Farbror Boo's!!! Haunted House 2010Hello ghouls and goblins!!! Detta bildspel är föreställande mitt hus inrett för Halloween inifrån och ut. Vi hade vår första någonsin Halloweenfest och jag väljer att göra det upp rätt. Jag hade varje rum i huset som olika scener och ut sidan inrättades ass bra.
Utsidan
1. skrämmande 10 ft lång skrämma kråka med läskiga sädesfält runt honom (vi hade några utklädd som en fågelskrämma bakom majs hoppa ut ett folk som de kom till dörren)
2. roting kår i full storlek kistan med rök och ett grönt ljus.
3. kyrkogården med utlöses och en ond ande hängande från trädet
4. cirkeln av ghost runt burning träd (med flimmer brand lampor som jag byggt)
5. UV-ljus under gavlar med glödande ansikten
6. majs stjälkar med orange lampor i den bundna till konversation
7. flying ghost
8. spindelnät och jättespindlar hela buskarna.

Inuti
1. knytnäve rummet du anger är det främre hall sätt som vi gjorde upp som en 3D splatter rum med en svart ljus och min vänner son waring en splatter kostym (u kunde inte se honom tills han var rakt framför dig.
2. vardagsrummet inrättades som en gammal Haunted biograf med riktig film teater platser.
3 Dinning room in som en skrämmande karnevalen rum inklusive en spinning multi färgade ljus och skrämmande carnival musik.
4. lång korridor till badrum hade spider web behandlingar på väggar och en hög effekt blixtljus (ingen kunde gå sundet ner den hallen)
5. skrikande dörren reaper när du vände hörnet.
6. min favorit rum svart ljus Bio-hazard badrummet...
Jag gjorde allt för det rummet
a. flaska med glöd vatten och läskig sak i dem
b. flaska med giant ormar i dem
c. glödande toalett vatten (hög liter i tanken)
d. smält kår huvud och arm på tub
e. glöd vatten i badkar med batteridrivna strobe (i knölen ware höll ned med en tegelsten)
f. läskiga skrivande och smeta utskrifter på Duschväggar (tvättmedel)
g. glödande kackerlackor överallt
h. jag brukade orange hög liter och vattnet stänkte hela dusch, golv och toalett.

alla och alla jag hade mycket roligt gör huset som ett spökhus som jag önskar bara att jag inte behövde ta det ner allt... Kan inte vänta tills nästa år!
Farbror BOO!

Relaterade Ämnen

Vår 2010 Haunted House med idéer från Instructables

vår familj Haunted House började omkring 15 år sedan med barnen vill ha ett parti istället för att gå trick eller godis så vi inrett gården och alla hade roligt skrämma trick eller treaters. Nästa år vi lägga mer kraft på dekorationer och nästa år oc...

2011 haunted House med hjälp av instructables affischer

Halloween är vår favorit tid på året, vi planerar redan för vår 2012 tillhåll! Vi börjar den faktiska bygga av våra spökhuset i September, ett par timmar varje natt och en hel del långhelger och snabbmat måltider senare vi får spänningen i att skrämm...

Bygga en Pneumatiskt manövrerad Yeti i en bur för en Halloween Haunted House

detta Pneumatiskt manövrerad, bur Yeti var en del av 2005 Occidental Haunted House som var en idé av Dale Dougherty, redaktör för göra. En gigantisk Pneumatisk cylinder gör apan marionett verkar som om man försöker bryta sig ut ur buren. Dolda air li...

Mini Haunted House - Zombie Apocalypse

i över 15 år min familj och jag har byggt en HAUNTED HOUSE för grannskapet trick eller treaters, här är en länk till senast år resulterar i år min insanity svämmade över och jag beslöt att göra en miniatyr HAUNTED HOUSE diorama för ingången och inte...

Göra en Haunted House med hjälp av PVC-rör och plast fonder

detta instructable visar dig hur man gör en Haunted House från PVC-rör och plast bakgrunder. Det är lätt, billig och lätt att ställa in & ta isär. Den är tillverkad av standard PVC rördelar & pipe som du kan köpa på någon VVS leverans eller Big-Bo...

Solid-State Halloween controller och hur man bygger en Haunted House

detta var ursprungligen en artikel i gör 03 där min awesome redaktör Paul Spinrad faktiskt gjorde en kopia av min controller och gjorde ett mycket bättre jobb som dokumenterar det än jag skulle. För styrkort, kolla om du behöver mer förklaring än "få...

Kid storlek Lego Haunted House

barn älskar Lego, vuxna älskar Lego, jag har alltid älskat Legos trots att jag inte har ägt en enda Lego i ca 15 år. Förra året kom Lego ut med Monster Fighters serien Lego Haunted House. Nu en stor Halloween fläkt och ett fan av Legos, föll jag kär...

Haunted house pillars

Detta innebär att steg för steg jag används för att utforma, bygga och Visa min Halloween Haunted House pelare. Jag gjorde strukturen av 1/2" isolering skum och täckt utsidorna med tegel scen Setter plastfolie. Sedan tak jag toppar med mer isolering...

Göra ett Scooby Doo Haunted House rum

för Halloween förra året, jag ville göra ett spökhus för vår årliga fest. Det var min uppgift att skapa ett litet spökhus för gästerna att gå genom för att komma till festen. Det skulle vara i korridoren eller mitt sovrum (det har en entré till feste...

DIY Haunted House

denna Haunted House skapades med ett kit från SVG skär.Det har två områden för lagring av överraskningar eller fester. Taket i fronten som lyfter för att avslöja ett lagringsutrymme. Baksidan öppnas ner till fyllning med massor av kul saker.Jag börja...

Bygga en fängelsecell för en Haunted House

på grund av en ny layout våra tortyrkammare, där vi sätter i elektriska stolen och stock, behövs för att få en ny utformning. Naturligtvis vad som hade diskuterats gick i glömska när vi räknat ut vilka material vi hade att arbeta med och en stundens...

My Haunted house costume's evolution

Detta är hur min kostym utvecklats från äldsta (ca 2008) till nyaste bilden från min 2010 spökhus. Varje grupp av bilder som visar upp bara rekvisita innebär början på en ny säsong av tillhåll, de första 3 är 2008, såg n hjälmar sedan 2009 och sedan...

Virka Haunted House

här är mitt virka hemsökta hus, med ett spöke, häxa, zombie (er halva zombie) och skelett, plus ett kusligt träd, några pumpor och en illavarslande siffra i fönstret.För att få denna skrämmande scen lever, jag lade till några specialeffekter, finns d...

Entré Banners för en Haunted House

vi såg en hänrycka banner på en halloween butik, för $30 du har tunna plaströr "pole", en liten plast gotiska letar trim och en plast banner... INTE händer! Eftersom vi använda 2" PVC pipe för att bygga väggar etc i vårt tillhåll har vi en...

Gastkramande Haunted House

i denna handledning kommer vi att täcka hur man gör mest blodisande spökhus där ute med en enkel, gratis bildredigerare som kallas GIMP. Dessa bilder gör fantastiska centerpieces och väggbonader!Steg 1: Lägga till moln Detta kommer inte vara så svårt...

Haunted House fönsterluckor

detta är ett ganska snabbt och effektivt sätt att skapa realistiska, gamla fönsterluckor att bildskärmen spökhus.Steg 1: Montera material och verktyg Behöver du:-Stora blad av kartong (jag kommer från min lokala mikrobryggeri)-Razor kniv-Gips square-...

Halloween Haunted House

Detta är vårt hemsökta hus i vårt garage. Hela idén började 4 eller 5 år sedan när jag frågade min pappa om vi kunde göra en liten Kista för Halloween. Min pappa är ingenjör och stödja mitt lilla projekt beslutade att ge det en chans. Jag lovade hono...

Min drömprojekt, Haunted house

Hi! Min drömprojekt är att bygga en fullt fungerande promenad genom spökhus! Spökhus skulle vara fullt utbyggd min mig, och min bygga laget! $10,000 av pengarna vann skulle gå till materialkostnader, $10.000 går till rekvisita och animatronics. Och $...

Haunted House Flash ljuset / strålkastare

att fortsätta med min trend av att göra en instructable för en tävling som jag skickar till dig, hur man gör ett spökhus blixtljus.Du får fråga vad är ett spökhus ficklampa? för mig det är bara en normal ficklampa som både passar in i din kostym och...