Hur man gör en projektor för din iPod/iPhone för om en $1detta är en rolig lätt projekt som alla kan göra i ca 15-20 minuter. Hela projektet kostade mig bara en dollar och arbetar bra nog att jag kan njuta av en hel film på den. Hur den fungerar är ljuset från telefonen eller iPod går igenom förstoringsglaset och förstorar på väggen. Hela projektet är mycket lätt att göra och lätt att förstå.

Snälla rösta på mig i shopbot utmaningen!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man sätter en DVD-film på din ipod/mp4-spelare och dator

detta instructable berättar hur man sätter en DVD-film på din ipod/mp4-spelare och din dator gratis. Jag fick just denna mp4 spelare och verkligen ville lägga en film eller två på den. Och behaga tala mig hur jag gjorde eftersom detta är min första i...

Hur man gör en solar laddare för iPod/iPhone-aka MightyMintyBoost

jag ville ha en laddare för min iPodTouch och MintyBoost var definitivt mitt första val. Jag ville ta det lite längre och gör det inte bara laddningsbara men också solar powered. Den andra frågan är att iPhone och iPodTouch har stora batterier i dem...

Hur man ska koppla in och koppla bort din Ipod.

Detta kommer att visa dig hur du koppla in och koppla bort din jag pod problem fri till mods.Steg 1: Steg 1 att ansluta sladden. Kontakten i andra änden av sladden (den längre storlek en) till i pod port genom att klämma sidor i kontakten och glider...

Hur man gör en projektor skärm från en DS

har inte du ville använda en DS som en projektor skärm för Microsoft Windows, TV, videospel och emulatorer? Idag ska jag visa dig hur man gör en projektor skärm från en DS.Vad du behöver är en Nintendo DS av något val, ställning för något och en proj...

Hur man gör en makro-lins för en iPhone/iPod/ipad

denna tutorial ska show dig hur man gör en mikro lins för alla iPhone, iPod, och även du ipad. Här kommer aloe du ta några riktigt bra nära upp skott.Steg 1: Få linsen s.1 Skaffa dig en engångskamera. (Finns på ditt lokala apotek). Sedan demontera de...

Hur man gör kriget robot strid robot din själv steg för steg instruktioner

hur man gör kriget robot strid robot din själv steg för steg instruktioner...

Hur man gör en skjutbana för din pistol armborst

detta är min första Instructable. Jag går att visa dig hur man gör en skjutbana för din pistol armborst.Steg 1: Verktyg och material du behöverDetta är de verktyg du behöver:.en häftpistol.en sax.Staples.och en pistol armborstDetta är material som:en...

Hur man gör en vagn för din råtta

här är en enkel instructable om hur man gör en vagn för din råtta att rida bakom din hund på, och allt du behöver är en kartong!Steg 1: hitta en låda. inte någon låda kommer att göra, men endast den bästa låda för ditt ädla råttan att rida in i strid...

Hur man lägger en anpassad bild på din xbox 360 dashboard. (Pre hösten 08 uppdatering)

i detta instructable im kommer att visa dig hur man sätter en anpassad bild som din bakgrund på din xbox 360.Det finns samma steg för att göra detta med nya och gamla instrumentpanelen. När jag får en chans kommer att jag uppdatera hela med nya bilde...

Hur man gör ett shims för din vinkelslip.

Hur man gör ett shims för din vinkelslip.Jag tycker att vissa skärande hjul (särskilt de från hf) tenderar att vara lös när jag satte dem i chuck för min vinkelslip. Jag tror detta är orsakar dem försämras snabbare än de borde och orsaka problem när...

Hur man gör pengar Online 2016 med din intelligens

Hur man gör pengar online 2016 med din intelligens...

Hur man gör grundläggande arbete på din motorcykel.

Här kolla in Mina videoklipp och titta på min chanel, i slutet av det du kommer att kunna återställa en motorcykel på en dag! Vänligen se dem och lär!Denna video titta på hur man remsor tillbaka och måla din motorcykel ramTitta på hur du justera din...

Hur man gör en koppling Mod till din Nerf Nite Finder

Hej alla! Det här är på att göra en koppling mod till din Nerf Nitefinder så att du kan byta ut fat! Jag kommer antagligen att lägga upp en video på hur man gör en speedloader snart. Länkar till mina andra Nerf Nitefinder mods:http://www.youtube.com/...

Hur man gör en raket för din tryckluft/potatis kanon!

Detta instructable visar dig hur man gör en raket-liknande projektil för en 1 1/2" tryckluft eller potatis canon.Det kommer att göras med fjäderbelastade party poppers gjorde under namnet "Let's Party!" som finns på Party City eller liknand...

Hur man skjuter en hyper förflutit med din DSLR

Hyperlapse Tutorial - Hur man skjuter en lång exponering hyper förflutit med din DSLRhttp://www.calthomson.comJag har varit skytte time-lapse video ungefär ett år nu och har just upptäckt konsten av hyper förfaller. Förra veckan gick jag ut i Manches...

Hur man gör en skärminspelning på din Mac Laptop/dator

I detta Instructable kommer jag att lära dig hur man gör en enkel skärminspelning, filminspelning och en ljudinspelning. Allt du behöver är du Mac-enhet och en app som är redan förinstallerat som kallas QuickTime Player.Steg 1: QuickTime Player Så de...

Hur man installerar OS X Mountain Lion på din PC med iAtkos

om du är intresserad kör Mac OS X, men du vill inte betala löjliga priser för en normal Mac, då en Hackintosh bara kan vara för dig. I denna guide, ska jag visa dig hur man installerar Mountain Lion på din PC med iAtkos distributioner.Distributioner...

Hur man fixar en hårddisk (och få dina data av)

ofta, en hårddisk misslyckas på grund av kretsarna, och inte på grund av mekaniskt slitage. I den här videon kommer jag visa dig hur man byter kretskortet så att du kan hämta dina data och börja använda disken som vanligt igen!...

Hur man gör ser ut som om din (fake) datorkrasch kommandotolken

Vänligen titta på denna det är verkligen konstiga / realistisk... det kommer skrämma shittts av människorSteg 1: hur man får på anteckningarKlicka på start-knappen på vänster sida av skärmen...sedan när du har gjort söka jag anteckningar i sökfältet....