Mikes andra kretsloppsodling Systemden första som jag gjorde var vägen till lilla så jag beslöt att uppgradera mitt system. Jag ville testa två olika metoder för odling av växter så jag skapade en dual teir växa säng som sviker vattenflödet genom två behållare.

Jag la en mycket större fisk tank så att jag kunde använda större fisk (eller mer fisk). Jag fastnade med samma pumpen men jag sätta på en bättre passande som låter mig mer enkelt styra vattenflödet.

Jag plockade upp en bok om hydroponics och läsa om över vattning. Mina växter visar tecken på över vattning så jag kommer att försöka skära ned på mängden vatten som de får.

Systemloggen

6-14/12 - tog äntligen fick alla mina växter i, första mätningar idag.

6/15/12 - en växt är döende, jag återplanteras det i övre växa säng och det verkar komma tillbaka. Växter visar tecken på övervattning så jag har minskat vattnet att översvämma sängarna 4 gånger om dagen. Jag mätning 1/2 tums tillväxt för de flesta alla växter. Jag har lagt några basilika växter till mixen för att se hur de gör. Vattnet är mycket tydligare idag som sediment har kvittats.

-----

Felanalys

Så stänger jag detta eftersom jag var tvungen att gå på college men det fungerade okej. Växterna växa men inte super bra. Jag har sedan dess gjort fler system och jag kommer lägga min tredje och fjärde kretsloppsodling system någon gång idag.

Relaterade Ämnen

Mikes tredje kretsloppsodling System (Gamma Tower)

vad är Gamma tornet?Gamma Tower är en aquaponic byggda på en 6'x 3" x 1.5 ' metall hylla. Den består av 3 hyllor, de första rymmer 2 10 gallon totes som serven som växa sängar, andra håller samma medan tredje innehar 1 stor 30 gallon fisk tank. Vi pl...

Mikes kretsloppsodling System

jag byggde detta system baserade på bilder jag var ute på online. Jag tog bara lite saker som jag hade i min källare och genom detta system tillsammans.Jag använde två plastkärl. Först är fyllt 1/2 inch med stenar, andra är helt fylld med stenar. Jag...

Inomhus Mini kretsloppsodling System (IKEA-hack)

uppdaterad: vi har nyligen uppdaterat denna guide för att göra det effektivare och säkrare att använda. Se instruktionerna här:http://www.Japan-aquaponics.com/Micro-aquaponics-Plans.htmlKretsloppsodling blir mer och mer populär och många vill bygga s...

Litet DIY kretsloppsodling System

detta är en liten kretsloppsodling system jag byggt så jag kan experimentera med konceptet. Om det funkar bra för mig jag skulle älska att bygga en stor version av detta system, men innan jag vill ha lite kunskap om hur det fungerar och eventuella pr...

Fönsterkarmen kretsloppsodling System

Jag ville ha nya husdjur, men jag gillar att ha att göra en hel del ta hand om dem fungerar inte. Jag gillar också växer saker. Unionen av två var ett system för kretsloppsodling. Problemet... Jag bor i New York City. Och, för att parafrasera Anden i...

IKEA hylla förvandlats till en inomhus kretsloppsodling System

Det är November och temperaturen sjunker under noll (Celsius) redan, jag behöver flytta fisk från min balkong kretsloppsodling system (som införs här) inomhus.I stället för att sätta dem i ett vanligt akvarium med ett standardfilter, jag bestämde mig...

Kretsloppsodling System

Kretsloppsodling är en sluten slinga ekologiskt balanserad system som kombinerar odling av växter utan jord och odling av fisk (hydroponics och vattenbruk). Det är i huvudsak en mini ekologiska system där växterna hand för fisk och fisk vård för växt...

Barrel kretsloppsodling System för liten balkong

Medan det finns en hel del ibles och hur-TOS på bygga ett ett fat kretsloppsodling-system, beslutat att skriva ytterligare en av följande anledning: medan alla guider som jag hittade var en stor källa till inspiration och fick mig hooked på begreppet...

Hur man bygger en stationär kretsloppsodling system för inomhus trädgårdsskötsel.

Kretsloppsodling system: hur man bygger en stationär kretsloppsodling system för inomhus trädgårdsskötsel. Kretsloppsodling guide.När dagarna blir kortare och nätterna bli kallare, kan vi inte längre förneka att hösten är på väg och vintern är runt h...

DIY kretsloppsodling System för litet utrymme

en kort promenad genom hur vi konstruerar och ställa in vår första kretsloppsodling system som passar in i vårt 1m brett balkong...

Först prova kretsloppsodling system

detta är ett snabbt enkelt och billigt sätt att få lite träning på att producera din egen mat. Kretsloppsodling är bra eftersom det låter dig växa friska fiskar och växter snabbare än normalt och med lite underhåll.Mitt skäl för att bygga detta proje...

Spara $500! Gör ditt eget vertikala hydroponics/kretsloppsodling system!

Titta på nätet har jag varit fascinerad av vertikala växa tornen som människor säljer. De tillåter dig att växa din egen friska, ekologiska produkter och tar endast mycket, mycket litet utrymme. Tyvärr kostar de uppåt $500 spänn!Så jag bestämde mig a...

Enkla kretsloppsodling system översvämningar och avloppet

idén om växande växter utan att vattna - gödsla marken, istället använder fisk som en naturlig gödning källa helt fascinerade mig.Därför skapade jag min egen flod och avlopp kretsloppsodling version.Steg 1: Steg 1. Den centrala idén var att använda e...

Betta trädgården - 5 Gallon kretsloppsodling System

Betta trädgård 5 Gallon kretsloppsodling systemetSuper rena, kristallklara vatten!Gjort för en enda kvinnliga eller manliga Betta. Med den nya Betta trädgård Syphon du kan förvänta dig:432 översvämning och dränera cykler per dag!Ingen ammoniakInga ni...

Enkel kretsloppsodling System

Alrighty, så detta är min första Instuctable, så gå lätt på mig.Så för ett projekt för skolan, jag var tvungen att göra något slags produkt och sedan efter produktens resultat eller hur du gjorde denna produkt till gemenskapen, så jag gjorde en Instu...

Enkla inomhus kretsloppsodling System

jag använde en automatisk dokumentmatare och ett normalt fisk tank filter.När plantorna är stora nog att filtrera vattnet kan filtret vara avstängd.Det första filtret är beräknat för en 5-10 gallon tank.2. filtret är beräknat för en 20-30 gallon tank...

Hydrokultur flotte System uppdatera + kretsloppsodling

Detta är uppdateringen för hydroponiska system som jag konstruerat och bokföras på Instructables i december förra året, och nu jag också införa kretsloppsodling tvilling med detta system. De båda har samma grundläggande konstruktion när det gäller vä...

100" geodetisk kupol för kretsloppsodling

ju större en kupol blir, desto bättre det är energieffektivitet.Tack för att titta på min post. Jag kommer lägga Instructables för alla aspekter av projektet som vi slutföra dem.När jag får frågan om att bygga en kretsloppsodling center som har en yt...

Kretsloppsodling (växande växter med fisk bajs)

jag har varit fascinerad av Hydroponics i år. När det kom äntligen tid att spela med en, fick jag reda på kretsloppsodling - ett slags symbiotiskt förhållande mellan växter och fisk. Fisken utgör föda för växterna, och växterna rent vatten för fisken...