Primitiva arrow quiverI detta Instructable visar jag hur man gör en primitiv koger från en själv garvat röda hjort dölja. Detta projekt använder Dölj som både en resurs och som en trofé gåva som kommer att pågå den primitiva archer i många år.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arrow Quiver "Släppa benet stil"

jag ville ha ett koger som är lättillgängligt och fortfarande håller pilarna från buskar roamingsamtal genom skogen. Jag tyckte inte de generiska sida skälver som hålla kabeltrassel runt mina ben när hon gick. Och de bakre darrar fungerade inte för m...

Hur man gör en back/midja arrow quiver!

Detta är en awesome tillbaka koger som är mycket billig, eller till och med gratis! Titta på videon för att lära sig göra det :)...

Hur man gör en arrow quiver

I detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en billig pilen koger som kan vara för show eller du faktiskt använder. Det tog mig ungefär två timmar att göra detta.Material:Läder eller konstläder, brun och grön (jag använde den oäkta grejer).Grön...

Justerbara spännband för din arrow quiver

när jag gjorde min första koger bestämde jag mig för att ha justerbara remmar, så jag kunde prova där det skulle passa mig bäst.Steg 1: Hål och chicago skruvar jag stansade fyra hål på övre baksidan och fyra hål på nedre baksidan. Jag använde chicago...

Hemmet gjorde arrow quiver

Jag behövde ett billigt och enkelt sätt att lagra mina pilar och transportera dem. Jag hittade med hjälp av ett PVC koger är båda som. Detta är verkligen lätt att göra och fungerar riktigt bra. Ganska mycket allt du behöver är PVC-rör, ett ändlock fö...

Arrow Quiver

En enkel kvalitet tillbaka darra.Steg 1: Få ditt material tillsammans första. Många av dessa saker kan ersätta annat material. Ha roligt med den.Verktyg föreslog: borratång nål näsariveten pistol1/2" grepp nitar (3mm eller 1/8" diameter.) (valfr...

Snabb och lätt Arrow Quiver

jag höll mina pilar i en kartong som de kom från butiken.Det var fint i början men snabbt blev det uppenbart att rutan inte kommer att hålla mycket länge och jag behövde en mer permanent lösning att bära mina pilar när tränar. Helst en som jag inte b...

My Leather Arrow Quiver

hay there.för några månader sedan en gjort en tillbaka koger som jag ville dela med er killar. som en "traditionell" archer(flat bow) gillar jag verkligen att ha mina pilar på baksidan. Jag vill ännu inte ett koger som du måste dra upp efter ett...

PVC Arrow Quiver

Steg 1: Få leveranser Få en 1-2 i pvc keps 1-18 i avsnitt 2 i pvc 1 - längd av para sladd (beror på dig)Steg 2: Borra hål i botten Lagt locket på pvc, då borra ett hål kastade sidan av den gemensamma jordbrukspolitikenSteg 3: Borra upp hålet Borra et...

Trä Arrow Quiver

Hej, mitt namn är Robert och detta är min första instructable. Mitt projekt är att bygga en trä koger. Låt mig börja med att säga att inte jag är en expert woodworker. Jag har bara byggt en handfull bågar, och detta är mitt första försök på ett koger...

Hunting 101

Detta instructables är att visa några tips för att hjälpa jägare förbereda där jakt att göra den mer framgångsrik. Jag kommer att berätta vad jag gör fram till jakten, under och efter samt vad man ska ta. Detta är redskap mot rådjur gevär jakt men må...

Bågskytte läder armguard

eftersom många människor frågade på grund av min instructable för en arrow quiver ( hur jag gjorde min armguard, beslöt jag att lägga några instruktioner. Jag inte bygga mig själv (som på bilden), men om du bor någonstans avlägsen och inte hittar någ...

Knex bow

i detta Instructable jag kommer att lära dig hur man gör en knex pilbåge koger som fäster till en knex bälte. Jag tar endast kredit för skälva och berg-och dalbana kedja bandet.Steg 1: Vad du behöver (båge) Behöver du:-2 grå stavar-4 metalliskt gröna...

Primitiva bågskytte

Detta är mitt första inlägg på Instructables webbplats. Jag har varit en hantverkare för ca 20 år. Jag började att göra knivar och har utvecklats till träbearbetning, leatherworking och har varit "hals djup" in i primitiva bågskytte för ett par...

En primitiv USB Solar laddare att kostnader du mindre än 5 minuter

här presenterar jag en ganska söt enkel och primitiva USB solar laddare. Enkel, ändå användbart på en massa tid!Jag använder det att ta ut min power bank, men du kan använda det för att ladda en annan utrustning som kräver 5V input.Men vara medveten...

Primitiva brand startande: Båge borr

Fire är en av människans största multiverktyg. Tänk på det. Utan den skulle vi nästan ingenting. Verktyg, mat, vatten, kläder och värme bland annat kommit från den. Tja, nu kan du göra det själv, sätt infödda amerikanerna en gång gjorde det. Jag vet...

Montera en Arrow varumärke Brentwood metall skjul - del I

The Brentwood 4 x 5 metall skjul från pilen industrier är lätt att montera och ger ett mycket bekvämt utomhus förråd eller verkstad. Detta delas upp i två delar, del jag har alla preliminära uppgifter och alla steg som tillverkaren säger kan göras av...

Gratis hösten sömnad Project - hur man gör en primitiv tyg Raggedy pumpa

Denna primitiva raggedy pumpa kommer att lägga charm till din Thanksgiving bordet.http://www.lovetosew.com/raggedypumpkin.htmSteg 1:För detta projekt behöver du:-åtta 18 "X 3" remsor av olika orange tyger-fiberfill eller fyllning-en pinne av trä...

Primitiva brand

det finns många var att köra primitiva brand. Den kommer vi att gå över idag är båge borr.Steg 1: början Båge borr består av fem delar varav endast två måste vara brännbart. Dessa delar är spindeln, fireboard eller härd, uthärda blocket, fören och as...