Laptop Stand med kapsylerDetta är en ganska enkel hacka som alla kan göra. Allt du behöver är:

2 kapsyler som är samma höjd.

Allt du behöver göra är att lägga ett lock till de 2 bakre gummi dubbarna av din laptop och thats it. Din bärbara dator är förhöjda så att den tillåter luften att fly lätt utan att någon av komponenterna blir för varmt. Du kan använda korkar samt för högre bakre höjd om du vill ha.

För ansökan om för att se komponentens temprature använt jag speedfan. Det använder S.M.A.R.T. för att upptäcka tempratures fo varje avgörande komponenter och varnar dig om de är överhettning.

Relaterade Ämnen

Laptop Stand med dolda arrangör

Denna laptop stand är helt gjort av kartong och har en bra arrangör som blir dold när den bärbara datorn är placerad ovanpå den. Det är perfekt att förvara alla dessa kablar och grejer som du kan behöva när du använder din dator.Jag behövde för att h...

Mesh laptop stand med USB-fans

detta är en snygg mesh laptop står med USB-fans. Jag kombinerade några av mina idéer med följande instructableStativet är konstruerad med den metod som anges i den tidigare handledningen.Verktyg och förnödenheter:1) staples mesh dokument innehavaren...

$3 & 3 steg laptop stand (med läsglasögon & penna fack)

detta $3 & 3 steg laptop stand kan göras inom 5 minuter. Det är mycket stark, lätt vikt, och kan vikas för att ta med vart du än går!Steg 1: Steg 1: verktyg & diagram You need:- Kylare Rack & fällbara stativ(jag fick den på asiatiska husgeråd...

Snabb Laptop Stand med plats för tillbehör

en dag fann jag mig att koppla in två USB-enheter och min mus och tangentbord med bara två USB-portar på datorn. Så då visste jag att jag behövde USB 2.0-navet. (Ja, tangentbordet har en två USB-portar, men de är USB 1, unpowered och riktigt tight.)...

Knex Laptop stand - med kylfläkt

detta är min Knex Laptop stativ, som inkluderar en fläkt för att kyla ner när den blir för varm. Det yttre skalet är utformat för att hålla den kall luften inne, att hålla laptop sval när det är överarbetad. Hålet i mitten på framsidan av montern, är...

$18 PVC Laptop Stand med tangentbord/mus enarmade

ibland använder jag mitt skrivbord för datorn och ibland för andra aktiviteter som kräver utrymme på skrivbordet, så jag ville ha en bärbar dator stå med en bekväm plats att stuva tangentbord och mus när de inte används.Jag tyckte om massor av olika...

Wood Laptop Stand för skrivbordet med Fans och sånt

Tanken är att använda en kommersiell laptop stand med fans, för att bygga (lätt-sätt) en exklusiv stå för särskilda behov, som placerar med rätta främre datorn.Steg 1: Behöver vi... Stativ med Fan(s)Wood blad (12 x 32 tum) (30 x 80 cm)MåttbandSnickar...

Laptop Cooling Stand (med en 2 x 6)

Min HP Zbook är en anständig laptop, men att placera den på sängen eller i mitt knä medan använder den tenderar att få det varmt. Så jag började använda en bit plywood som ett stativ men det såg inte bra och det var för tunga att bära runt från en gå...

Specialgjord laptop stand från regenererats woods.

Jag behövde något att ta upp min laptop skärm för att förbättra min hållning, så jag beslöt att göra en laptop stativ, och jag gick en extra steg längre genom att använda återvunnen woods och rensas elektroniska komponenter!Steg 1: Steg 1: utforma mo...

Kartong övning cykel Laptop Stand

surfa interwebs och få ditt hjärta att pumpa. Placera din laptop på din motionscykel. Du kan köpa dyra plast står, termoforma och lasercut egna plast modell, användning metallregeln lager att bygga en med pvc-rör för att göra en eller snickra rester...

Justerbar Laptop Stand

ibland behöver du en laptop stand som är lite mer justerbar. Detta stativ är bra när du behöver att ändra höjden på din bärbara dator.Detta stativ är lätt och snabbt med några coola skrot akryl och halkfria stoppning.Steg 1: leveranser För detta behö...

Billiga aluminium Laptop Stand

har du ville köpa en laptop stand men de är antingen för dyrt för don'y passar den stil du vill ha? Detta instructable visar dig hur man gör en billig bärbar dator stativ av aluminium för mindre än $20 i material.Åh, är jag inte ansvarig om du kungli...

Lätt Laptop Stand

Problem: så här lata gamla Geek slutade min sängram med massor av förvaring. Att vara lat och gamla, jag gillar att ligga ner mer än sitta upp och att vara en nörd, jag gillar att surfa på internet och spela på min laptop. AHA! Jag behöver en laptop...

Lätt tennisball laptop stand

att göra en laptop stand är verkligen lätt! allt du behöver är en tennisboll, en laptop och en hobbykniv.Detta foto är från version 1, jag kommer att göra en andra version eftersom jag av misstag slet en bit av tyg och var tvungen att slita allt.Så,...

Hur man gör en Laptop Stand ur en läsk kan

jag tittade på andra instructables för laptop stativ, och jag hade inte material. så vad gjorde jag? Jag gjorde min egen! Detta instructable visar dig hur man gör en laptop sticker från endast ett väldigt lätt material att komma med: läskburkar. Denn...

IKEA stil Laptop Stand

några månader efter att jag gjort Instructable Laptop Stand för din Netbook slog det mig att det kan vara möjligt att använda liknande komponenter att designa och skapa en bärbar dator stå för större bärbara datorer. Snygg, lätt, och robust- och till...

PVC Laptop Stand

detta är en snabb, enkel och billig laptop står det tog mig 2 minuter att sätta ihop, jag kommer för en steampunk utseende, detta var ett litet projekt jag gjorde för min pappa som han behövde en laptop stand, och jag kommer att följa med andra små p...

En Laptop Stand... av Plywood!

Detta är en handledning för att göra en laptop står de fördelarna både du och din laptop!Om du vill veta alla titta detaljer på videon! Om du föredrar skriftliga instruktioner då fortsätta att det första steget nedan!.-Vissa detaljer och fördelarna m...

Enkel Laptop Stand

Behövde en billig och effektiv laptop stand som skulle fungera för båda mina laptops. Används som lite material och verktyg som möjligt.Steg 1: Material och verktyg Material:100 x 45 x 45 mm träbit2 x gummifötter2 x stål trä skruvVerktyg:sågklämmortr...