Hur man gör en grop lava fälla i minecraftdenna fälla är en fälla i minecraft som du har mob promenad på tryckplattor och ner en trapoor ino lava. enkel, rätt?
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en grop-ångbåt. Bushcraft survival

Hur man gör en grop-ångbåt. Bushcraft survivalMat tillagas i en grop-ångbåt, behålla alla sina bästa egenskaper.Vid första anblicken, galen? Men är detta hur du kan laga läckra rätter!...

Hur man gör ditt hus välkomnar dig i minecraft!

Idag tänker jag att visa dig hur man gör ditt hus välkomnar dig i minecraft! (Enligt ovan)Också kan inte detta göras på en överlevnad värld eftersom det kräver kommandot block!Steg 1: dörrenFör det första. Lägga till en tryckplatta framför din dörr.S...

Hur man bygger en Powered träna spår på Minecraft

i detta i instuctable kommer jag Visa u hur man bygger en motordriven tåg spår på Minecraft peSteg 1: steg 1 gå till vapen och få sensor järnväg i marken som visas i bildenSteg 2: få 3 powered rails och sätta på marken sensor järnväg de anslutaSteg 3...

Avsluta din loppa problem-hur man gör en $1 loppa svälla i 5 minuter

hur man gör en enkel, säker, billig och förvånansvärt effektiv loppa fälla.Besök min ebay-butik för att se några av de ovanliga objekt jag göra själv och sälja på ebay påhttp;//Stores.ebay.com/mrhulotTack för att titta på och prenumerera på mina vide...

Hur man gör en enbent / Selfie hålla

https://www.youtube.com/watch?v=JaUPzk3I-B8&feature=youtu.beSteg 1: Att göra en enbent / Selfie Stick du behöver! I dagens video ska jag visa dig en bra uppfattning om hur man gör en enbent-en hållare för selfie hemma!För att göra en sådan kreativ en...

Hur man designar en del och sedan ställa in och köra det på en Maker-Bot Replicator 2

So... Du köpte en Maker-Bot 3D-skrivare och har ingen aning om hur man använder det... Jo det är ok heller gjorde jag eller någon av de människor jag känner gjorde också. Nu ska jag bara gå vidare och spara de timmarna värt på spår och fel att lista...

Hur man förlorar 100 + Pounds och hålla den bort för livet

flera år sedan, bestämde jag mig för att mitt liv var tvungen att ändra. Jag var väldigt överviktig, helt stillasittande och skäms över vad jag gett mig att bli. Jag hade varit på så många Dieter i hela mitt liv och hade alltid fått vikt tillbaka. De...

Hur man gör ett bete fisk fälla för ca $2 använda $1 avfall trådkorgar

Hej. För detta jag kommer att visa dig hur man gör DIY hittade en agn fisk fälla med två trådkorgar avfall i dollar butiker. Jag hittade min på Dollar Tree.Du behöver:2 wire papperskorgartråd snips eller tenn snipsvissa parachord eller andra liknande...

Hur man | Stickning för nybörjare | lagerhålla söm

hur man sticka maskan strumpa...

Hur man gör en sällskapsdjur bädd i Minecraft PE 0.13.0 +

denna guide visar dig hur man gör en enkel säng för ditt husdjur i Minecraft PE 0.13.0 +. Njut av!?Steg 1: material Du behöver 4 plattor av ditt val, (jag valde acacia), 8 trä finns luckor, och en Tam katt eller hund.Steg 2: Gör en 2 av 2 kvadrat av...

Hur man gör en automatisk Cactus gård på Minecraft PE

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en Minecraft PE cactus gårdDetta fungerar i överlevnad också!Steg 1: leverera Du behöverRistad sten (kvarts, etc.)SandTeckenStängslet grindCactusFicklamporVattenhinkSteg 2: Sand Placera 2 x 6 sandSteg...

Hur man tämja och rida en häst i Minecraft

Hej, idag jag kommer att visa dig hur man tämja och rida hästen i minecraft.Steg 1: materialDu behöver:ÄpplenHästSadel(Valfritt)Häst pansarSteg 2: Hur att tämja hästenFoder hästen tills den har hjärtan som kommer ut av det.Steg 3: Hur till bestiga hä...

Hur man gör en hiss för vatten i minecraft

Hej alla i denna tutorial jag visar dig hur man gör en minecraft vatten hiss att hålla ditt hus av monster hoppas du gillar det! -KarelenBTW im väntar på dig att kommentera i min vävstol armband tutorial så jag kan göra mer tutorials!Steg 1: Vad du b...

Hur man gör en automatisk pilen launcher i alla minecrafts [pe, pc, wii u och xbox]

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en automatisk pilen launcherSteg 1: Steg 1placera några block [Jag valde Björk] och placera en redstone fackla på den. sedan plats redstone som såSteg 2: Steg 2då du vill placera ett block diagnos att det förs...

Hur man gör en ender portal i kreativa i minecraft

Jag ska visa dig hur man gör en ender portal i minecraft. Detta är min första instructable.Steg 1: Samla materialI lagret behöver du 16 ender portal ramar och 16 öga enders.Steg 2: Plats materialGör en 5 av 5 kvadrat med ramar men lämna ut hörnen.Ste...

Hur man gropen en körsbär & hålla stammen.

Det finns alla typer av metoder för skrovlig en körsbär, men om du vill hålla stjälken intakt? Jag hade ett överflöd av körsbär i år och ville göra min egen maraschino körsbär. Alla recept jag hittade urkärnade deras körsbär på olika sätt, men ingen...

Hur man slår ut en sand fälla

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Hur man bygger en Cool gammal ser Creeper ansikte i Minecraft PE

detta bygger du en Cool, antika ser Creeper ansikte i någon Version av MinecraftSteg 1: Du behöver 2 kullersten staket4 kullersten plattor10 sten tegel4 mejslade sten tegel6 stycken av svart lera eller ullEn yxa (om i överlevnad läge)Steg 2: Hitta en...

Hur man gör en röd partikel golv i Minecraft Pocket Edition eller några andra minecraft

vill du ha en cool partikel golv? Detta är rätt för dig om ja!Steg 1: Komma igångDu behöver en silk touch hacka så redstone malm droppar själv. Lägga till så många du vill.Steg 2: grävaNu, gräva en stor hela inte djupt bara 1 kvarter djupt.Steg 3: lä...