Hur kan man vara en hyresvärdFör de senaste tre åren, har jag varit en hyresvärd med en duplex i Metro-Detroit-området. Detta har varit min främsta inkomstkälla och är förmodligen en av de smartaste sakerna jag gjorde under min college karriär, än går till klass. Det var smart av ett antal skäl: det betalade mycket av mitt uppehälle; Jag lärde mig att leva ensam; Jag njöt av min autonomi. och jag har lärt mig några värdefulla affärer lektioner. Särskilt i dagens marknad, om du kan köpa ett hus och hyra ut.

Med detta sagt inlärningskurvan kan vara brant först. Du måste veta hur man interagerar med potentiella hyresgäster, på något sätt en balans mellan vänlig granne och killen som har att samla hyra. Vikt tenderar att skifta mot den senare på bekostnad av vänlighet för det mesta. Skriva din första hyra, att genomdriva det, samla hyra, att höja hyran, förhandlar hyran, är när hyresgäster, gå till domstol, för att inte tala dagliga underhåll regelbundna aktiviteter som hyresvärd. Alla av dem kan vara mycket stressande, särskilt när din heltid ockupationen är som en student eller något annat.

Jag slutade nyligen gått igenom en mycket otäck vräkning process med en av mina hyresgäster. Jag bor i den lägre enhet en duplex, hyra ut övre, och garaget. Jag hade en familj av en man, hustru och två barn hyra övervåningen. En dag de slutat betala hyra. Mer specifikt efter betala flytten i kostnad, betalat de aldrig hyra igen. Mannen arbetade två jobb, medan hustrun var en stanna hemma mamma. När de beslutade att få en skilsmässa, kom båda av dem till mig att lösa sina problem. Män hade undertecknat hyresavtalet, och han ville de frus nya pojkvän skall förbjudas från huset. Hustrun kontrade Make missbruk och ville att han förbjudit istället. När jag berättade att jag inte kunde driva igenom något utan Polisen besöksförbud, deras vision av mig förändrats. Först, de såg mig som ett sätt att få även med varandra. Som aldrig riktigt förändrats, men istället bestämde de sig kampen genom mig.

Man flyttade ut, en pojkvän flyttade, droger och cigaretter var att röka på övervåningen, och betalade ingen hyra. När jag började den formella vräkning processen, ockupanterna fick skadlig och upptäckte de hade tillgång till effektbrytare i källaren och passerade den tid stänga min makt. En sak jag lärde mig mycket snabbt under denna process är att polisen är verkligen inte på din sida. Oavsett hur många gånger du ringa 911 eftersom din makt stängs av och hot skrek genom din dörr, de vägrar att svara (åtminstone i Metro-Detroit). I själva verket hänt detta tre gånger innan jag var tvungen att flytta ut ur medan domstolarna fortsatte med vräkning papper.

40 dagar, två förstörda murar och förstörda kylskåp senare, och de är ur huset och jag har flyttat tillbaka. Med lugn återställd, kan jag se tillbaka på den långa view av erfarenhet och säga detta har varit ett positivt äventyr. Efter att ha gått igenom några av dessa erfarenheter kan jag också dela med mig dessa tips för hyra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur kan man vara en trevlig Person?

Många människor är medelvärdet och inte bryr sig om andra människor känslor. De vet inte hur de gjorde dem att känna med en liten åtgärd. Så med det jag kan råda människor hur man blir en trevligare person och jag är säker på att de också känner sig...

Hur kan man vara en galen vetenskapsman! MU-AH HA HA HA!

OK, alla vill bli ihågkommen på något sätt. Vara det i skrift, regeringen eller vetenskap MU-AH HA... ledsen, inte! Bra om du vill ha en ett sätt sköt på att vara imfamous, galna vetenskap är väg du bör ta. Detta instructable tar dig om allt som behö...

Drömmen maskin eller, hur kan man vara mer vaken medan du sover

Detta är en billig, DIY, Arduino-drivna oneironautics enhet som tillåter användare att varna sig när de är i en djup dreamstate, utan att vakna. Med andra ord, denna maskin kommer att berätta när du drömmer, medan du drömmer. Varför är detta en så st...

Hur kan man vara en rockstjärna

blir en äkta rockstjärna tar år av musikalisk praxis, en killer utseende och ljud, en trollbindande personlighet, och en hel del--jag upprepar, många--lycka. (Anslutningar inom musikindustrin hjälpa också.)I detta Instructable, ska jag visa dig olika...

Hur kan man vara en amatör animatör

så du vill vara en animatör, va? Låter som det skulle vara roligt, rätt? Sittandes runt, rita hela dagen? Piece of cake, hm?Jag skulle inte förhastade slutsatser, vän. Animera kommer med en hel massa ansvar och hårt arbete. Espcecially om du just nu...

Hur kan man vara frisk genom att äta

människor kan bli friska genom att äta mat. De finns många varianter av hur man kan välja rätt och hälsosam mat för dem. Först av allt, beror det på vilken typ av mat du äter som vegetarianer eller kött-tarians. Börja leva ett hälsosamt liv först gen...

Hur kan man vara en god värd

Hosting är naturligt för vissa människor, medan resten av oss är scrounging och skriker order till våra barn sekunder innan våra gäster anländer. Men när dörren öppnas och din gäst(er) möts, stress är skriven över hela ansiktet, och mest troligt, man...

Hur kan man vara en god arbetsgivare

som jag är säker på att du är alla medvetna om, att vara en god arbetsgivare innebär i allmänhet att få bra resultat. Med en stark och effektiv arbetskraften, det nödvändiga arbetet blir gjort, men det också blir gjort väl och med minimal frågor. Om...

Hur kan man vara cool (bara för skojs skull): D men det kan hjälpa människor hah

detta kommer att visa dig hur man vara cool...

Hur kan man vara lycklig

Att vara glad handlar inte om pengar eller ägodelar. Visst de kan hjälpa lite, men din lycka ligger inom dig själv. Så fort du inser detta, kan du vara lycklig.De flesta människor lever i framtiden förväntan för att vara lycklig. "Jag blir glad när j...

Hur kan man vara en bra hundägare i San Francisco

Behöver du en bästa vän? Kanske behöver du en hund.Har redan en hund? Du kanske behöver några tips om hur man blir en bättre hund-ägare i San Francisco.Att göra detta Instructable behöver du:-en hund, naturligtvis-koppel-hundbajs påsarDetta är en pun...

Hur kan man vara som ett Skater

detta kommer att lära dig hur man blir en åkare utan att vara en poser.Steg 1: kläderHatt (Element, DC, ect.)T-shirt (med ett Element, DC, Vans, Baker, ect. logotyp) och/eller flanellJeans eller Gym ShortsSkateskor (DCs, skåpbilar, Enties, Fallens, N...

Hur kan man vara en falsk Hacker

Har du någonsin tittat på en webbplats och sade för sig själv "jag önskar det fanns ett lagligt sätt att göra tillfälliga ändringar till hemsida för mitt eget nöjes."? Om du har, och även om du inte har, du har tur eftersom jag har något som pas...

Hur kan man vara "Väl" off på Morehouse

att vara student vid Morehouse College (eller Man av Morehouse om du gillar..), det finns vissa normer som vi hålls upp för. Framför allt är "5 brunnarna" (som fortfarande finns... inte förväxla) av Morehouse. Dessa är väl talat, bra balans, väl...

Hur kan man vara Zen

Detta kommer att lära dig att vara Zen.Steg 1: Te = ChiJag tror på dricka te. Te är läckra, varm, lugnande och energigivande. Kamomillte faktiskt lugnar och förhindra mardrömmar.Det finns två sätt att förbereda te.Med tepåsar, eller lösa blad.Tepåsar...

Hur kan man vara gratis

att vara fri är mycket viktigt. Vissa människor säger att det leder till lycka. Jag ska visa dig en unik teknik för att vara fri. Detta är resultatet av många års forskning och utveckling. Gör dig redo.Steg 1: hitta din par fötter Varje fot ska vara...

Hur kan man vara KnuckleHead maskot från fem Finger Death Punch

Jag trodde att detta skulle vara en snygg kostym och ingen annan som jag har sett har gjort detta alls.Jag Visa som en hjälte och inte en skurkSteg 1: Få delar för kostymDetta är versionen av honom vi tänker replikeraDenna form av honom är från deras...

Hur kan man vara kanadensiska

Ah Kanada. Landet av hockey, lönnsirap och bäver. Om du känner ett behov av att passa i perfekt bara följa dessa enkla instruktioner. Det är garanterat (eller inte) som hjälper dig att smälta in i mängden.Steg 1: Hur till bygga en igloo Väl det först...

Hur kan man vara en galen vetenskapsman

Detta är min första instructible, så jag hoppas du gillar den. Jag har beslutat att göra denna instructible om hur man är en galen vetenskapsman (som du kan berätta från titeln); Jag tänker också på att ange Mad Science Fair, så önska mig lycka till....