Hörlurar makeover med färg och tygjag fick ett par smutsiga och sorgligt men arbeta hörlurar från min kontor junkpile. De behövde lite målning och sömnad och hamnade snygg i min egen freaky smak och gladare igen.

Mikrofonen hängde på sin tråd, detta fick fast med hård spackel.

För målning använde jag Hammerite metall färg, men det stod fast plast mycket väl. Inte spray, men pensel färg.

Tyget var något biten av naturligt silke. Jag vet min ojämna stygn kan irriterande för vissa människor, men jag personligen sådär bestämd DIY titt enouch.

Relaterade Ämnen

Refashion en skjorta med frys papper och tyg färg

du behöver inte ha screenprinting utrustning till anpassade Skriv ut en skjorta.Detta är ett bra sätt att refashion en hand-me-down, thrift store hitta eller en favorit skjorta som har en fläck på framsidan.Gör frys papper stenciler i utformningen av...

Ett (ägg) med hänvisning till tyg ägg med överraskning godsaker inne

Så jag gjorde "Jag luktar" behövde bra Mr Bunny och han ett hem. Jag trodde gömmer sig honom i ett stort tyg ägg skulle vara ett häftigt sätt att gåva honom bort till påsk. Det skulle ha varit perfekt utom tid inte var på min sida. Detta är min...

LAMP projekt. Lägga till nytt liv med inre nattlampa och målade skugga

för ett tag sedan jag köpte bordslampa glas vas på en loppmarknad. Jag ville inte det men det var i slutet av dagen och damen ville bara bli av med det så hon inte skulle behöva packa och ta tillbaka hem. Det var prissatt till $20 men hon erbjöd det...

En Vintage sidan tabell Makeover med roliga spetsar effekt

Jag gillar att experimentera med färg och mönster, så när jag hörde att Pantone-färger för året var en Tranquil och Serenity Rose, en mjuk blå och rosa, jag ville använda dem i en spets teknik.Så jag kände mig som en lycklig anka när jag spionerade d...

Biogasanläggning med kök och matavfall

Långt tillbaka har jag postat en instructable på hur man konstruerar prototypen av en biogasanläggning, med 50 liters kapacitet tank som digestor, som du kan se här:Det var min första instructable och människor fortfarande kommenterar och ber mig om...

Betong bänkskiva med inbyggd handfat och fiberoptik

Vi remodeling våra badrum och jag ville ha ett unikt alternativ för bänk och diskbänk. Slutligen bestämde jag mig att göra en konkret bänkskiva efter att ha sett andra instructables i ämnet. Jag var tvungen att göra det mitt eget med diskbänk och läg...

Akryl Terrarium Makeover med UV-Faux svamp plattformar

I dess 20 år mitt akryl akvarium har inrymt ett utbud av sött och salt vatten fisk, inklusive sjöhästar, och för det senaste året har varit hem till mina två eremitkräftor, Snake Pliskin och Handi-krabba. Att veta hur mycket eremitkräftor gillar att...

Elektriskt ledande lim och ledande tråd: Gör en LED-Display och tyg krets som rullar upp.

Gör din egen ledande tyger, tråd, lim och tejp, och använda dem för att göra potentiometrar, resistorer, växlar, LED-displayer och kretsar.Med hjälp av elektriskt ledande lim och ledande tråd kan du göra LED-displayer och kretsar på något flexibelt t...

Vad är poängen med strykjärn och dina kläder?

Jag tillbringade min liv berättas att bära strukna kläder. Vara snyggt. Vara snyggt.Min mor irons allt; handdukar, lakan, underkläder, även tvättlappar.Men, varför?Jag ville veta om strykning gjorde något bra, och det är hur jag försökte hitta.Steg 1...

Eletronics vänliga skrivbord med CNC Router och plywood

detta är en uppdatering av en traditionell office skrivbord design med vissa funktioner att göra den mer användbar för elektronik lastat hem kontorsmiljö:-Utrymme till springa mångfaldig kraftkabel och binder med rep, i stället för en enda sladd nyck...

Slutföra Camping hängmatta med skärm och Rainfly

Detta projekt visar dig steg för steg hur man gör en komplett camping hängmatta, inklusive hängmattan, mesh bugnet, rainfly och träd remmar. Jag byggde detta som en gåva till för min flickvän, som älskar upplåning Hennessy hängmattan jag haft sedan j...

MIDI-SoundFont synthetizer med Intel Edison och Fluidsynth

På detta Instructable, ska jag visa hur man bygger din egen MIDI SoundFont synthesizer med hjälp av Intel Edison och Fluidsynth.Genom att följa stegen som beskrivs här, har du en synt som kan spela nästan alla SoundFont finns på Internet, så i princi...

Svarta tavlan och tyg vägg arrangör

hur man gör en svarta tavlan av trä och färg, med en matchande arrangör att hålla krita och suddgummit! Jag har noterat detta på Etsy, för SewUseful tävlingen. Du hittar listan här: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=6472485Steg 1: Svart...

{GENEVIEVE} Hur man syr en volang kjol med pre gjorde rufsar tyg

www.diyweddinggowns.comHur man syr en volang kjol med pre gjorde rufsar tyg, diy volang kjol tutorial för ditt bröllop klädsel. Detta är en enkel handledning om hur man syr en volang kjol för ditt bröllop med pre gjorde rufsar tyg.Rufsa tyg och gummi...

Bygga en 120 film Visa kamera med rörelser och fokus ratten.

Att göra en kamera med en fokusering glas och full rörelser har några utmaningar men om du vet vad du ska leta efter och vilka delar måste vara den mest exakta kan du göra en fullt fungerande 120 kamera från grunden. Fina med 120 rullfilm är att det...

Över örat hörlurar Fix, med Sugru

Jag volontär på en tonåring makerspace på The Denver Public Library. Där, har vi några tio par över-ear hörlurar. Dessa hörlurar få mycket användning och bära alltid ut. Den typiska fel punkten är en liten plastbit som ansluter hörsnäcka till pannban...

Göra dubbelsidiga Örngott med knapp dekoration och kuvert stängning 12 x 18"

detta är min senaste kudde design heter LAYLA och jag är glad att dela den med dig. Även om det ser komplicerad är den snabb och otroligt lätt att göra. Här finns instruktioner om hur du gör din egen ländryggen kudde täcka 12 x 18 tum och spara på be...

Musse Pigg filt från ett örngott och tyg skrotar

jag gjorde denna filt för min son ur ett örngott och vissa andra skrot tyg. Det tog ett par timmar (mest för att barnen höll att trycka den peddles på symaskinen)!Steg 1: leveranser Det är vad jag började med:~ Örngott~ Olika skrotar~ Symaskin~ Sax~...

Göra en bärbara streckkodsläsare med en arduino och en cuecat

runt om vänden av århundradet, det var ett företag vars affärsmodell ingår ger bort gratis streckkodsläsare som emulerar tangentbord. En relativt enkel mod till dessa cuecat skannrar bort krypteringen och gjorde dem lämpliga för skanning av streckkod...