Instructables robot kostymdetta år ville jag gå som instructables roboten för halloween. alla mina andra projekt höll mig upptagen ända fram till dagen för partiet men sen tänkte jag OK kan få denna kostym gjort.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en Instructable Robot kostym

detta kommer att visa mina instruktioner om hur jag blev en Instructable Robot för Halloween.Steg 1: Samla material jag använde ca 1,5 varv av gula och orange tyg för att göra kroppen. Jag använde också röd, grå och svart filt för att göra detaljerna...

Instructables Robot kostym - Purim Festival

det är purim dags! Ytterligare en möjlighet där barnen får klä sig i kostymer. Jonah visade mig en teckning av hans dräkt och jag kunde inte vara lyckligare med hans val att gå som Instructables roboten som råkar vara en populär kille i vårt hushåll....

Lucy's Retro Robot kostym... Gjorde med husgeråd!

Maker lägret är en stor del av sommaren i vårt hus (vi inte bor nära en officiella läger så har vi vår hemma). Mina flickor älskar det och vi har alltid skitkul att göra saker tillsammans, försöker nya projekt, och för mig är det ett bra sätt för att...

Giant Robot kostym

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en gigantisk robot kostym på en budget. Totalt, blev dräkten kostade ungefär 30-50$ och nästan helt av kartong. Det tog mig över två års förhalning att slutligen avsluta (som ni kan se från de...

Rock'em Sock'em Robot kostymer

Hej Instructoids. Jag är glad att äntligen dela en kostym bygga som jag utfört under 2012. Jag använde så många återvunnet material som jag kunde och jag tillbringade ungefär $150 totalt, mestadels på silvertejp, batterier och Varmlimma. En hel del d...

Instructables Robot klockan

Detta är en awesome Instructables Robot klockan som är perfekt för alla skrivbord, natt stannande, fönsterbrädan, Soffbord, etc... Den är liten och trådlösa, vilket gör det perfekt för resor. Att aktivera det bara trycka roboten och titta på honom ly...

2D tecknad Animation av Instructable Robot

Den bekant instructable robot som vi alla har vuxit till kärlek har nu modelleras i Synfig Studios fantastiska 2D-animation programvara och publiceras på dessa sidor för alla att använda. Fullt fungerande robot modellfilen ingår och allt är gratis. D...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Cross-Stitched Instructables Robot

Jag postat en begäran om detta forum ämne för Instructables robot tävling! Om jag inte fick något svar men jag var verkligen förvånad och upprörd när en såg har att Instructables äntligen lanserat "Instructables robot tävling"!Eftersom jag har b...

Kartong Instructables Robot hjälm

Jag vann nyligen ett pris från Instructables. Och så som tack och beröm, jag tillbringade en eftermiddag, beväpnad med en sax, lite lim, lite färg och en pensel, bygga ett Instructables robot hjälm från extra kartonger jag hittade ligga runt huset.St...

Barns Robot kostym med ljudeffekter, godis detektor och mer

jag gjorde min dotter denna robot kostym till halloween. Jag blev inspirerad av denna Kid Robot kostym. Jag tog mig i lite av en annan riktning och till några mer nyheter såsom lampor i antenner och öron, en big button-kontrollen med en ljudeffekt fö...

Hur man gör en Robot kostym

Hey Guys!Har du någonsin fått den överväldigande behov av att bygga en freaky robot färg för att skrämma dina nära och kära men visste bara inte hur? Vänner, dina problem är över! Vi har en bra tutorial här för att skapa din egen robot kostym för att...

Makedo Robot kostym

från pumpkin carving till rutan carving! Denna halloween, få kreativ och gör en unik dräkt med material finns runt ditt hem och återanvändbara Makedo delar.För att göra denna Robot kostym från framtiden, hitta en stor låda för kroppen, en annan för h...

Amigurumi Instructable Robot... Kär!

i detta, min allra första Instructable, jag visar dig hur man virka din egen Instructable Robot och hans kärlek-Bot!Du behöver följande:3mm virknålKamgarn vikt garn i följande färger (guld/gul, svart, rött, rosa och grå). Du behöver inte så mycket, o...

Hett lim gjutning: Instructables Robot {LED bakgrundsbelyst}

detta Instructables handlar inte bara om Instructables Logo - The Robot, men det också om Varmt lim gjutning! ... Den visar dig hur du kan göra din alldeles egna Instructables Robot modell!... Som också kan dubbla upp som en cool nattlampa!...Efter a...

En sittande Instructables Robot

Jag har varit upptagen ta hand om 3 små pojkar hela vintern. Jag skulle bli upphetsad över ett Instructables projekt och jag hade aldrig har tid eller energi att få projektet gjort. Jag har velat göra denna söta Instructables Robot för ganska länge,...

Snowboard - Instructable Robot Stomp Pad

Få bort liften kan vara knepig på ibland om du är en snowboardåkare. Ahh det är därför det kallas en skidlift!Förhindra de otäcka faller genom att följa denna kompatibel och 3D skriva ut dig själv en Stomp Pad.Stomp pad är 84 millimeter (3,3 tum) i d...

DIY Cookie Cutter för en Instructables Robot

Detta instructables är baserat på hur du skapar en cookie cutter för en anpassad design. Detta är första gången jag lägger något i kolumnen hantverk. Samtidigt baka cookies jag alltid velat ha några former som ibland är svåra att hitta i butikerna. D...

Instructables Robot Cupcake

detta Instructable förklarar hur man gör en Instructables Robot cupcake.Du kan göra med din favorit cupcake recept. Jag använde en enkel låda kaka mix. Jag använde många tuggtabletter godis för funktionerna (ögon, armar, ben, etc.) för att hålla dett...