Jack-O-Lantern pumpa bollar



dessa spöklika lilla behandlar är ett perfekt sätt att fira Halloween.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Glödande Lightbulb Jack-o-Lantern pumpa

detta är den absolut en av de snyggaste Jack-o-lyktor som jag någonsin har gjort. Min man överraskade mig med en pumpa, så jag bestämde att jag ville göra något annat än min vanliga carving. Jag använde saker jag hade liggande i min mycket alltför om...

Jack O Lantern pumpa Mousse chokladkaka

när din zombie gästerna anländer, de skulle bli spännande att se dessa mystiska glödande, rökning eller blod sipprar choklad Jack O Lanterns. Lite vet de att när de biter i den, den läckra pumpa mousse tårtan inne i kombination med mjölk choklad skul...

Jack o Lantern pumpa huvudet

här är en annan skrämmande behandling för alla er pumpa huvuden, Känn dig fri att ladda ner... för instruktioner om hur du utformar din egen kassan min andra pumpa instructable på här.Gör en stor skärmsläckare för dator, mobiltelefon eller digital fo...

Jack-O-Lantern kostym!

jag gjorde denna kostym för min brorson! Jag använde en cirkel kjol mönster. Du vill göra din mönster först.Måste du mäta din * midja / bröstet * lägga 2 inches och sedan dividera med 6.28 2pi.* För en kjol skulle du mäta din midja men eftersom denna...

3-fer: blöjan, Jack-O-Lantern och pumpa frön!

Behöver du bara en pumpa, en punkin och en vass kniv. Kan inte bli enklare...Material:Pumpa tillräckligt stor för din Punkin,Vass knivGrönsak skalaren, (valfritt)Ugn (valfritt, för matlagning frön)Ljus (frivilligt, för visning av Jack-o-lantern)Steg...

Halloween Solar Powered jack-o-lantern

nyligen jag har haft mycket intresse i att arbeta med solceller, på grund av detta jag initierat ett projekt och för att kunna testa den, bestämde jag mig att skapa denna lykta med en pumpa.Solenergi alltid fascinerat mig och vad vi har va här är en...

Papier Mache Jack-o-lantern

detta Instructable visar hur du skapar en jack-o-lantern dekoration genom att återanvända gammalt material. Jag såg detta i en riktigt bra bok av Dan Reeder år sedan. Jack-o-lantern skapas från en tidning boll som är förstärkt med en härdad trasa "hu...

Jumping Jack-O-Lantern!

Varje år mina barn har nya en nyskapande idéer för "vad" de vill vara för Halloween, men jag vanligtvis måste komma med "hur"! Ett år, gör min son ville vara en Jack-O-Lantern och del av att vara mig aldrig något del sätt. Dessutom är...

Jack-O-Lantern Baby mage

Hej alla,Detta är vår bebis magen skott av min fru. Hon var en bra sport. Denna lätt kostym konst kan göras hemma. Det viktigaste man behöver är en gravid kvinna (helst om 6 till 9 månader prego, ju större desto bättre din jack-o-lantern kommer att s...

3D Jack o ' Lantern i mixer

vill göra en jack o ' lantern men rädd för alla röran? Jag klandrar inte du! Jag har gjort en Instructable om hur man gör en 3D jack o ' lantern gratis! Är du redo? Låt oss komma igång!Steg 1: Steg 1 Öppna mixer. Jag kommer att använda mixer 2.68a, s...

3D Jack-O-Lantern utmaning

göra en spooky Jack-O-Lantern!Jag gjorde detta en med mixer. Det fanns så många alternativ och varianter. Slutligen vill jag något som jag kan skriva ut och det ser kusligt som en 3D gör. En design som jag faktiskt kan rista in i en riktig pumpa. Eft...

Animerade Jack-O-Lantern

detta Instructable visar dig hur att animera en Jack-O-Lantern med formen minne legeringJag bestämde mig att skapa denna pumpa eftersom jag tycker att jack-o-lyktor är alltför statiska, de bara sitta där och stirra. Jag ville skapa en pumpa som inte...

Apple Jack o Lantern

I enlighet med temat äpple går runt platsen jag har beslutat att göra en "Mini Apple Jack o Lantern!Jag hoppas du gillar det, det är mycket enkelt och möjlighet att lägga till brand är helt upp till dig...Jag tände detta upp och visade resten av min...

Bygga den Borg Jack o ' Lantern

motstånd är Futile! Din tekniska och biologiska skillnader kommer att läggas till vår egen. Min familj är alla ivrig Trekkies. Efter att ha sett alla Nästa Gen, DS-9 mitt i Voyager och, det verkade uppenbart att använda en Borg tema för Halloween. Re...

Jack O Lantern Ghost!

Hej! i denna tutorial jag visar dig awesome experimentera med din halloween pumpa,Det är lätt, det är coolt, det är snabbtKolla videon nedan, på endast 2 minuter kan du se slutresultatet:Steg 1: Vad behöver du? För att göra denna "ghost pumpa" b...

Miniatyr Jack-O-Lantern

Ont om utrymme detta Halloween? Här är en liten Jack-O-Lantern att sitta på ditt skrivbord eller din bokhylla eller i din miniatyr Halloween rum box. Du kan även sätta ett ljus i det för några mini kusligt kul.Steg 1: Material och verktyg För Jack-O-...

Hand-vev animerade Jack o'Lantern w / 3D utskrivbara Gears & Lithopanes!

Ah, jack o'lanterns, Halloweens mest kända symbol. Traditionell design är cool och allt, men det har egentligen inte ändrats mycket sedan 1600-talet, vilket är exakt varför jag har skapat: Jack o'Lantern 2000! Till skillnad från din grundläggande en-...

Läskiga Jack-o-lantern

detta är en jack-o-lantern som är ganska enkel att göra. Det gör en trevlig Halloween dekoration att sätta med ett ljus inuti.Steg 1: Rita Design Kopiera design på bilden på din pumpa.Steg 2: Skär pumpan Ta kniven och mejsla ut konturerna i ansiktet....

Jack o ' Lantern isskulptur

låt oss inse det, Jack o ' lanternor finns överallt. När du ser en snidad pumpa på varje veranda, är de längre original. Oavsett hur du gör det, Jack o ' Lantern är alla i grunden desamma. Så hur kan du tänka utanför boxen och göra ett original. En J...