Hur man gör din egen t-shirt logo

detta instructable visar hur du gör din egen t-shirt logo genom att bygga din egen återanvändbara avtrycken skärm
Du behöver:
1/2 tum fyrkantiga trä pluggen
mod podge-lim
någon typ av "skärm som" tyg (jag använde chiffong från tygaffär)
en häftpistol eller hammare och små naglar
en gummiskrapa av något slag (jag använde en jag gjorde med en bit skrot trä och bit av dörren sopa häftade till det)
tyg färg
vissa penslar (1" bred och bra tippade skulle vara bra)
en bit av kortet ombord
bläckpenna
sax
Vänligen njuta!!!
Relaterade Ämnen

Hur du gör din egen t-shirt logo del 2

del två av hur man gör en PrintScreen för att göra t-shirt logotyper.I början av denna video kan du klicka på länken för den första videon om du inte har sett den ännu.Vänligen njuta!!!...

Hur man gör din egen hemsida gratis i 10 minuter (med egen domän och Host)

Jag ska visa dig hur du gör din egen hemsida på mindre än 10 minuter, inklusive registrera ett gratis domännamn, registrera ett gratis webbhotell, ställa in sidor, ladda upp filer och postar innehåll - alla gratis!Bilden ovan är en av mina färdiga pl...

Hur man gör din egen medicin boll

detta instructable visar dig hur du gör din egen medicin boll, för användning med alla olika typer av övningar, för en bråkdel av kostnaden för att köpa en!Steg 1: Få en basketboll! jag köpte min basket från Wal-mart för $6, så du kan definitivt hitt...

DIY: Hur man gör din egen Glitter!

Idag kommer jag att visa dig hur du gör din egen glitter!Steg 1: Material som behövs:Material som behövs:Epsom SaltPlastpåseMat färg*Note* (du kan använda Dr.Teal's Epsom Salt blötläggning lösning eller du kan du andra Epsom salter för att förstora!)...

Hur man väver din egen Paracord (Video)

här är en video jag gjorde om hur att väva kumihimo flätor, en fläta som mycket liknar paracord. Detta är en cool sätt att göra din egen costom Nyckelband med mönster du gjort med den kumihimo mönster generator.Jag har en blogg här!...

Hur man skräddarsy din egen skjorta

nyligen, fick vi en video inlämnande från John Paul. Han ville veta hur man gör en baggy tröja som passar, för vi vet alla hur dyrt det är att få en skjorta gjord speciellt skräddarsydd för dig.Vi kommer att visa dig en liten metod som vi tror är bäs...

Hur man beräknar din egen bränsleförbrukning (MPG).

Om du är på en budget eller bara intresserad av vad för slags körsträcka du få i olika miljöer, är för dig!Först behöver du ett ämne, för mitt ämne jag använder våra hem, jag vill visa dig en 7 fyllning period (i följd) av vår körning motor. Mina ämn...

Hur man solen-bleka din egen skjorta

i detta instructable jag kommer att visa dig en teknik jag inte har sett förut.Vi selektivt sun-bleka en design på en skjorta.Fördelarna med att använda denna metod över andra oftast inte lägger till något annat material i vår skjorta (t.ex. ett lage...

Hur man gör din egen olivolja lampa

en olivolja lampa är en förvånansvärt säker och enkel lampa som du kan gör det själv. Det ger ljus, som mycket som eller mer än en vanlig ljus, och är ett alternativ till fotogen-stil oljelampor. Begreppet brinnande olja från grönsaker (olivolja) i h...

Hur du skriver ut din egen T-shirt

enkelt sätt att skriva ut dina egna t-tröjor, du behöver t-shirt, färg spray och tryckta tet eller logotyp på papper.Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projekt!Prenumerera på min YOUTUBE-kanal:http://www.youtube.com/subscri...

Hur man gör din egen organiska, bara frukt Popsicles!!!

Yum!!! Endast frukt Popsicles!!!Steg 1: leveranser Behöver du bara en mixer, ditt val av frukt, en Popsicle vittra, kniv att skära körsbär från fröet att smälta, apple utsnittet att skär äpplet i bitar inte använda frön eller hejda i mixern.Steg 2: B...

Gör din egen T-Shirt

detta Instructable visar dig hur du gör din egen T-shirt från en design som du väljer. Som, liksom några misstag lärt jag när liknande metoder.Steg 1: leveranser Behövs tillförselT-T-shirt/OnesieFörrådscontainerFicklampaPenTyg/svullna färgDin valda d...

Hur du gör din egen klocka i batch

Batch-är ingenting utan programmering med hjälp av Kommandotolken. Nu ska vi använda % date % och % tidskod för datum och tid och vissa grafiska koden till ger vårt projekt ett trevligt utseende.Steg 1: Hur man gör din egen klocka i batchNu börjar vi...

HUR DU GÖR DIN EGEN IPOD HOODIES {NY OCH FÖRBÄTTRAD!}

hur man gör din egen ipod tröjor nu större och bättreDetta instructable är baserad runt min ipod touch men du kan fortfarande göra en för alla ipod.Vänligen se mitt första ipod hoodies instructable ocksåvad du behöver:tyg valsymaskin (valfritt)blixtl...

Hur: Skapa din egen T-Shirt

detta instructable visar dig hur du skapar din egen T-Shirt för dina egna skäl, eller ens annons, länka detta Instructable på min hur till: skapa din egen verksamhet. Jag kommer att använda logotypen från mitt eget företag, "tungt bepansrade Studios...

Flying "Tandlös" - hur man gör din drake!

Helt orelaterat till min andra "kompatibel!Det här är instruktioner för att göra dina egna flygande 'Toothless' Nightfury dragon, från hur man tränar din drake filmer.Min lillebror är ett stort fan av filmerna, bor i England medan jag bor i Sydafrika...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...

Hur du gör din egen piller handdukar, med tvål!

Du kanske har sett dessa behändiga piller handdukar http://www.thinkgeek.com/geektoys/japanfan/b235/ på ThinkGeek.När jag såg dessa, jag även om de kan vara användbara, men prislappen 10 dollar vände mig bort.Här är hur man gör en egen från sak ligge...

Hur du gör din egen Quadcopter batteri

Istället för att använda LiPo batterier för min quadcopter beslutat jag att försöka använda Samsung 18650's. Batteriet fungerar väl och har aldrig för varmt. Batteriet ger en konstant ström av 22Amps och en brast ström på 35Amps. Här är steg för steg...