Hur göra hemgjorda gris öra hund trakteringenjag göra min hund mat. Det är hälsosammare för dem och du vet exakt vad ingredienserna. Detta "vänners kompatibla visar dig hur man gör homemade gris öra tuggar för din hund.

Om du gillade detta ' kompatibel, besök gärna min blogg, Bloggie eleganta, där du kan se andra cool tutorials för din hund.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör levern ryckig hund trakteringen

För denna tutorial valde jag att göra ryckiga från geten lever. En 500 grams bit kostade mig $2,02, vilket är ganska billigt. Du kan använda denna metod för någon typ av orgel kött som njurar, hjärta etc. Den faktiska förberedelsetiden för dessa beha...

Hur man göra hälsosamma Homemade äpple kanel hund trakteringen

är du trött på att köpa hund godis från butiken som laddas med konserveringsmedel och andra ingredienser som du inte kan uttala? Gör du krypa när du slita öppna en ny väska för dessa köttig behandlar efter att fånga en doft av som mindre-än-härlig do...

Hälsosam spannmål gratis hund trakteringen

Detta är min första Instructable och jag är verkligen glada att visa dig hur man gör friska säd gratis godsaker för din hund. Min Yorkshire Terrier, Toby, har korn och ägg allergier. Han älskar dessa behandlar! Så, om du har en hund med allergier, el...

DIY frusen hund trakteringen

Jag nyligen antog en valp och har arbetat på träna henne. Den som har utbildat en hund vet att det tar en hel del godsaker. Samtidigt som butiken är köpte behandlar stor, hon slutade upp att få en hel del vikt ganska snabbt under träning. Så jag best...

Is hund trakteringen

detta instructable visar dig hur man gör billig och lätt hundgodis att våra fyrbenta vänner älskar!Steg 1: saker du behöver allt du behöver göra stora hund trakteringen ären frys (du har förmodligen en)en isbit brickavatten eller någon fruktjuice(jag...

Hur man gör en Paracord hund krage

detta kommer att visa dig hur man gör en paracord hund krage (exempel 16 inches) tan en är vad jag vill att det ska se ut.Steg 1: leveranser Du behöverCa 38 fot av ParacordEn D-ringEtt paracord hund spänne (du kan få det på hobbylobby)En lättareEn kn...

Hur man skapar ett enkelt rep hund leksak

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör enkelt rep hund leksaker med två Matthew Walker knop. Många rep leksaker du kan få på djuraffären består av ett rep med två overhand knop i den. Matthew Walker knuten är mycket mer symmetrisk och min...

Hur att klickern tränar din hund

Detta Instructable kommer att lära dig vad Klickerträning är, och jag med hur man gör några grundläggande knep också. Klickerträning för din hund är en bra idé av flera skäl:Du kan berätta för henne exakt vad du gillar att hon gjorde.Det är lättare ä...

Världens bästa hund trakteringen

detta är de bästa smak jordnötssmör hund trakteringen din hund kommer att någonsin försöka! SNÄLLA RÖSTA PÅ MIG!Steg 1: Värm ugnen Värm ugnen till 325 graderSteg 2: ingredienser 1 msk bakpulver1 ägg1 kopp slät jordnötssmör2 1/4 till 2 1/2 koppar av h...

Hur kan man vara en bra hundägare i San Francisco

Behöver du en bästa vän? Kanske behöver du en hund.Har redan en hund? Du kanske behöver några tips om hur man blir en bättre hund-ägare i San Francisco.Att göra detta Instructable behöver du:-en hund, naturligtvis-koppel-hundbajs påsarDetta är en pun...

Hur man gör en papper hund

dag jag ska visa dig hur man gör en papper hund. njuta av.Steg 1: Vik papper för att göra en triangel.Steg 2: nästa vik papperet som jag gjorde för att göra öronen.Steg 3: nu folow bilden för ögonen.Steg 4: sista steget. du kan sätta prickar på hunde...

Lätt frusen hund trakteringen

detta instructable är bra att ge din hund eller valp när de är att vara en smärta, om det är en varm dag eller din bara känsla generösa och många andra skäl.Detta instructable är mycket enkel men hundarna älskar det, väl min hund älskar det. Om din h...

Glutenfri hund trakteringen

För belagt hund vänner som kräver en särskild diet, är dessa glutenfria hund trakteringen sylt! De är snabbt och enkelt att göra, och är en stor hit med alla OPP (andra människors husdjur) jag möter på vägen. Jag tror det bidrar också till att jag va...

Hälsosam grönsak och nötkött hund trakteringen

för de hund älskare som vill spara pengar detta är den rätt instructables för dig...först måste du detta objekt som du hittar i ditt hus eller på den offentliga marknaden: D.. (DUHH du inte kan göra hund trakteringen utan material: D)-Objekt du behöv...

Hur man gör en Oragami hund

Detta är hur man gör en oragami hund! Det är en enkel uppgift och det är väldigt söt!Steg 1: Steg 1: har börjatFå en bit av kvadratiska papper och luta den på en vinkel.Steg 2: Steg 2: vikningSedan vik den på mitten.Steg 3: Steg: 3 fällbara öronenVik...

Hur man drar en tecknad valp/hund

dag ska jag visa dig hur man drar en tecknad valp / hund. Det är enkelt och roligtSteg 1: ben och kinder dra sex cirklar bredvid varandra.Steg 2: huvud och kropp för huvud och kropp trädor bilderna.Steg 3: Detaljer lägger du först till öron .så lägge...

Bakade hund trakteringen

Detta är en grundläggande hund behandla recept som jag älskar att göra för mina grannar. Du kan göra det som är, eller lägga till din egen speciella ingredienser.Steg 1: ingredienser:Innan du börjar, Värm ugnen till 350 grader Fahrenheit.Detta recept...

Blueberry hund trakteringen

Dessa cookies blåbär är några av mina hundars favorit behandlar. De gillar smaken, jag gillar att jag vet alla ingredienser av dessa enkla att göra behandlar och må bra utfodra dem till mina flickor. Jag anpassade detta recept från en jag hittade i,...

Hur man Ski Jour med din hund

ha lite kul samtidigt ge din hund lite motion-ha honom/henne dra dig på skidor! Detta instructable visar dig hur.Steg 1: Förbered dig Behöver du:1 hund seldon1 bungee rep1 hund koppel1 fanny pack eller bälte1 par nordic skidor och pjäxor1 par polacke...