Hur Rock en garderob Cosplay! (Juuzou Suzuya)Hej, tillbaka killar jag är med ännu en annan Cosplay Instructable. Den här gången, ska jag visar hur du kan klippa en garderob cosplay. Låter ansikte det inte alla har den tid, pengar eller energi att göra en cosplay från grunden. Saker hända; budgetar få snäva och saker kan komma från ingenstans men det betyder inte att du måste bära några halv bakad kostym. Genom att bara skapa en cosplay med objekt du redan har eller bärgades från sparsamhet butik man kan fortfarande se bra och ingen de klokare. Så här är mina tips och tips för att bygga en garderob cosplay som kommer att lämna alla dina vänner avundsjuka.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur konvertera en garderob i en mini vinkällare

bestämde jag mig att bygga denna webbplats efter blir frustrerad när du söker på Internet för praktisk information om hur du billigt omvandlar en kappa garderob till en vin garderob. Det verkade som om allt var antingen webbplatser för företag som sä...

Hur Rock din gamla Jeans och livlös vanligt skjortor

jag har alltid tyckte idén att göra mina egna kläder och ända sedan min ungdom har jag skära av och måla några av min pappas skjorta som han höll inne i garderoben be hans tees skulle passa honom igen (väl synd för honom, och bra för mig). Detta utve...

Cosplay Gun | Kostym Gun

Herr användbara här igen! I denna tutorial ska vi göra en verkligen fantastiskt cosplay pistol!. Är mycket enkel att göra, och är mycket fantastisk. Dess gjord ur hus håll produkter och det är upplystTa en titt på videon nedan och jag hoppas du njute...

Rock, Paper, Scissors Math spel att lära vinklar

syftet med detta Instructable är att hjälpa eleverna att skilja mellan akut, trubbig, rätt & raka vinklar genom att spela en variant av Rock, papper och sax. Dina elever kommer att älska det!Steg 1: Matematiska anteckning om Rock, papper & saxarOb...

Tips för att göra Assassin's Creed cosplay kostymer

Här kommer vi presentera hur assassin's creed cosplay kostym är gjord.Steg 1: Skär Assassin's Creed tygTyg för cosplay kostym kommer att minska på bordet.Steg 2: Sy Assassin's Creed kostym tyg Skära duken sydde här.Steg 3: Strykjärn gjorde Assassin's...

Hur man spelar Guitar Hero/rockbandet

Musikspel av Rock Band och Guitar Hero är spel inom sig. Music videospel är en helt ny genre av spel. Att införa tusentals människor varje timme till nya band, sånger och genrer av musik, detta spel är mainstream av videospel idag uppe med Halo, Sims...

Vinyl Leggings

Lära sig att sy ett par stretch vinyl leggings med mässing fotled blixtlås. Detta är perfekt för rock star outfits, cosplay, halloween - kan du kombinera dem med någonting att skapa massor av snyggt utseende.Steg 1: Samla dina leveranserDu behöver fö...

Konkreta stenar och skulpturer

detta är en översikt över hur man gör konkreta rock sculpures och elektriska fält.Jag började använda denna teknik för att göra en konkret väg... i stället för att ha något alltför olika stenar och stil i vår trädgård i japansk stil jag försökte göra...

Göra en verklig (billigt) hexapod!

Har du någonsin dreglade över de svala, dans hexapods? Måste ha det-rätt?Då du tittat på priset och... Tja... kanske... inte så cool?Tja, Läs på och du kan göra det verkliga – en riktig hexapod för mindre än hundra spänn. Den använder endast tre hobb...

Model Railroad berg

bara drygt ett år sedan jag installerat en HO skala tåg runt en avsats i det stora rummet i mitt hus. I år trodde jag att det behövs ett berg att gå med den. I detta Instructable, ska jag förklara hur jag gjorde berget så kan du göra din egen.Vad du...

Hur man gör en sköld (kostym/teater/Cosplay)

Detta är den grundläggande processen för hur man gör en sköld mot skum styrelse och craft skum.Metoderna kan användas på kartong samt.Lady Sif sköld från Thor 2 kommer att vara vår referenspunkt.Steg 1: leveranser• Skumgummiplatta• Craft skum• Xact-o...

Tutorial - hur man gör döda Master's wings från anime svart Rock Shooter

den sista läraren i döda Master cosplay! Det är ofullständig eftersom det finns ingen sele tutorial som jag verkligen inte kunde lista ut hur man gör det, men jag fortfarande hoppas att detta hjälper! Det tog ca 5 timmar över 3 veckor som jag använt...

Hur du snabb brand mod en rock candy xbox 360 controller

jag postat en hur video fokuserar på en rock candy controller ett tag tillbaka. Det mod jag gick genom handlade om att lägga till lysdioder för den registeransvarige att ge det några flare! Några som frågat om jag kan göra en snabb brand mod hur man....

Hur man Rock klättra

Rock klättring är en sport inte för krigslist hjärta, en sport som kommer att testa både din kropp och din själ. Detta är en kort och ofullständig handledning jag beslutat att göra eftersom jag märkt att det inte finns någon Instructables i ämnet. Ja...

Officer Jenny Cosplay (hur att ändra en existerande mönster för Cosplay)

detta Instructable visar dig hur man gör en Officer Jenny Costume genom att ändra ett mönster. Jag kommer att använda den enkelhet 2154 (om du tänker använda ett annat mönster vänligen bortse från alla åtgärder som avser mönster instruktioner). Detta...

Hur man gör en cosplay hjälm!

Alltid ville göra en hjälm från Halo, Daft Punk, Gears of Wars eller andra ikoniska karaktär som du som mycket? Detta instructable är för dig! (Och det fungerar för armor också!)Obs: Detta är min första instructable, och om det finns något grammatik...

Hur man gör Faux Rocks

i detta instructible, jag presenterar mitt första försök till att göra en faux rock. Jag brukar göra saker den hårda vägen, men också överväga allt en lärorik erfarenhet, ett experiment, om du kommer. Jag har sedan lärt mig det finns enklare sätt att...

Hur man gör Rock Candy

Jag visar hur man gör rock candy. Rock candy eller rock socker är en typ av Konfektyr mineral som består av relativt stora sockerkristaller. Detta godis bildas genom att låta en övermättad lösning av socker och vatten att kristallisera på en yta som...

Hur att återuppliva din sällskapsdjur Rock!

Om din sällskapsdjur rock är något som min sällskapsdjur rock, han eller hon har varit död i år, antingen från att hamna utanför eller svält eller inte kunna andas under vattnet, men nu kan du föra dem tillbaka till livet!Steg 1: materialDu behöver:D...