Internationella resor med bara en KABINVÄSKA (och andra tips)Vill du resa, men tanken på att släpa runt en gigantisk resväska genom flera flygplatser gör dig krypa? Vill du undvika kostsamma bagage avgifter? Med några noggrann planering, kan du faktiskt resa bekvämt med endast en KABINVÄSKA. Men även om din resa kommer att kräva incheckat bagage, här är några tips för att göra resor lättare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skrämma folk med bara en resväska (dolda kameran)

roliga upptåg med bara en resväska och en dold kamera (dolda kameran). Tack för att titta på, ha kul!P.S. Alla "offer" stoppades och informerade om den dolda kameran, då de har undertecknat en release.PPS Jag filmade detta tilltag i ett mycket l...

Internationella resor med iPhone

i början av September, jag äntligen fick en paus från arbetet och besökte Tyskland för ett par veckor. Eftersom jag inte talar tyska och det hade varit över ett decennium sedan jag var där senast, var jag glada över möjligheten att ta min iPhone. Jag...

Remixa fysiska objekt med 123D fångst, Meshmixer och andra verktyg

i detta instructable, jag ska visa dig Skanna ett fysiskt objekt med hjälp av 123D fångst, remix och ändra den med Meshmixer, och sedan skriva ut den med en 3D-skrivare. I detta fall, kommer jag att skanna en klippa och lägga till ett mänskligt ansik...

JURY DUTY: Hur att få dina walking papper och andra tips

En testversion av en jury av sina kamrater är en rättighet för varje medborgare i Amerikas förenta stater under vår konstitution.Jag har arbetat inom rättsväsendet i de civila och brottmålsdomstolar sedan 1993. Under den tiden har jag utvecklat en fö...

Hur man gör platt ark av Instamorph och andra tips

Arbeta med Instamorph är mycket intressant och kan producera några väldigt cool objekt men det svåraste har börjat blir instamorph till din ursprungliga form. Om du gör en skulptur eller en figur kan du fri form materialet för hand men om din skapels...

Återvunnet T-Shirt Journal - med Donkey Kong, Harry Potter, och andra Nerdy saker

min man älskar att bära kvick, ironiskt, awesome t-shirts, men han tenderar att gå igenom dem ganska snabbt. När armhålorna får alla konstiga och krispigt sparsamhet butik kommer inte ta skjortor, så kläder är avsedd för papperskorgen.Det finns hundr...

Omedelbart ystning mjölk med hjälp av Monster och andra läskedrycker!?!

Ledsen omkring talar så snabbt i början, några bilder förlorades under redigering och jag hade talat snabbt försöker kompensera för det...I den här videon blanda jag Monster, hämningar och Fanta Orange pop med mjölk för att se vilka effekter den har...

Undvika flygplats bagage kontrollerar, och andra Tips för enkel resa

fick en lång resa framåt, backpacking eller bara vill ha en lättare tid? Här är min topp tips som gör din semester erfarenhet säkrare och enklare. Dessa tips är alla snabba, Billiga och kan göras av vem som helst! Om du gillar dem, vänligen ge dem en...

Med Netinstall OS X 10,9 och andra

Med Netinstall OsX 10,9 och andraBild och paketet installation på OsX är en typ av kryptiska sak. Människor tänker ofta på Apple som inte Enterprise klass, men det är verkligen inte fallet. De flesta av dessa människor vet bara inte operativsystemet...

Lösa en enkel krets diagrammet med en enda spänning och motstånd i serie och parallell

Maskiningenjörer kräver vissa grundläggande kunskaper av kretsar, el och närliggande begrepp för att fungera plattformar med elingenjörer, elektriker, datatekniker och andra relaterade yrkesgrupper. Detta Instructable hjälper en lösa och lära sig en...

Bygga ett Portal torn med rörelse kontrollerade ljud och belysning

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag gick om att bygga min egen liv storlek talar Portal torn från början till slut. Detta är ett ganska ingående projekt som kommer att omfatta varje konstruktionsfasen samt alla tekniker jag använde längs vä...

En kort historia av resor och några idéer att maj eller kan inte hjälpa dig hålla din Sanity medan ta resor med din avkomma

resa, speciellt med barn, kan föra ut demonen i nästan vem som helst. Du älskar att se nya platser och du älskar din little tikes din rugrats, din ankle biters, din prepubertala barn, dina ludna tonåringar med deras raging hormoner etc., men låt oss...

Att hålla barnen underhöll i bilen: 12 roliga saker att göra med bara penna och papper

när jag var liten, jag hade skitkul på väg resor! Vi vill ofta tillbringa dagar på vägen, och oss barn var alltid underhållen. Gissa vad? Vi hade inte en DVD-spelare i bilen, vi hade inte ett spel system (Gameboy, Sega, Nintendo DS, etc.) Vi var tvun...

Enkel och snabb måltid: pumpa bollar med bara 3 ingredienser

Jag älskar pumpor! Vem gör inte det iaf...?? Men ibland måste jag erkänna att jag är alltför långt uttråkad på spendera alltför mycket tid förbereda en hälsosam måltid som kommer att omfatta alla mina dagliga behov på näringsämnen... Det finns dagar...

Resväska skivspelare (med inbyggd förstärkare och pre amp)

Hej alla! Tänk med mig eftersom detta är min första instructable. Jag ber om ursäkt i förväg för att inte ta tillräckligt foton som jag byggde det, men det är relativt enkelt och kan anpassas för att uppfylla någons kreativa önskningar!Min inspiratio...

Hur man gör eld med bara ett batteri och stålull

lära sig hur man gör eld med bara ett batteri och stålull.Det är mycket lätt att göra. Bara köpa ett 9 volts batteri och vissa stålull (desto finare desto bättre) och gnid batteriet på ullen. Ullen kommer omedelbart börja gnista. Belysning din fnöske...

Säga adjö t-shirt och Hej förkläde (med bara en sax)!

Föreställa... med bara några skärmklipp du kan vara klädd i din favorit t-shirt som en funktionell förkläde varje gång du arbetar på en instructables projekt.Steg 1: Skapa förkläde urringning * Skär från framsidan av armhålan, runt kragen, och tillba...

Bandsåg låda med en hemlig låda och svängande armband barer

detta är mitt första försök på en bandsåg låda och jag har inte riktigt använt en bandsåg mycket i 30 år. Jag gjorde detta som en Xmas present till min dotter och tyckte hemliga lådan var en fin touchSteg 1: skapa en design Behöver du en bandsåg, dri...

Hur passar ett 6 x 4 fot trä tecken till en KABINVÄSKA resväska

Hur man transporterar en 6 x 4 fot trä skylt över hela världen i en KABINVÄSKA resväska?Som min första experiment med OMAX vattenskärning gjorde jag en 6ft träskylt för ett kontor för en tech startup, kallas Surikat. Fångsten var att skylten hade tra...