Altoids Tin ficklampahär är ett enkelt sätt att göra din veryown altoids tin ficklampa. Det fungerar mycket bra. Det är också mycket ljus. Det är ett billigt sätt att göra en. Jag arg här en för runt $10.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Märkligt nog stark, klar himmel - astronomi Altoids Tin ficklampa

vad en annan Altoids ficklampa? Ja, ja faktiskt.Jag ville dela några av de saker jag har gjort på grund av Instructables gemenskapen!Jag gjorde denna ficklampa för en stjärna jag deltog. Jag har gjort några ändringar, eftersom detta var min första åt...

Enkla Altoids tin ficklampa

här är ett enkelt projekt att göra en ficklampa utanför en Altoids tin i 15 minuter eller mindre.Steg 1: Samla leveranser och verktyg Kan börja med att få allt som behövsVerktyg:-Lödkolv-Limpistol-Löda-Lödning flux-Tenn snips-Borr i samma storlek som...

Snabb och lätt Altoids LED ficklampa

detta projekt kommer att visa dig hur man gör en lätt, snabb (jag gjorde det under trettio minuter), och billigt (eller gratis) LED Altoids Tin ficklampa.Steg 1: Samla material/verktyg Material:-1 switch (någon som du föredrar)-2 ultra ljusa lysdiode...

{Bäst} Altoids Tin LED ficklampa

detta instructable är en post i Pocket-Sized tävlingen, så rösta!Detta instructable är en post i orkanen Laser tävlingen, så rösta!Detta instructable är en post i Green Tech tävlingen, så rösta!Någonsin behöver en ficklampa, men inte vill släpa runt...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Altoid tenn ficklampa

för detta, min första instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en cool ny ficklampa, och återvinna.Steg 1: Samla material För detta projekt behöver du:En Altoids tin* En 4-volt max, hög ljusstyrka LEDTunn tråd* En skiva 3-volts batteriEn bor...

Magnetiskt kopplade Altoids LED ficklampa!

Tja, var The Instructables av Joshua Zimmerman, hur man bygger en bättre Altoids ficklampa AMAZING. Altoids smalls, tryckknapp, ljusdioder, det var bra. Och sedan, instructables av DanielX var stor, Altoids smalls Magnetiskt växla ficklampaär också o...

Altoids Tin Martini Kit

det finns många Altoids tin survival kit ute, men bara en innehåller vad du verkligen behöver i en nödsituation.Steg 1: Bygga det Allt du behöver för att vara förberedd i varje nödsituation är en Altoids eller motsvarande tin, några små flaskor (den...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...

Altoids Tin Pocket Abacus

göra en ficka abacus från en tom Altoids tin. Den ursprungliga lågteknologiska kalkylatorn, nu i fickformat! Perfekt för beräkning av tips på restauranger, så länge din check inte är mer än en miljon dollar.Steg 1: material Material som behövs:Tom Al...

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

Altoides Tin Calculater

detta är min tutorial för min Altoides calculater, jag måste erkänna det är inte snyggast men det fungerar.Steg 1: material -Små och billiga calculater-Altoides tin-Nål näsa tång-borrmaskin-skruvar-Paint(optional-makes it much easier)Steg 2: Ta isär...

Altoids Tin elektriska tändare

elektriska tändare är en underskattad uppfinning, vilket gör att uppvärmning utan låga. Även om en majoritet av dessa elektriska tändare är bra på egen hand, ibland är lite svårt att lagra på platser de skulle vara bra (t.ex fickan) och är ibland myc...

Altoids Tin Mixer

Detta projekt var inspirerad av mikeasaurus' riktigt cool armbandsur skivspelare. Jag såg det fyra år sedan och utlovade en vän (det är du K Mac) jag skulle göra henne till en eftersom hennes son är en DJ/rappare. Hon var också min leverantör avAltoi...

Altoids Tin Bärbar Fan

har vi en Altoids tin, och en vattenflaska. Vad kan vi göra med det? Varför inte göra en fläkt? Det är vad jag gjorde. Jag utnyttjade kurvan för vattenflaska att göra fläktblad, och en gammal motor att snurra det runt.Jag använde locket på vattenflas...

Altoids tin Micro SD innehavaren

på radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från börj...

Altoids Tin Mini trädgård

Du inte har en egen trädgård, men vilja bo i en grön miljö? Varför inte du göra en Altoids Tin Mini trädgård för skrivbordet? Använd en tom Altoids tin. Lägg i en bit vävnad, lägga till trädgården krassefrön och vatten och vänta 3 dagar. Glöm inte at...

Altoids tin candle

en enkel instructable att lära dig hur man gör en lätt ljus för camping eller överleva i vilt, och även det är ett bra alternativ till att använda elektriska lampor.Steg 1: Saker som behövs Allt du behöver är en glasburk eller något annat att smälta...