Hur och vad man ska bärgning från torktumlare (torktumlare)detta är min allra första instructable!

Hur och vad man ska bärgning från en torktumlare (torktumlare).

Förhoppningsvis kommer detta vara till viss nytta för någon.

Njut!

(Ursäkta stavning och grammatik misstag, engelska är inte mitt första språk och också inte mitt hem språk)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man be om hjälp runt här- och vad man ska göra innan vi ber

Tyvärr finns det ingen kategori för detta men kanske någon kommer att hitta rätt plats att flytta denna kompatibel.OK, vad handlar det om och varför lägger jag upp det i fel sektion...1. det finns fler andmore förfrågningar för hjälp i forum avsnitt...

Vad man ska packa i din Bob!

Detta är vad man ska packa i din bugg ut väskan!Steg 1: Vad du har i din väska?Vad de flesta människor ber i förberedelserna för en överlevnad situationen är "Vad vill jag i denna väska?" eller "Vad behöver jag?". Första vad du behöver...

Vad man ska ta på en 'äventyr kapplöpning"

Multisport är en av de roligaste uthållighetsaktiviteter du kan tänka dig.Triathlon tråkig, kör på plan, runt banan i rymdåldern cykel och simning i havet.Multisport är awesome!http://en.wikipedia.org/wiki/Adventure_racing-de hoppar du i mitten av in...

Vad man ska göra på The Rocky Horror Picture Show!

Varning: The Rocky Horror Picture Show rekommenderas inte för den lätt förolämpade. denna show behandlar mogna ämnesområden i ett omoget sätt. Om sex, droger, rock & roll, äktenskapsbrott, kannibalism, incest, cross-dressing, utomjordingar, bisexuell...

Code-switching: Codex i att veta vad man ska säga, när man ska säga och hur.

Code-Switching är något som kan definieras som praxis att flytta till och från kulturer, särskilt en kulturer normer och språk. Vad menas med "språk" är inte begränsad till de breda dialekter vi se över de värld, från kinesiska till Patois, men...

Hur man gör origami CD-fodralet eller vad man ska göra om du inte har gratis tomma CD-fodralet.

Ibland vi bränna skivor till våra vänner och kollegor. Men vi har inte alltid gratis CD-fodral tillgängliga. Vad göra? Idén är enkel - göra origami CD ärm från standard A4 papper.Följande instruktioner visar hur du skapar origami CD själv.Steg 1: För...

Vad man ska förvänta sig när du är räknar IKEA

du kan ha samlats in från titeln på denna tutorial att det inte handlar om mina möbler. Det är tvärtom, faktiskt. Så vill jag inte tänka på möbler som är längre bort på alla tänkbara sätt än IKEA-möbler.Så varför gör jag denna tutorial? Eftersom jag...

Tre LED projekt... Eller vad man ska göra med döda saker

detta Instructable är egentligen tre separata projekt. Jag kommer att visa hur man brink liv i döda ting. Alla projekt görs först och sedan bestämde jag mig att göra dem Instructables. Alla är mycket enkla, behöver medium erfarenhet med vissa verktyg...

Åh, vad man ska ha?

jag hade högklackat arbeta på dagen eftersom jag hade en presentation av gruppen stämman, men av mitten av morgonen min avgift var döda mig. Jag önskar jag hade tagit ett par back up-skor! Finns det något i mitt skåp som kan hjälpa mig? Ett gäng av m...

Vad man ska lägga till i en bugg ut Bag

Steg 1: mat Du behöver mat mer än något annat. Det är extremt avgörande för överlevnad. Konserver med pull öppen toppar är bäst eftersom du inte behöver en konservöppnare. Försök att ha olika. Du måste fortfarande hålla sig frisk.Steg 2: vapen Du kan...

Hur och var man får 4 k upplösning video?

4k är en ny resolution standard avsedd för digital bio och dator grafik. Det har följande fördelar: högre definition bildkvalitet, mer detaljerad bild, bättre snabba åtgärder och större projektion yta synlighet. I juli 2010 meddelade YouTube-tjänsten...

Hur man ska spela Zombie Dice

Äta hjärna. Inte får shotgunned.Zombie Dice är ett spel som snabbt växer med popularitet. Det är snabbt, tar ca 10-15 minuter, lätt att lära sig, och kan spelas med 2 eller fler spelare nästan var som helst på grund av dess lätt-bogsera fördel. Zombi...

Hur får man en gratis Synthesizer

Vill du ha en musik synt men ont om kontanter? Visste du att du kan få en mycket liten (< $50) eller kanske till och med gratis? Läs vidare och se hur...Steg 1: Hemligheten OK visste du att det fanns en hake - du inte får en Oberheim, Arp eller Moog...

5 tips för att resa i Kyoto & vad inte ska göra

Detta under juli gick jag till Japan för första gången och reste runt Osaka, Kyoto, Nara och Kobe. Det var en fantastisk upplevelse, men jag hade lite missöden på vägen. Här är 5 tips för att resa i Kyoto (och vad man inte ska göra!).1. plocka en han...

Hur (och varför) att lägga till användare till FreeBSD

Medan de flesta systemadministratörer och avancerade användare kommer att rulla ögonen på detta Instructable, presenterar jag den helt enkelt för att presentera ett annat sätt att administrera din FreeBSD system. Några nybörjare sysadmin (om de är vä...

Hur man gör ett papper våren (och vad göra med den)

Hur till göra en papper våren (och vad till gör med det) - Awesome videoklipp här att göra en papper våren är löjligt enkelt, och du kan göra en söt kort med det!...

Vad man inte ska göra när du gör soja ljus hemma!

När jag brainstorming idéer för höst inredning, jag blev upphetsad och jag ville prova mina händer på ljustillverkning. Efter att ha sett några videor och går igenom artiklar, jag fick veta att paraffin vax inte är bra för hälsan så hade jag 2 andra...

Hur får man gratis HDTV (och alla dina DTV frågor)

hur du kan få gratis HDTV med högre kvalitet än tillgängliga på din kabel eller satellit leverantör.(Fritt efter initiala startkostnader, om du inte har en antenn redan - i allmänhet en fullständig installation kan betala för sig i kostnaden för 2 m...

Hur man ska polera en Lexan vindruta för under $4

Hej,Jag rider en stor cruiser motorcykel, och den har en Lexan varumärke vindrutan på den. Jag har undersökt online, och det visar sig kan jag bara hitta människor som kommer att polska och reparera akryl vindskydd. De säger Lexan vindrutan måste byt...