K'NEX-inte Lego - Seattle Space NeedleHej! Detta är en modell av Seattle Space Needle som jag byggt från K'NEX. Det är mycket större än den Lego version som jag jämför den med, men inte ser så realistiskt. Jag kommer att publicera en kompatibel om folk frågar. Tack för visning!
Relaterade Ämnen

K'nex Seattle Space Needle V2

Hej, och tack för att ta en titt på min andra version av en K'nex (inte Lego) modell av Seattle Space Needle. Denna utgåva använder Mini-K'nex och klassiska K'nex tillsammans och faktiskt kan stå på sina egna. Tornet är lik sin Lego motsvarighet, och...

Seattle Space Needle replika

här är några bilder på de första 6 fot Space Needle replika jag byggt och några bilder på mig som arbetar på den. Som allt jag gör detta gjordes med återvunnet 100% material.En mycket stor majoritet av detta gjordes från verkliga delar av Space Needl...

Bygga en Burning Man porträtt - Space Needle Edition

på ett infall, Ms. Zoid och jag beslöt att sälja våra Burning Man biljetter och huvud till Seattle i år. Vi verkligen "bränner" medan vi är här och hittade en grupp av Seattle brännare som har en Playa fest på en närliggande strand lördag kväll....

Space needle lunar orbiter bootleg

theres denna glass sak i restaurangen space needle, heter den lunar orbiter, och ett tag sedan jag var att äta en och jag trodde att dess så episka! Jag ville försöka göra min egen så heres en instructable! anteckningar fungerar inte på den dator jag...

Lego Man Space Lamp

Fumla runt med några Lego nyligen, hittade jag en ursprungliga Lego spaceman blandas i bland resten av block. För de gamla nog för att minnas, var spacemanen ganska enkelt, med den klassiska leende ansikte och berömda Space-logotypen.Han var för bra...

LEGO Dead Space

jag presentera några dead space-y siffror mini! Jag har inget liv och älskar mig döda utrymme. Njut och snälla rösta på mig!Vad du behöver:LegosLEGO figure(s)Färg (jag använde akryl, det gick på slät men torkade grov så jag är säker på att det finns...

LEGO Deep Space 9

detta kommer att visa dig hur man gör Deep space nine från Star Trek av Lego.Stegen är jag bilder, jag har belyst de delar du behöver lägga till.Se också:Steg 1: Bitar. Här är listan över delar du behöver för att bygga detta.Steg 2: Huvuddelen. Först...

K'nex inte-så-Small Empire Estate

Tja, är jag tillbaka med mitt största projekt någonsin - inte-så-small K'nex Empire Estate tornet! Stående på gott över fyra meter, kunde inte det passa i mitt hem, så jag var tvungen att bygga den på min balkong. Jag har skrivit det i K'nex tävlinge...

LEGO Dead Space Plasma Cutter

Steg 1: Som alltid, delar krävsSteg 2: Och hur man bygger den Steg 3: klar! jag är rädd att det inte slår i fat men det fortfarande är ganska cool. Så nu har du en enkel men cool dead space plasma cutter...

Gitarr mikrofon stativ

Hej där, detta är en gitarr mikrofon stativ jag byggt för en icke vinstdrivande organisation för att Lotta ut. Jag gjorde det av allt återvunnet material. Vissa delar är från Seattle Space Needle; som doneras till mig att bygga två 6 fot hög Space Ne...

3D utskrift modifierade Legos + k'nex

Lego skruvhålen. En undersökning i grunden av varje builder's favorite leksak.Lita på mig. Några av de mest enkla sakerna är bra.Varför bör legos begränsas helt enkelt som leksaker? Varför kan du inte bygga på ditt tak och väggar? Den ikoniska blocke...

LEGO Space svävare

detta är ett utrymme hover hantverk jag byggt.Läs hela instructable och om du har en fråga eller kommentar, skriva det i en kommentar.Steg 1: Delar du behöver Du behöver en hel del bitar. Några av dem är inte Lego, till exempel grå huven, är någon an...

Saints Row 4 likriktare (Super space ninja)

varning: följande instructable har användningen av skurna lego delar för några av strukturen. Klipp inte Legos om du inte har tillstånd eller är helt säker på att ingen kommer att påverkas med delar du klippa.SPECIELLT tack till: Super space ninja, t...

RepRap Mendel K'nex ram

Reprap är ett open source projekt att skapa en 3D-skrivare som kan göra sina egna delar, i huvudsak själv. Titta genom RepRapWiki en dag, hittade jag FTIStrap som är en Repstrap som upprättats av fischer technik delar. Jag hade inte någon tillgång ti...

Miniatyr hamnen med Lego kranar

Vi hade ett kul litet projekt med min vän när vi ombads att bygga en demo styrelse för besökare av Robocup Junior Finland 2014. Vi samlades alla Lego bitar vi kunde hitta så var typ av en "vad hände om jag hade alla Legos i världen" projekt.Tank...

Kid storlek Lego Haunted House

barn älskar Lego, vuxna älskar Lego, jag har alltid älskat Legos trots att jag inte har ägt en enda Lego i ca 15 år. Förra året kom Lego ut med Monster Fighters serien Lego Haunted House. Nu en stor Halloween fläkt och ett fan av Legos, föll jag kär...

Sugru Iron Man rustning du LEGO minifigur

Det var Sugru bygga natt med den Decatur beslutsfattare i Decatur, Georgia. Beväpnad med flera förpackningar med Sugru och en LEGO minifigur jag inlett uppgiften att göra en Iron Man passa... en liten och knottrig Iron Man kostym.Ett ord av varning i...

K'NEX Bolt åtgärd gevär

Hej och Välkommen än en gång min fellow K'nex guncraftman / guncraftladies!så, här är vi igen. efter aboute två år av tystnad, har jag återvänt. på begäran av en god vän till mig, har jag bestämde för att ladda upp detta gevär som jag gjorde för en t...

K'nex spel Box Holder

det är min första K'nex projekt, så gå lätt. Jag tröttnade en dag och beslöt att sätta min K'nex att använda. Jag slutade med detta, en 12-video spelförpackningen innehavare gjorda av K'nex. Det är användbart för mig eftersom min K'nex inte gå till s...