Hur man gör en fiolJag har varit fascinerad av trä instrument för evigt. Trä, strängar och hur alla de små sakerna gått samman för att skapa vackra ljud. Så när min syster började ta violin var jag extatisk. Efter lite forskning jag lärt mig att allt är handgjort, så naturligt att veta något om den faktiska processen med att göra det jag ställa på en resa för att göra lärande och runt fantastisk upplevelse! Eftersom en visste nästan ingenting en klar f̶e̶w̶ massor av misstag. :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en projektorduk som också är en målning

jag fick en idé som jag skulle göra en projektion skärm som fördubblats som en målning när du vänder det. Jag gillade tanken på att det skulle se ut som jag inte hade en TV på alla samtidigt att få en cool konstverk som jag faktiskt gjort själv. Det...

Hur man gå över Amerika

Hur att gå hela Amerika:För närvarande, går jag över hela Amerika.Uppdatering: Jag har avslutat min resa, där jag slutade i New Orleans och flög hem att återvända till forskarskolan. Följande skrevs under den andra månaden av min resa.SLUTET UPPDATER...

Hur man gör en fluga eller Hårsnodd

detta är en "kompatibel på hur man gör en fluga eller en Hårsnodd. Detta "vänners kompatibla är inte exakta eftersom allas preferenser är olika, så snälla bara ha tålamod med mig, jag ska försöka att vara mycket tydlig.Steg 1: Steg ett Vad du be...

Hur man gör papper

det finns flera Instructables om att göra papper av återvunna fibrer. Det är en bra verksamhet, och som höll mig anställd i fyra år.När jag arbetade i en papermill, även om vi var ett helt maskintillverkade mill, var de flesta av de frågor som vi fic...

Hur man bygger en åttakantig däck

detta är en 12 fot däck jag byggt 2005. Det har gått igenom 6 kanadensiska vintrar och en restain av däck yta. Detta instructable kommer att omfatta varje steg med bilder och en stycklista. Kostnaderna visas räknar från 2005 med sammanlagt cirka $150...

Hur man odlar ärtväxter inomhus

jag kommer att visa dig hur man odlar ärter inomhus! = DFörsta du kommer att behöva en pott och utsäde. Sedan placerar du 2 ärtor i potten nära stadens 2 inches djupt.Sedan du lägga den i en sun fyllda område i ditt hus och vänta i ca 4-5 dagar och d...

Hur man gör en bandlös gitarr med ett glas greppbräda!

Tja, jag hade en gammal archtop liggande, och att vara en förespråkare för den hela "inga gitarr bör någonsin dö" lite, jag bestämde mig att testa en idé jag hade. Bandlös gitarr är intressanta, men de saknar upprätthålla och bita. Visst, det fi...

Hur man gör en Frankenstein Instrument

instrument är kul!Hemgjord dem mer så, och de som ser ut och låter som om en fiol och en bas kastades av väldet statligt byggnad, landade i en tuba och överkörd av en taxi och en knölval * är roligast.Så, kan göra en!Detta är mer av en instruktions i...

Hur man spela Violin

detta instructable kommer att lära dig grunderna i att spela fiol.Du kommer lära dig:1. hur man förbereder att spela2. hur man läser violinmusik3. hur man håller fiolen och båge4. hur man lägger in all denna information tillsammans att spela "Hot kor...

Hur man knyter en Globe Knut (eller någon Turks huvud-liknande Knut)

En globe Knut är en som täcker ett sfäriskt objekt. Det finns ett stort antal möjliga globe knop. Jag kommer att visa dig hur man knyter en med 30 aspekter eller 30 delar av sladden som visar på ytan av Knut. I detta fall är det samma som antalet kor...

Hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor

vill du göra några ljusa pärlor armband? Om ja, kan du få lite inspiration från dagens Pandahall handledning om hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor.Steg 1: Material som behövs för pärlor armband:5x3.5x3mm gul 2-hå...

Hur man gör en japansk fläsk buljong Ramen

Ramen och omedelbar nudlar betraktas alltid som skräpmat i västerländsk kultur eftersom de inte har god näring, men det är dags att ändra vårt sinne. Denna instruktion lär dig hur man gör japansk ramen ägg och bräserad pork, som är två viktiga sidor...

Hur man gör "West Lake" tjocka kött soppa

Gillar du kinesisk mat? Vill du lära dig hur man gör kinesisk mat? Om du sagt ja, skulle jag rekommendera dig en tjock soppa. Anledningen till att jag rekommenderar den till du är eftersom det är verkligen lätt att göra. "West Lake" tjocka kött...

Flying "Tandlös" - hur man gör din drake!

Helt orelaterat till min andra "kompatibel!Det här är instruktioner för att göra dina egna flygande 'Toothless' Nightfury dragon, från hur man tränar din drake filmer.Min lillebror är ett stort fan av filmerna, bor i England medan jag bor i Sydafrika...

Hur man programmerar en LilyPad utan FTDI Converter

Hej alla! I den här artikeln visar jag hur programmera Arduino LilyPad utan FTDI omvandlaren.Arduino LilyPad är en av många Arduino microcontroller familjen, men med en funktion som gör det unikt.LilyPad styrelsen, i själva verket kan vara sydda på t...

Hur man gör skrapa bort kort

Tutorial hur man gör skraplotter kort.Bra för valentine, befordran, gissa spelSteg 1: Steg 1: Material För material behöver du:Maträtt tvätt vätskanMetalliska akrylfärgDina skraplotter designSjälvhäftande vinylEn penselNågot att blandaSteg 2: Steg 2:...

Hur man gör gröna slem

Denna handledning visar dig hur man gör grönt slem med Borax och limSteg 1: material Material:Elmer klart limBorax2 x skålarGrön karamellfärgEn sked för att blandaDoseringsskedSteg 2: Steg 1: Förbered Borax lösning Häll en liten mängd vatten i skål #...

Hur man gör en spruta penna

https://www.youtube.com/watch?v=qutcj6xwLjo&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en spruta penna du behöver!I detta Instructables ska jag visa dig hur man gör en penna med sprutan!För att göra en handgjord penna med sprutan behöver vi:-Insulin spruta...

Hur man gör slem med tandkräm och lim

Denna handledning visar dig hur man gör slem med tandkräm och limSteg 1: Steg 1: material -Behöver använda Gel tandkräm-Elmers lim... Klar eller vit (jag använder vitt i denna tutorial)-Något att blanda (jag använder slutet av en sked)-En skål (kan o...