Kid storlek Lego Haunted Housebarn älskar Lego, vuxna älskar Lego, jag har alltid älskat Legos trots att jag inte har ägt en enda Lego i ca 15 år. Förra året kom Lego ut med Monster Fighters serien Lego Haunted House. Nu en stor Halloween fläkt och ett fan av Legos, föll jag kär i uppsättningen. Jag tänkte, hur coolt skulle det vara att bygga en Lego teman gården display för Halloween. Naturligtvis, behövde jag en bra referens att bygga från, så jag var tvungen att köpa modellen.

Mitt övergripande mål var att återskapa Lego spökhuset i en 1 tum motsvarar 1 fot skala, och har det gjort i tid för att ta med mig till en Halloween Campout på Östra hamnen State Park på 4: e oktober 2013. Detta innebar, montera allihopa, göra mätningar, räkna ut storleken på en Lego, och förvandla det till en gigantisk kid storlek version gjord av trä, skum, färg och fästelement och avslutas före den 1 oktober. balansera det med en nyfödd son, och jag klippte i närheten.

Här är en video av Lego Haunted House in på Östra hamnen State Park för Halloween Campout på oktober 4-6, 2013.

Så utan vidare dröjsmål är här min resa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Solid-State Halloween controller och hur man bygger en Haunted House

detta var ursprungligen en artikel i gör 03 där min awesome redaktör Paul Spinrad faktiskt gjorde en kopia av min controller och gjorde ett mycket bättre jobb som dokumenterar det än jag skulle. För styrkort, kolla om du behöver mer förklaring än "få...

2011 haunted House med hjälp av instructables affischer

Halloween är vår favorit tid på året, vi planerar redan för vår 2012 tillhåll! Vi börjar den faktiska bygga av våra spökhuset i September, ett par timmar varje natt och en hel del långhelger och snabbmat måltider senare vi får spänningen i att skrämm...

Vår 2010 Haunted House med idéer från Instructables

vår familj Haunted House började omkring 15 år sedan med barnen vill ha ett parti istället för att gå trick eller godis så vi inrett gården och alla hade roligt skrämma trick eller treaters. Nästa år vi lägga mer kraft på dekorationer och nästa år oc...

Mini Haunted House - Zombie Apocalypse

i över 15 år min familj och jag har byggt en HAUNTED HOUSE för grannskapet trick eller treaters, här är en länk till senast år resulterar i år min insanity svämmade över och jag beslöt att göra en miniatyr HAUNTED HOUSE diorama för ingången och inte...

Bygga en Pneumatiskt manövrerad Yeti i en bur för en Halloween Haunted House

detta Pneumatiskt manövrerad, bur Yeti var en del av 2005 Occidental Haunted House som var en idé av Dale Dougherty, redaktör för göra. En gigantisk Pneumatisk cylinder gör apan marionett verkar som om man försöker bryta sig ut ur buren. Dolda air li...

Göra en Haunted House med hjälp av PVC-rör och plast fonder

detta instructable visar dig hur man gör en Haunted House från PVC-rör och plast bakgrunder. Det är lätt, billig och lätt att ställa in & ta isär. Den är tillverkad av standard PVC rördelar & pipe som du kan köpa på någon VVS leverans eller Big-Bo...

Haunted house pillars

Detta innebär att steg för steg jag används för att utforma, bygga och Visa min Halloween Haunted House pelare. Jag gjorde strukturen av 1/2" isolering skum och täckt utsidorna med tegel scen Setter plastfolie. Sedan tak jag toppar med mer isolering...

Göra ett Scooby Doo Haunted House rum

för Halloween förra året, jag ville göra ett spökhus för vår årliga fest. Det var min uppgift att skapa ett litet spökhus för gästerna att gå genom för att komma till festen. Det skulle vara i korridoren eller mitt sovrum (det har en entré till feste...

DIY Haunted House

denna Haunted House skapades med ett kit från SVG skär.Det har två områden för lagring av överraskningar eller fester. Taket i fronten som lyfter för att avslöja ett lagringsutrymme. Baksidan öppnas ner till fyllning med massor av kul saker.Jag börja...

TUTORIAL: Hur man gör en Kid-storlek 1700-talets europeiska spänne sko

nyligen, jag delade en tutorial för att göra en falsk spetsar rufsar front skjorta (del 1) för Piano Man historiska skolan kostym. För nästa pjäs ville jag göra en svart boot täcka över hans regn stövlar. Jag forskat online för att hitta en tutorial...

Bygga en Haunted House med Lego & faya-nugget

Glad halloween!OK, det är fortfarande nästan sex månader bort, men jag vill ändå visa er hur man använder Lego & faya-nugget moduler för att bygga en interaktiv spökhus. Kavla ärmarna upp!Steg 1: Vad du behöver 1. Arduino Nano (vi använder en fullt k...

Super Mario Shine Fort (katt storlek och Kid storlek)

fort. Thunder var detta min favorit sak som barn än legos. Det var bra att mina föräldrar hade en bra storlek lekrum i källaren som var alltid full av udda bitar av grejer. Våra standard forts verkar väl företrädda här, från soffan kuddar till säng a...

Full storlek Lego utrymmehjälm

När jag växte upp årgång Lego Space anger var min favorit. Det senaste året, med The Lego film några av dessa gamla skolan spacemen. Jag har alltid älskat sin ikoniska cylindriska hjälmar. Jag trodde det skulle vara häftigt att göra en full storlek,...

Farbror Boo's!!! Haunted House 2010

Hello ghouls and goblins!!! Detta bildspel är föreställande mitt hus inrett för Halloween inifrån och ut. Vi hade vår första någonsin Halloweenfest och jag väljer att göra det upp rätt. Jag hade varje rum i huset som olika scener och ut sidan inrätta...

Virka Haunted House

här är mitt virka hemsökta hus, med ett spöke, häxa, zombie (er halva zombie) och skelett, plus ett kusligt träd, några pumpor och en illavarslande siffra i fönstret.För att få denna skrämmande scen lever, jag lade till några specialeffekter, finns d...

Kid-storlek byggsats från PVC-rör

göra en kid-sized byggsats från PVC-rör och rördelar! Behöver du (vuxen) är styckat i röret och sedan slår över till barnen. (Yngre barn kommer att behöva lite hjälp.) Barnen kommer att kunna bygga ramen för lekstugor, tunnlar etc. Kasta en plåt elle...

Gastkramande Haunted House

i denna handledning kommer vi att täcka hur man gör mest blodisande spökhus där ute med en enkel, gratis bildredigerare som kallas GIMP. Dessa bilder gör fantastiska centerpieces och väggbonader!Steg 1: Lägga till moln Detta kommer inte vara så svårt...

Haunted House fönsterluckor

detta är ett ganska snabbt och effektivt sätt att skapa realistiska, gamla fönsterluckor att bildskärmen spökhus.Steg 1: Montera material och verktyg Behöver du:-Stora blad av kartong (jag kommer från min lokala mikrobryggeri)-Razor kniv-Gips square-...

Monster i en låda, Haunted House Halloween Prop

När jag byggde detta projekt, jag var inte ursprungligen planerar på att göra en instructable med det, så förlåt mig för bristen på bilder tidigt i byggprocessen. Dock med undantag för mekanik är konstruktion ganska mycket enkelt.Att vara en av de fr...