Hur du snabb brand mod en rock candy xbox 360 controllerjag postat en hur video fokuserar på en rock candy controller ett tag tillbaka. Det mod jag gick genom handlade om att lägga till lysdioder för den registeransvarige att ge det några flare! Några som frågat om jag kan göra en snabb brand mod hur man. Och jag gjorde just det! Jag designade en liten krets med en 555 timer och några componets för att få ett fantastiskt resultat. Timer kretsen fick springa bort av 5 volt och var tvungen att ha en mycket trevlig snabb utgång våg. Efter en timme eller så bröd ombordstigning kom jag upp med detta! Det är en liten demo i slutet av videon. Denna krets är lätt att göra och lätt att lägga till registeransvarige. titta på videon för stegen och kolla in bilderna för schematiskt. Jag bara testat detta på torsk. Kolla in min facebook sida https://www.facebook.com/Electricreations

Tack för visning!

Relaterade Ämnen

Mod att rock candy xbox 360 controller! roligt och enkelt!

allt är i videon...

Hur DJ med fri programvara och en kabelansluten Xbox 360 controller

detta oförstörbara visar dig hur du DJ med maximal liveuppträdande poäng och utgifterna mycket lite eller inga pengar på utrustning.Detta kan göras med någon USB Gamepad men jag valde en Xbox 360-handkontrollen eftersom det är vad jag har.Steg 1: mju...

Hur man gör en snabb brand Mod för gratis (allt du behöver är en skruvmejsel)

dag jag kommer att lära dig hur man gör en snabb brand mod på en xboxLeveranser:En torx T8 skruvmejsel med ett säkerhetshålELLER du kan använda en liten platt huvud.Den här gången jag använder en Titan Torx t8 med en säkerhet hål som kan varaköpt på...

Hur snabb brand mod 360 controler för 3 dollar

okej, jag vet att det är en stor smärta i röven för att behöva gå ut och köpa några dumma chip till snabb brand mod din controler. Det tar tid att fartyget och är dyrt och komplicerat men jag kommer att visa dig hur man gör det utan chip. Disclamer:...

Xbox 360 Rumble drivs snabb brand mod

enkelt sätt att mod din xbox 360 controller utan alla fancy mikrochips och är fortfarande omöjlig att upptäcka(HITTILLS).(JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR EVENTUELLA SKADOR PÅ HANDKONTROLLEN UNDER MODDING---FORTSÄTTA PÅ EGEN RISK)SORRY om bildkvalitet min ka...

Mod Xbox 360 Controller använder Arduino (MW3)

jag ville köpa en modded controller chip för två skäl de bara göra en sak och blir två de ut av datum snabbt vilket gör dem värdelösa för nya spel. Så jag plockade bara upp arduino verkade perfekt, är det programmerbara mening att om det finns en upp...

Hur man målar xbox 360 controller

Hej detta är min första Instructable så gå lätt med kommentarer. : P bra i detta Instructable jag visar dig hur man målar din xbox 360 controller! (ja jag vet att det finns en hel del Instructables på detta). Jag är och inte en pro målare/modder men...

Hur till ändra skalet för din Xbox 360 Controller

vill ha något mer spännande sedan din gamla trista matt svart eller vit?Spruckna eller skadade din gamla frontplatta?Sedan är dessa instruktioner för dig!I dessa anvisningar får du lära dig att byta ut skalet på en Xbox 360 trådlös handkontroll.Varni...

XBOX 360 snabba brand mod

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör egna Xbox 360 snabb brand controller mod. Tänk på att mixtra med controller håligheter garanti för xbox. Innan du börjar detta projekt vara säker på att ni är beredda att göra detta eftersom när du...

Hur man inte ska göra Rock Candy

Så jag tänkte att ingå detta socker tävlingen och började förbereda detta projekt för några veckor sedan. Måste vara tre eller fyra veckor sedan nu. Nu någon annan har faktiskt slagit mig att det med en ganska lyckad rock candy ib'le, men gissa vad?...

Xbox 360 Controller Mod för Sprint, Crouch och hår Trigger

Denna mod flyttar där analog pinne klickar äga rum. Genom att lägga två knappar längst ned i registeransvarige, du kan sprint lättare och trängs inte registeransvarige när du försöker hålla andan medan prickskytte. Om du får rumpa sparkade i första P...

Xbox 360 controller analog pinne mod

detta kommer att visa dig hur man sätter i knappar som ska fungera som knappen clicky i de analoga spakarna.Steg 1: material You will need:> en Xbox 360-handkontrollen (fast eller trådlöst)> en Torx storlek 8 stjärna nyckel (jag fick min på http://w...

Farthållare / Togle RT knappen: XBOX 360 Controller Mod

Detta är en togle knapp som styr knappen RT. Men principen är nästan samma för varje knapp och kan användas på nästan alla controller.Njut!Steg 1: Få material Dessa material är mycket lätt att hitta du kan ha dem liggandes!Avlång knapp strömbrytareWi...

Xbox 360 controller mod

detta kommer att visa dig hur man lägger rumble aktiverat lysdioder i handkontrollen. Trådbundet eller trådlöst. Din lysdioder kan eller inte kan se ut så här beroende på din borr noggrannhet, mina är ok.Steg 1: Öppna det Så behöver du en torx skruvm...

Hur du ändrar batterierna i Xbox 360 Controller

har problem med att byta batterierna i din controller så är det för digDetta är en del av min techno-fobe säsong start från 30/8/14-25/12/14 om du behöver någon hjälp säga något i kommentarernaSteg 1: Ta bort fallet På baksidan av den registeransvari...

Hur man fixar Red Ring of Death på Xbox 360

inte du bara hatar när du får den röda ringen av död (rrod) på du xbox 360? Tja göra jag. Det är därför jag har gjort denna billig och enkel guide som hjälper dig bli av med och förhindra rrod på din xbox 360.VIKTIGTDETTA ÄR MIN FÖRSTA INSTRUCTABLE....

Xbox 360 controller mod med PS3 stick kuddar och flyttade knappar

Detta är en kraftigt modifierad xbox 360 controller som jag kan använda på min Xbox, dator eller PS3 (med KRONOS).Knappar:1. ytterligare knappar har lagts till på baksidan av registeransvarige genom att skrapa kuddar på ytbehandlar av växlarna ögonbl...

Xbox 360 snabba eld ändring

för ett tag sedan blev jag ombedd av en vän att göra en snabb brand ändring för sin Xbox 360 controller. Först, jag var inte riktigt säker på hur man gör en, men jag gick med på att göra det. Som alltid är internet det första stället jag går till när...

Puls - hur man gör en snabb brand controller mod

Denna Xbox 360 controller mod gör att du kan eld enda eld/semi-automatic pistol i Call of Duty som om de vore helt automatiskt.Steg 1: Ta ut skruvar Delarna du behöver är en Xbox 360-handkontrollen, T8 Tamper bevis borrspets (hittat på nätet), lödten...