Ironman bågreaktorn t-shirtHej alla!
Jag ska visa dig hur jag gjorde detta grundläggande sömnad t-shirt, det i princip sy en bit tyg över en annan, så att du kan tillämpa denna metod på din design, bara skära en bit av en t-shirt och sy ännu en bit ovanför den

Så här är gjord att se ut som Tony Stark bågreaktorn när han bär den svarta t-shirt, som ni ser på denna bild av filmen Ironman. Det är en lätt konstruktion och det är nästan första gången jag syr något sådant, så jag har fått lära medan jag gjorde det. Tog mig ca 3 timmar.

Hoppas det inspirerar dig att göra din egen design!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ironman bågreaktorn

Vill du bli en superhjälte? Lägga till en viktig del i din Ironman dräkt eller bara lägga den under en vit T-shirt. Har du en bågreaktorn precis som Tony Stark, Ironman, som behöver bågreaktorn att hålla glas skärvor från att döda honom. Detta projek...

Mycket enkel IronMan bågreaktorn och hjälm

HejNu dagar, det är lätt att köpa saker i Indien, som jag kan få IronMan Mask lätt i leksaksaffär. Men bågreaktorn är fortfarande inte tillgänglig.Jag har läst en hel del intructables för det, men kunde inte få silicon formar och harts gjutning kit r...

Ironman bågreaktorn (lätt & enkel)

här mig att bygga i ca 2 eller 3 timmar (efter nedskärningarna) en enkel bågreaktornbilderna en ganska explicite så... :)dina kommentarer är välkomna...

Arc Reactor skjorta

Okej så detta är mitt första försök att "cosplay". Eftersom Halloween närmar sig, tänkte jag att en Ironman bågreaktorn t-shirt skulle vara ganska coolt. Jag hoppade över några delar för att göra det enklare. Om du har några frågor, tveka inte a...

Lätt IronMan Arc Reactor halsband

Idag kommer jag visa dig hur man gör en lätt IronMan arc reactor halsband ur en DVD drive motor och en blå LED.Steg 1: Verktyg och delar De verktyg och delar du behöver är:DVD motorLång bit trådTill små neodymiummagneterWire stripersTångVarm limpisto...

Tesla trooper bärbara teslaspole gatlopp

en av mina käraste minnen som jag hade när spelar TV-spel var Red alert 2. Från spännande soundtracket till de små detaljerna av tecken. Jag blev lite förvånad att jag hittade lite att ingen varuexponering spelet tecken, med tanke på det var en stor...

Göra en 3D anpassade tapet med fri programvara

Det nyaste botemedlet mot din borttappad telefon är äntligen här! (i 3d)Hej alla! Vi skapar en 3d anpassade tapet.Varför använda en personlig tapet?Jag glömmer alltid telefonen i skolan (dum-_-), men tack för min personlig tapet jag alltid få min tel...

Lys upp kartong Cutouts!

Detta är en snabb instructable om hur man skapar en billig kartong utskuren som lyser och skapar en uppmärksamhet fånga skärm för födelsedag part. I detta fall använt jag ironman som min son älskar superhjältar, men du kan använda allt du kan tänka s...

Ironman Markera 3 bågreaktorn billigt och enkelt

Ironman är en fiktiv karaktär i Marvel Comics. Det var bara känt att nördar uptill de gjort en film om det. Efter det började filmen människor kärleksfull Ironman roll mycket. Nu nästan varje (cool) människa på jorden känner honom och har sett Iron m...

Bygga en bågreaktorn med grundläggande verktyg och kompetens

jag trodde det skulle vara häftigt att gå som Tony Stark för Halloween, och jag vände mig till Instructables för idéer om hur man bygger en bågreaktorn. Problemet är att de bästa och mest korrekta Arc reaktorerna på webbplatsen som Honus' och Kyling...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

IRONMAN MKVI kostym (pågår)

efter att göra en rusade bågreaktorn jag bestämde att jag måste göra en full Iron man kostym. Tyvärr tror jag inte att det kommer att ske före Hallowen på grund av att vara i skolan utan vistelse Inlagd för alla uppdateringar som de kommer. Jag har a...

Ironman och hårdrockare bygga

Ironman Mark VII och hårdrockare Teenage Mutant Ninja 2013 Halloween kostym tävlingsformulär och bygga berättelse.Bild och text tungaFörst och främst, ledsen för väggen i text och bilder, men... njuta av Detta är mitt första försök på att göra en Ir...

3D liv storlek Ironman

ett liv storlek 3D Ironman med ljus upp ögon, bågreaktorn och styrpropellrar. Jag byggde honom helt ur skumgummiplattan och med lysdioder för belysning upp portionr. Min början detaljer i svart på pjäsen klipptes ur vinyl (som Zing 16 Laser skulle ha...

Magnetiska bågreaktorn

Det här är mitt försök till att göra den bågreaktorn från Iron Man 1.Jag har lagt till en reed switch i den elektroniska kretsen så att när en magnet ligger i närheten av, Arc lyser upp som en ganska häftigt effekt!Kolla in min video av det i aktion!...

Göra en Iron Man bågreaktorn

Jag hade inte mycket tid att göra en stor Halloween-kostym i år så jag tänkte jag skulle göra något relativt enkla som fortfarande var iögonfallande och cool. Jag ville ha min Arc Reactor titta ganska realistiska, men inte nödvändigtvis 100% film kor...

Iron Man Wearable bågreaktorn byggt på bara 30 minuter!

Hej vänner, jag delar min erfarenhet på hur jag byggde en mycket effektiv Iron Man bågreaktorn bara i 30 minuter för The Super Hero tema evenemang på mitt kontor. Jag byggde denna wearable bara för showcase. Det lättar bara upp till ge utseende och k...

Billiga $3 bågreaktorn

göra din egen bågreaktorn med $3.00 och en limpistol! Användningsområdena är obegränsad... Halloween-kostym, rekvisita eller heminredning!Dollar Store leveranser:1. LED Night light2. tråd *3. LED lampor ** Vissa butiker har "koppar-liknande" trå...

Enklaste bågreaktorn

endast för järn mannen fans enkelt en konstgjord bågreaktorn med hjälp av lysdioder. Den vita ledde ser verkligen awesome i svagt ljus liknar Tony Stark bågreaktorn på iron man kostymSteg 1: allt du behöver... Du skulle kräva följande saker-8 vita ly...