger bestämde jag mig för att ha justerbara remmar, så jag kunde prova där det skulle passa mig bäst.Steg 1: Hål och chicago skruvar jag stansade fyra hål på övre baksidan och fyra hål på nedre baksidan. Jag använde chicago...

Hemmet gjorde modell Steam Boat - del II

Som jag sa på del presentera jag ( detta instructable det Ångamotor med båtens modell. Denna del är datum tillbaka minnet, inte hur man gör det, men vad jag har gjort det.. Video vist du hur motorn flytta, ånga intaget från ovan att driva en kolv ner...

Hemmet gjorde PCB

Läs mer om detta hem gjorde PCB guide på. Första steg förbereda filerna SCH och PCB.Steg 1: Steg 2 i hemgjorda pcb Förbereda koppar PCB och skriv ut PCB layoutSteg 2: Steg 3 i hemgjorda pcb Skriva ut PCB layout på ett blankt papperSteg 3: Steg 4 Reng...

Hemmet gjorde högtalarlåda

så ja... Im 18 och om att gå till college för industridesign och mänskliga faktorer i 8 månader och jag ville bygga något med min pappa innan jag åkte. Tyvärr jag inte har tillräckligt med pengar för att bygga en bil som jag alltid velat ha. Så jag h...

Arrow Quiver

En enkel kvalitet tillbaka darra.Steg 1: Få ditt material tillsammans första. Många av dessa saker kan ersätta annat material. Ha roligt med den.Verktyg föreslog: borratång nål näsariveten pistol1/2" grepp nitar (3mm eller 1/8" diameter.) (valfr...

Hemmet gjorde ID

Innan du lägger till en kommentar om få kastat i fängelse, det handlar inte om att göra FAKE ID, det handlar om hemgjorda-ID. Det är ID som har 100% komplett och korrekt information, precis som du gjorde det.Jag har burit min hemgjorda personliga ID-...

Hemmet gjorde kryddor (från torkade ut örter)

Jag är verkligen dålig på att komma ihåg att vattna mina växter... Och jag glömde nyligen vatten några av mina örter, som slutade med dem torkar ut riktigt dålig.Men sedan de örter jag behövde inte kasta ut dem! Jag bara gick vidare och tog bort dem...

Hemmet gjorde Ghostbusters proton pack

* uppdatering * eftersom uppladdning min INSTRUCTABLE IVE gjort vissa förbättringar till min PACK, se bilder!Hej, här är stegen för att hur jag skapat min egen ghostbusters proton pack, det är inte helt skärmen exakt men nära nog att folk inte skulle...

Hemmet gjorde Pentium III spelkonsol

Hej alla! Flera månader sedan jag inledde ett projekt för att bygga en spelkonsol 100% från början, baserat av Pentium III-processor. Tja, allt utom CD-enheten och makt leverans. Detta är ett pågående arbete, så jag kommer att uppdatera varje gång ja...

Hemmet gjorde vattenmelon skivor

Seasonalfruit för tillfället är vattenmelon. Nästan varje dag jag har druckit färsk vattenmelon Juice.I har gjort dessa hem gjorda vattenmelon skivor på tre olika sätt för barnen. De föredrar detta mer än juice. Detta är ganska lätt att göra, du kan...

Hemmet gjorde usb power hub (gjord för USB-hdd diskarna)

Hej!Välkommen till min tredje tutorial.Denna gång jag ska visa dig hur man driva upp din USB-diskar! :)Varför?Om du har en dator med en törstig grafikkort och en låg strömkälla kan du bli lidande slumpmässiga krascher eller ensinte snurrar USB-hårddi...

Hemmet gjorde sommaren klä

jag har tänkt "kan du faktiskt sy en klänning?"Så jag gjorde detta!Behövs:-vid normal kroppsform och ca 170 cm kroppsstorlek du behöver 180cmx150cm tyg.-stretch-band-symaskin och redskap-tvål-måttbandSteg 1: åtgärd Måste först bestämma måtten på...

Hemmet gjorde Hydro Power System

på Fuelternatives försöker vi att hjälpa konsumenterna att hitta lösningar så att de kan använda alternativa energikällor. Vi har arbetat på några experiment för detta ändamål och detta är en av dem...I ett försök att utöka utbudet här, trodde jag de...

Hemmet gjorde seed starter

jag gjorde detta fack för att starta några frön i för trädgården. Det är botten av en platt av konserver. Jag fodrade den med aluminiumfolie för två anledningar, en är att hålla oversplash vatten och två är att reflektera ljus för växterna när de bör...

Hemmet gjorde bas fiol

detta är en full storlek bas fiol som är relativey lätt att göra och är perfekt för dem som behöver en knock-runt bas. Dess ton och volym kunde utmana en kommersiell full storlek bas. Till dagens priser kan denna bas göras för omkring $100. Denna bas...