Hur jag byggt London Tower bridge med polymerlera (suvenir gåva)Tja, handlar detta inlägg om min bröllopsgåva till min bff!. När hennes bröllop datum fick bekräftat var jag inte säker om jag kommer att närvara vid hennes bröllop. Men plötsligt en vacker dag, jag bestämde mig att resa Indien (från USA) för en månad semester. När min plan är bekräftad, jag ville gåva hennes något speciellt på hennes speciella tillfälle och som alltid jag ville det är handgjorda.

Jag har redan gjort en bröllopsgåva för en av vår vän som är en norr Indiska bruden och brudgummen suvenir gåva... Så, jag vill inte göra något liknande. (Alltid prova något nytt, intresserar mig!) Sedan, plötsligt en idé klickade att jag kan göra London bridge för henne, som hennes plan är att åka till London för några månader efter giftermålet. Jag trodde det skulle vara en minnesvärd gåva.

Jag hade ingen aning hur jag ska göra det, jag bara helt enkelt skissade London bridge med ett par stående på en center. Jaha! Du ber mig i vad du ska göra London bridge. Det självklart att vara min favorit medium, lera som jag kan göra mina drömmar verkliga! När jag var redo att börja var jag bara paraplyvagn min man ;) som vanligt för att ta mig för lera köp till hantverk butik. Just då frågade han mig "Hur ska du göra det?". Jag förklarade honom att jag kommer att göra såhär och kommer att använda detta för att bla bla. Han sa att allt är bra och sade mig, skönheten i bron är öppnandet av vägar och varför inte du införliva det. Oh ja!! Det är vettigt! Tja! Jag höll med Mr.Right :)

Re skissas idén! Nu vägarna är öppna och par som reser i en båt (i stället för fartyg) inspirerad flyger från jag scen från Titanic film :) (Låter intressant, eller hur?) När jag avslutade som ska jag göra London bridge med vägar öppna. Jag var alla tid tänkande - var ska jag börja? Hur mycket lera ska jag skaffa? Hur ska jag göra vägarna öppna? Hur ska jag ta den till Indien? etc, etc. Slutligen en vacker dag jag började göra processen med en bilder på London bridge från google som en guide. Här är de steg som jag följde.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur jag byggt denna 200mm Mini H Quad Copter

200 mm Mini H Quad CopterDetta är min andra quad copter bygga. Målet med detta instructable är att ge mer Detaljer för projekt, design, och bygger. Jag har ett stort intresse för elektronik och hur saker fungerar. Behaga sända jag kommentarer om du b...

London Tower Bridge popup-Origami arkitektur Kirigami

detta är min Tower Bridge som jag gjort slut på papper. Den kan vikas. Hoppas du kommer att gilla den....

Hur jag använder trä faner (med ett nicka mot Trompe L'Oeil)

jag är konstnär och jag ofta införliva trä faner, japanska papper, samt trycksaker i mitt arbete. Jag är också intresserad av boken strukturer och grafik och bitarna jag skapar oftast innehåller delar av varje. Under åren dessa bitar har vuxit mer sk...

Hur jag målar mina teckningar med akvarell

detta är min första DIY projekt som jag hoppas du gillar det!De saker du behöver för detta projekt är:VattenVissa penslarAkvarellpapper eller canvasFärgPenna & radergummiSteg 1: Ritning du bild Det första steget är att rita din bild hur jag vill ha d...

Hur jag etsade en postlåda med en laserskärare

jag gjorde det på TechShop. (www.techshop.ws )Min man hatade vår brevlåda, så för fars dag i år, jag gjorde min man en ny postlåda med hjälp av en butik köpte postlåda och en laserskärare.Steg 1:Köpa en postlåda.Steg 2: Få en design du vill ha. Jag a...

Hur jag gjorde en etsad pussel med en ram-jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en cool liten pussel som passar i en träram.Steg 1: Samla dig material Saker du behöver:en bit av trä 12 "x 8" x3/4"en bit av trä 12 "x 8" x1/2"En linjalEn pennaEn brad spikpistolEn hand routerE...

Hur jag svepte min kniv handtag med snöre

MaterialGarnKläder färgämne (valfritt)EpoxiTejpTandpetareUtility knivSpray lack1. för denna kniv färgat jag vita nylon snöre. Jag mätte mängden garn jag behövde och brända ändar till stopp jag från nysta upp.2. jag sedan kokt vatten i en rostfri kast...

Tyg med polymerlera!

Så vi möts igen Instructabillians. Ber x 10000000 om ursäkt för min förlängda, utökade frånvaro, men jag äntligen tillbaka med en helt ny kompatibel!När jag såg detta på Threadbanger (en craft Youtubekanal FYI) visste jag att jag så småningom skulle...

Den otroligt över bakåtkompilerade namnbricka – hur jag gjorde en namnbricka med en Laser & Vinyl Cutter

Här är bilder och steg för steg-anteckningar om hur du använder en laser & vinyl cutter göra en namnbrickaMed hjälp av CAD-programvara, en $18.000 laserskärare och en vinyl cutter, gjorde jag en handfull namnetiketter för arrangörer av New England Ve...

Hur att skulptera Skyrim logotyp med polymerlera

Denna tutorial ska show dig hur man skulptera Skyrim logotyp (sigil av akatosh) med polymerlera!Steg 1:Verktyg & material:-Silver polymer lera * 2-Svart akrylfärg-Svart tuschpenna-Hobby kniv-Ball verktyg-Hobby kniv-Tandpetare-Pastellfärgade chelkTill...

Hur jag mata kamelior med stor framgång

Åh kamelior, hur prålig din blom är! Jag var en trädgårdsdesigner och professionell trädgårdsmästare i San Francisco Bay-området i många år. Kamelior är mycket populära växter det och jag tog över många konton med chlorotic och sjuklig ser buskar. Ja...

Dr Blinkenlights... (eller hur jag lärde mig att ha råd med BlinkM)

jag älskar tanken på BlinkM (individuellt adresserade RGB LED kontrolleras med 2 stift), men inte så mycket priset (nästan 15 pund varje!).Lyckligtvis, hårdvaran är öppen källkod och någon har gett ut en alternativa firmware (även om du vet var du sk...

Hur jag band med min Betta fisk

Är det möjligt att obligation med en bättre fisk som du kan med en delfin? Jag gjorde. I denna video jag visa hur jag limning med min blå Betta fisk, lerigt vatten som jag har bara haft för mindre än 2 veckor.Obs: Betta fisk experter rekommenderar my...

Hur man gör en Moss träd & trädgård med polymerlera

Jag vandrar nybörjare genom denna roliga och lätt projekt med polymerlera och utomhus element som stenar och mossa. Lär dig kombinera polymerlera med naturliga element med vackra resultat som kan avnjutas inne i ditt hem året runt. Läs mer om mig och...

Hur man gör en Fairy trädgård uteplats med polymerlera

Se videoklippet och se hur lätt det är att skapa en realistisk STENPLATTA fairy uteplats med polymerlera. Betygsätt den video, kommentera och prenumerera på min kanal. Tack! http://JakeCreates.Etsy.com...

Hur snabbt design en 3D modell med hjälp av grundläggande former

Jag har skapat mina egna delar, skriva ut och sätta dem för länge nu.I alla dessa projekt, har jag skapat alla mina mönster med ett mycket enkelt sätt.Dock var detta inte alltid fallet.Att övervinna mina begränsningarNär jag först började med 3D-utsk...

Hur man styr en 3D-skrivare med en telefon via DIY AstroBox

Detta Instructable visar dig hur du ställer in en Raspberry Pi-baserade utskriftsserver så du kan styra och övervaka din 3D skrivare distans (inklusive remote skivning) från telefonen, tablett, eller dator.Trådlös utskriftHuvudsyftet med detta Instru...

Hur man gör ett chattrum (med Notepad)

detta Instructable visar dig hur man gör ett chattrum med gratis windows-program som heter Notepad. Detta program var inte kopierat och klistrat in, det gjordes från grunden, kan du kopiera och klistra in det (om du inte vill lära sig koden). Vad gjo...

Hur jag bygga en elektronisk Kit

Sistone har jag byggt en hel del elektroniska kit som jag skicka iväg för. De är billiga, roliga och användbara också. Så jag tänkte skulle jag skriva en artikel som beskriver några av de metoder jag använder för att hjälpa mig när jag bygger dessa k...