High Celtic Cross End TableDetta är min första instructable, jag är lite förbryllad att jag inte har anslutit sig denna gemenskap förrän nu men jag vill gärna visa dig hela processen av mitt arbete och bli en del av denna gemenskap. Jag skulle vilja säga er alla lite om min bakgrund... Jag är för närvarande en senior på Ball State University att få en Bachelor of Fine Arts i visuell kommunikation. Jag har under de senaste åren utvecklat en otrolig dragning till digital tillverkning och design. Detta har drivit mig att söka ut labs som använder laserklingor, 3D-skrivare, CNC-Routers, kvarnar och många fler maskiner.

Av de senaste har jag funnit mig attraherad av utformning av möbler med användning av laser cutter och trä butiken. Det här är en tabell jag har nyligen konstruerade och byggda för den främsta anledningen av mig behöver ett nattduksbord.

Om någon är intresserad av att se mer av mitt arbete kolla in min hemsida på www.ckwvisuals.com

Den här tabellen är också till salu här!

Så kan utan vidare, komma in i hur jag byggde den här tabellen!

Verktyg:

-Laserskärare

-Bandsåg

-Geringssåg

-Bord såg

-Router

-Box Cutter / Xacto

-Sax

-Färga tyg

-Brad spikpistol

Material:

-Furu

-Andra skrot trä

-Filt

-Garn

-Fläcken

-Trälim

Programvara:

-Photoshop

-Illustratör

Se Steg
Relaterade Ämnen

End Table Top

Min fru och jag fick oss en liten end tabell sak för vår plats från en sparsamhet butik. Det var faktiskt ganska skönt med en riktig marmor topp och allt. Problemet är marmor inte riktigt stämmer med vår inredning, så jag slog ihop en topp från några...

Hund Kennel End tabell

Jag finner att typisk hund kennlar inte är mycket mode medvetna och inte riktigt smälter inredning. Att ha en hund är en tillräckligt bra påminnelse om att du har en hund. Och eftersom vi har en hund (som måste sova i en bur på grund av hennes omättl...

Med relä styrelser att styra linjära manöverdon

I detta Instructable kommer vi att lära hur man använder relay styrelser för att styra linjära manöverdon. Alla reläer agera likadant, den enda skillnaden är hur många är på bordet.Fyra relär kan kombineras med styrelsen MegaMoto kontrollen så att st...

High-End audiokablar

Att göra avancerade RCA Audio interconnect kablar är inte särskilt svårt och behöver inte kosta mycket pengar om du följer stegen nedan.Steg 1: Kapning din kabel längdDet första steget var att klippa två längder av tråd till ca 2 meter lång.För detta...

SMIDDA tyger: hur man gör high-end specialitet tyger för couture, textilkonst, gobelänger & modedesign

SMIDDA tyger: Hur man gör HIGH-END specialitet tyger för COUTURE, TEXTILKONST, GOBELÄNGER, MODEDESIGN och mer!Jag får så mycket inspiration från material.När jag ser ett material som gör mig upphetsad, mitt sinne lopp med idéer om vad jag kunde göra...

High-End Fashion väst från återvunna plastflaskor

vara innovativa och kreativa, göra ett uttalande med en återvunnet Wearable konst!Skapa ett mode plagg från återvunna flaskor för modevisning, mode fotografering och kampanjer!Detta Instructable kommer att guida dig genom processen, för att skapa en...

DIY High End planterade Tank #Balleronabudget

Detta instructable är att visa dig hur jag byggde min vackra "High Tech" Planted tank för en låg kostnad.Jag hoppas ni alla njuter!PS Detta är min första publicerade instructable jag har varit en lurker på instructables från början men nu vill j...

Uber High-end Fashion örhängen från återvunnet vattenflaska

detta Instructable kommer att guida dig genom processen, att skapa några enkla moderiktiga örhängen från återvunna vattenflaskor.Denna I'ble kommer att visa dig ett exempel som du önskar att återskapa. Möjligheterna är oändliga och många snygga effek...

Billiga, men high-end, ek fåfänga att matcha mosaik kakel lestillo

detta var ett billigt, relativt lätt projekt som gett hög slut resultat. Jag gjorde upp för bristen på lagring med en stor medicin skåp. Med några överblivna ek golv, några kvadrat ek spindlar och några halv tum plywood, jag gjorde rutan förhöjda ek...

High-End ljud med 7 tums pekskärm kontroll baserad på Raspberry Pi och Max2Play

Med ankomsten av den nya officiella Raspberry Pi Touchscreen var vi glada att hitta för det i vårt Max2Play. Eftersom ljudprogram har varit en av våra huvudsakliga fokus från början, tänkte vi genast av en kombination av ljud och skärm. Vi hade redan...

Hur man gör en stående och Music Workstation

IntroduktionDetta bygga inspirerades av min önskan att få all min musik utrustning organiserad och lättillgänglig. Jag designade denna skrivbord att ha massor av yta och massor av utrymmet under huset ett digitalpiano, amp och andra våningen-bundna m...

Hur man kör Cross Country

om du tittar på detta Instructable, jag kan bara anta du är nyfiken på sporten känd som cross country. Vem kan klandra dig? Nu, för er som inte vet, längdskidåkning är en långdistanslöpning sport. Det drivs på möter, som track & field, men till skill...

Min High School CNC projekt

Min CNC endeavor började med en 9: e klass vetenskap fair projekt. Sedan dess (för närvarande i 11: e, 16 år gammal) har vuxit in i min hobby och favorit tidsfördriv, detta är min CNC historia.Steg 1: Min första CNC, vetenskap projekt I årskurs 9 min...

Automatisk utjämning Laser Cross

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Cross-stitched hjärtans kort

Jag ville göra en mer personlig hjärtans kort för min andra... med korsstygn!Detta kort är super enkel och passande för absoluta sömnad nybörjare, men är också verkligen effektivt. Kombinera sömnad med pappersmodell är också kul :)Steg 1: Vad du behö...

Fujoshi cross stitch broderi + mönster

Min vän är ett fan av mangas och japansk kultur i allmänhet. Hon är i själva verket ett skämtsamt-själv kallade fujoshi.Så jag gjorde något söt och snygg att hänga i hennes rum: några eleganta kanjis till alla som inte är medvetna om innebörden.Jag m...

Sassy handarbete cross stich broderi + mönster

De skrattade åt mitt handarbete, jag skrattade åt sina stygn.Jag har läst denna mening på flera bilder på broderier, så jag inte kan ge kredit till den som gjorde det först (inte heller minns jag där jag knytnäve såg det, att vara ärlig).Steg 1: Verk...

Custom Fit läder Armor bröst plattan Celtic Edition

Denna handledning kommer att ge dig följande färdigheter:-Hur man gör en billig kroppsformen-Hur man gör egna mönster-Hur man verktyg läder med handverktyg-Hur man ska avsluta läder-Hur man syr läder snörningMaterial(Se länkar i Instructable för tool...

Bygg lätt fristående hylla för källaren eller garaget

Flytta in i ett nytt hus, behöver vi en hel del hyllor att lagra saker. Vi har inte en färdig källare, och vi har inte listat ut hur det skulle vara klar ännu, så vi behöver vissa fristående hyllor etc som inte är kopplade till väggen, och har också...