Hur man gör ett batteri av Mudnär jag försökte göra en mikrobiella bränsleceller tydligen jag snubblat på hur man gör en Earth batteri, vilket är något vars existens jag hade verkligen ingen aning om förrän jag gjorde en. Även den nuvarande som den genererar är ganska mycket icke-existerande har jag funnit att flera av dessa i serien klarar av svagt ljus en 3 volt LED för veckor, som jag fortfarande tycker är ganska bra för vilka mängder till en burk av lera.

För att göra detta "lera batteri" du behöver:

Aluminiumfolie
En tom behållare
Isolerad koppartråd
Minst 5 cm av grafit (tagen från en penna)
Smuts
Vatten
En Digital Multimeter
En Hand spade

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett batteri med inkvarterar

Detta är en del av mitt batteri serie berätta hur man gör ett batteri med inkvarterar. Njut!Steg 1: material Behöver du:~ lite salt~ lite aluminiumfolie~ 10 quarters~ en bit papper~ en skål~ lite vinäger~ två bitar av tråd~ några sax~ en LED eller mu...

Hur man gör ett batteri uppvärmda kläder

Det är mycket kallt på vintern, så om vi kan göra ett batteri uppvärmda kläder. vintern skulle inte kallt igen. först måste du förbereda en uppvärmd pad, uppvärmd pad du kan köpa från marknaden, och än du kan sy den uppvärmda pad till din jacka eller...

Hur man gör ett batteri

detta är ett enkelt sätt att få volt från pennies kort styrelse och vinägerSteg 1: Vad du behöver -Slantar (helst före 1982)-kartong-Vinäger-Sandpapper-Tejp-WierSteg 2: Steg 1 Sätta alla dina slantar på en klibbig yta och sand dem nerSlipning av penn...

Hur man gör ett 9 volts batteri

någonsin slut 9 volts batterier, eller bara behöver en snabb lösning för dina projekt? Jag kommer att visa dig hur man gör ett 9 volts batteri. Jag garanterar dig detta har mer kapacitet som alla andra 9 volts batteri du skulle hitta i en butik! Dett...

Hur man gör ett uppladdningsbart batteri för ett projekt

Helllo. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett uppladdningsbart batteri kan använda den i ditt projekt. Detta är mycket billigt och lätt. Ledsen om bilder jag har problem med min kamera. Jag hoppas du gillar min instructable om...

Hur man kör en batteri elektrisk klocka på solenergi--del II

Vi har uppnått mycket med en enda 2 Volt solcell laddning en super kondensator delvis jag men att gå vidare måste vi lägga till fler solceller som i sin tur tar på behovet av extra kontroll i laddningskretsen.Här i Cornwall i sydvästra England mycket...

Hur man gör ett elektriska radergummi

Hej, kommer att jag berätta hur man gör ett elektriska suddgummi. Det hjälper dig till radergummi någon penna som skriver utan att flytta händerna. Här är det arbetar video av elektriska radergummitSteg 1: materialMaterial som krävs:-1. 1.5V DC-motor...

Hur man gör ett elstängsel

detta instructable visar dig hur man gör ett elektriska stängsel som chocker du bra saker som du behöver är: en tändspole ett 6v elstängsel batteri så många pinnar som du behöver plus band eller poly tråd en positiv kontakt en jorden-kontakt och två...

Hur man gör ett grönt hus

detta är en instructable om hur man gör ett grönt hus.Steg 1: Vad du behöver:1 gallon fisk skål.2 9V batterier eller adapter.2 9V batteri klipp.Switch.Sodering järn med soderLimpistol med varmt lim (valfritt).4 grön LED lampor.Steg 2: Att sätta ihop...

Hur man gör ett periskop! / Handledning / DIY

https://www.youtube.com/watch?v=Pb24i2mru7c&feature=youtu.beSteg 1: För att göra ett periskop du behöver! I dagens instructables ska jag visa dig idén om hur man gör ett periskop.Steg 2: Periskop är en av de enklaste optiska apparater, som kan göras...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...

Hur man gör ett exploderande mål

Hej, det, min kära vänner, idag ska jag visa dig en mycket intressant idé hur man gör ett mål som kommer att orsaka en liten explosion när träffar....

Hur man gör ett hjorthorn handtag för en kniv.

jag visa dig hur man gör ett hjorthorn handtag på en befintlig knivblad. Detta är en cool projekt och jag kommer att släppa in dig på en hemlighet. Jag fick min hjorthorn från djuraffären. De säljer tydligen bitar av hjorthorn för hundar att tugga. D...

Hur man gör ett Paracord armband (2 färger)

detta kommer att visa dig hur man gör ett paracord armband med:Ett spänneTvå 4 fot långa rep av paracordEn lättareKniv eller saxSteg 1: Steg 1 Använda din tändare sammansmälta repet tillsammans.Steg 2: Steg 2 Efter att få din spänne och repet lägga r...

Hur man gör ett papper slaget Crasher

Hej människor! Idag kommer jag visa dig hur man gör ett papper slaget Crasher.Vänligen inte vara hård eftersom detta är min första instructable, så om du har några förslag vänligen inlägget som jag skulle vilja att förbättra... TackSteg 1: materialVä...

Hur man gör ett papper Fuse

Hej alla! Det har varit ett tag eftersom jag har gjort en instructable. Idag, ska jag visa dig hur man gör ett papper säkring som fungerar riktigt bra.Steg 1: material För att göra ett papper säkring, du behöver:•Svarta pulver•Coffee filter•hobby kni...

Hur man gör ett papper plånbok (Tri-Fold)

instruktioner på hur man gör ett papper plånbok....

Hur man gör ett papper plånbok

med några leveranser och tid, kan du enkelt skapa en papper plånbok som rymmer upp till 6 kort och en tuss av pengar. Du behöver följande:-2 pappersbitar 8,5 x 11 tum (detta kan ersätta ett färgat papper så länge det håller samma mått)-1 par saxar (e...

Hur man gör ett knapphål Corsage.

I detta Instructable visar vi dig hur man gör ett knapphål corsage med innerslang cykel och Nespresso kaffe kapslar. Vi hoppas du gillar vår Instructable. Material vi brukade göra en corsage städas Nespresso kapslar, rengöras innerslang av en cykel,...