Hur man gör en PS2 Guitar Hero controller från scratchså detta är min andra instructable, än för att klicka på den! Det är inte helt sant vad titeln säger, behöver du några material ju (i själva verket mycket), jag ville bara understryka att jag hade ingen gitarr eller något i början, så det inte är en "hur man gör en stor gitarr från en liten ursprungliga röda oktan en bara genom att placera kretskortet från GH controller till en riktig gitarr" typ av instructable. Tja, kanske det skulle se mycket svalare, men jag ville inte att offra en riktig gitarr. Så jag gjorde kroppen av gitarren och allt av rätt material och jag tog på kretskortet från en PS1 glädje pad. Vissa ledningar och en hel del arbete och det är gjort. Jag är nöjd med det och jag hoppas du gillar det också.

Detta är en video av mig spela GH handkontrollen. Låten heter Holy Diver. Jag spelar den på hårddisken. Det visar att det fungerar alldeles utmärkt (varje del av den).

Obs: jag inte hade sett ett original röd oktan controller (inte heller någon 3: e part kopior) på när jag gjorde denna controller, bara på bilder.

Välkommen att lämna en hel del kommentarer om mitt projekt, jag har några svar, och om du har frågor om något efter mitt projekt, tveka inte att fråga (men försök att ställa saker som inte omfattas av den instructable! Thanx!)!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du tar Apart A Guitar Hero Controller

www.TakeItApart.com presenterar guiden video demontering av en Guitar Hero Controller. Gå till www.TakeItApart.com för ytterligare demontering guider, videor och interaktiva utvidgade vyer av dina favorit produkter!...

Guitar Hero Controller Anti dubbel-Strum Mod (Wii Version)

det finns några olika tekniker för att spela guitar hero controller. Det är den "tumme" teknik, där spelaren skjuter på strum baren med sin tumme att spela en anteckning. Vissa spelare ta tag i baren mellan tummen och pekfingret som en pick, gun...

Guitar Hero Controller Mods

lägga till en "killswitch" och ett uttag för framtida projekt på din Guitar Hero controller.Jag har spelat gitarrhjälte för ett bra tag så jag bestämde mig att göra några kreativa saker till en av mina gitarrer. Jag planerar att göra ytterligare...

Enkla Guitar Hero Controller för PC med Teensy (kapabel för flera spelare)

Efter att den enkla tejpade upp DDR Pad, är det naturliga nästa steget naturligtvis en guitar hero controller :)Vad jag insåg är jag kommer att köra av stiften på min ombord om jag ville lägga till fler spelare.Lösningen?Med hjälp av analoga värde, v...

Lägga till riktiga strängar i en Guitar Hero controller - OpenChord.org

idag vi kommer att visa dig hur ändrar en Ashley Rock Axe eller liknande "guitar hero controller byggd av en riktig gitarr" till en controller som tillåter dig att spela gitarr hjälte/Rock Band med riktiga strängar och band, så att du kan öva ri...

Kontroll av Virtual DJ med en Guitar Hero Controller

Hej är coolwithpie även känd som dj RB0t och detta är min första instructable på att kontrollera virtual dj (eller dj programvara som stöder tangentbordskontroller) med en Guitar hero controller.Steg 1: Steg ettFörst hämta awesomely gratis program gl...

Stjärniga Power fot Pedal till en Guitar Hero Controller

detta instructable kommer att låta dig göra en fotpedal för att fästa till din Guitar Hero / rockband gitarr, så att när du vill aktivera stjärna makt, istället för att vifta med registeransvarige runt vilt, du helt enkelt steg på en riktig gitarr fo...

PS3 Wireless Guitar Hero Controller

ta en SIXAXIS controller och en SG gitarr controller och smetar dem tillsammans för att spela Guitar Hero 1 på PS3! * Vara medveten om detta fungerar bara på Guitar hero 1... om någon vet hur du använder en styrenhet med guitar hero 2 kan jag ändra d...

Hur man gör en enkel PC game controller testar programmet

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör ett enkelt program som låter dig testa knapparna på spelenheten PC så att du vet att de fortfarande fungerar, eller att de måste bytas.Jag måste varna dig, att detta instructable är mycket ord...

Hur man gör en bakgrundsbelyst Xbox en Controller Mod

Skapa en unik för dig genom att lägga till en bakgrundsbelysningen!Jag anpassa mina saker så att de sticker ut från vad alla andra har. Med grundläggande kunskaper i lödning visar detta projekt dig hur du ger din en Xbox controller ett motljus!Vet in...

Guitar Hero Controller fixa Extra-Strum(FIX SWITCH)

hur till sätta fast växlarna knäppa av din gitarr controller!Detta är min första instructable, jag hoppas att vara så tydliga som möjligt.VARNING!DISCLAIMER: innan vi går vidare i den instructable, måste du veta att detta Mod/fix kan lämna din strum...

Hur till flytta pick vakten på din Guitar Hero Controller för under $1, i princip gratis!

Detta fungerar med endast den ursprungliga gitarr hjälte Gibson SG-styrenheter...Du kan ta bort plocka vakten och ge den en färg jobb, eller vad, men jag hoppas du gillar min Instructable!Saker som behövs:Skruvmejslar.Det är under $1.00 eftersom du f...

Hur du ändrar knappen färger för Guitar Hero Controller.

Väl, att först ville jag ändra färger på knapparna på den registeransvarige runt för att blanda ihop mina vänner, och jag visste inte hur. Då detta är hur detta instructable gjordes. Jag bestämde mig att göra min controller knappar rainbow färgad. De...

Hur man bygger och Arm en skala modell slagskepp från Scratch

Välkommen till den fascinerande världen av R/C BIG GUN örlogsfartyg bekämpa. Så vad exakt är R/C örlogsfartyg bekämpa? Det är en hobby där skala modell krigsfartyg, beväpnade med lågt tryck CO2 kanoner eld små kullager på en motstående fartyget. När...

Hur man gör en R2D2 låg kostnad Full storlek Scratch byggt

Hia och Välkommen till min R2D2 bygga att någon kan göra med lite DIY färdigheter och lite fri tid.Detta bygga är en låg kostnad r2d2 med grundläggande DIY verktyg som de flesta har hemma och använder skrotträ och MDF och andra bitar som jag hittade....

Hur man styr servo med play station 2 controller

Jag ville ha en lätt väg till kontroll min robotar servo så jag googlade för en lämplig lösning men kunde inte hitta en. så jag beslutade att använda min gamla ps2 controller för detta ändamål och det fungerade perfekt.Så är här en steg för steg guid...

Ukulele hjälte eller en Guitar Hero controller för småbarn

min två år gamla dotter började nyligen spela Beatles Rock band med mig, men hon hade en massa problem att nå knapparna på halsen. Remmen skulle inte justera högt nog heller, så jag bestämde mig att få sin egen controller och modifiera den för henne....

Hur ta isär en Guitar Hero SG Controller för målning

detta är en guide till hjälp du tar isär en PS2 SG Guitar Hero Controller så att du kan måla eller mod det. Jag vet andra instructables som denna finns, så jag hoppas att göra detta en riktigt klart och väl fotograferade.Detta är min första instructa...

FireHero: Tur Guitar Hero i en extrem sport genom att lägga till eldkastare!

Så, länge sedan jag hade läst om propan brand poofers. De är ganska cool... Jag menar, vem inte älskar eld?! Men oavsett hur awesome, de kunde få ganska tråkigt efter ett tag på att se samma stora eldklot. Jag har aldrig byggt en eftersom jag ville h...