Halloween Haunted HouseDetta är vårt hemsökta hus i vårt garage. Hela idén började 4 eller 5 år sedan när jag frågade min pappa om vi kunde göra en liten Kista för Halloween. Min pappa är ingenjör och stödja mitt lilla projekt beslutade att ge det en chans. Jag lovade honom att kretsarna skulle vara grundläggande och kostnaden skulle bli nästan ingenting. Det tog 3 år och hundratals dollar för att få bara kistan arbetar, men sedan då vi har lagt till spindeln, svarta gardinen, dörr skylt, olika skelett och nu senast godis transportband. Nästan allt är skräddarsydd i roliga huset. Vi hade planer för några spotlights och musik som skulle spela i enlighet med rekvisita; Tyvärr i år vi sprang ut för sent, men nästa år hoppas vi att avsluta de projekt även om vi är aldrig helt klar. Varje år ett nytt tillägg läggs till i listan och jag är säker på att nästa år kommer inte att svika. Från videon kan du se att vi använder en Arduino för att styra hela kul huset och några egna kretskort som vi etsade bara för detta. En liten modell flygplan motor driver spider, en 12v borr öppnas kistan och godis transportband, inspirerad av vår giriga grannar, använder en gammal, inriktad ner glass maskin motor. Vinnare eller inte min pappa och jag är oerhört stolt över vårt praktiska arbete och kan ofta citeras sade: "inte illa för en ingenjör, en 15 - åring och ett par dagar med arbete varje år." Se bilderna och videon nedan.

Relaterade Ämnen

Bygga en Pneumatiskt manövrerad Yeti i en bur för en Halloween Haunted House

detta Pneumatiskt manövrerad, bur Yeti var en del av 2005 Occidental Haunted House som var en idé av Dale Dougherty, redaktör för göra. En gigantisk Pneumatisk cylinder gör apan marionett verkar som om man försöker bryta sig ut ur buren. Dolda air li...

LASER labyrint 2012 - Halloween Haunted House

en ny version av LASER labyrinten för 2012!(den gamla versionen här: LASER labyrint 2011)Se bilderna på steg 7!Se videor på steg 8!Vad är det?LASER labyrinten 2012 är ett film-stil laser "trygghetssystem" som ställs in i den främre halvan av mit...

LASER labyrint - Halloween Haunted House

The LASER labyrint var vår bearbetning och Arduino powered garage spökhus för 2011. En bildskärm sitter utanför garaget, visar "Tryck på START." Efter knappen trycks, lekar en intro video som instruerar dig att undvika lasrar och få ditt godis p...

Haunted house pillars

Detta innebär att steg för steg jag används för att utforma, bygga och Visa min Halloween Haunted House pelare. Jag gjorde strukturen av 1/2" isolering skum och täckt utsidorna med tegel scen Setter plastfolie. Sedan tak jag toppar med mer isolering...

Solid-State Halloween controller och hur man bygger en Haunted House

detta var ursprungligen en artikel i gör 03 där min awesome redaktör Paul Spinrad faktiskt gjorde en kopia av min controller och gjorde ett mycket bättre jobb som dokumenterar det än jag skulle. För styrkort, kolla om du behöver mer förklaring än "få...

2011 haunted House med hjälp av instructables affischer

Halloween är vår favorit tid på året, vi planerar redan för vår 2012 tillhåll! Vi börjar den faktiska bygga av våra spökhuset i September, ett par timmar varje natt och en hel del långhelger och snabbmat måltider senare vi får spänningen i att skrämm...

Mini Haunted House - Zombie Apocalypse

i över 15 år min familj och jag har byggt en HAUNTED HOUSE för grannskapet trick eller treaters, här är en länk till senast år resulterar i år min insanity svämmade över och jag beslöt att göra en miniatyr HAUNTED HOUSE diorama för ingången och inte...

Kid storlek Lego Haunted House

barn älskar Lego, vuxna älskar Lego, jag har alltid älskat Legos trots att jag inte har ägt en enda Lego i ca 15 år. Förra året kom Lego ut med Monster Fighters serien Lego Haunted House. Nu en stor Halloween fläkt och ett fan av Legos, föll jag kär...

Göra ett Scooby Doo Haunted House rum

för Halloween förra året, jag ville göra ett spökhus för vår årliga fest. Det var min uppgift att skapa ett litet spökhus för gästerna att gå genom för att komma till festen. Det skulle vara i korridoren eller mitt sovrum (det har en entré till feste...

Vår 2010 Haunted House med idéer från Instructables

vår familj Haunted House började omkring 15 år sedan med barnen vill ha ett parti istället för att gå trick eller godis så vi inrett gården och alla hade roligt skrämma trick eller treaters. Nästa år vi lägga mer kraft på dekorationer och nästa år oc...

Göra en Haunted House med hjälp av PVC-rör och plast fonder

detta instructable visar dig hur man gör en Haunted House från PVC-rör och plast bakgrunder. Det är lätt, billig och lätt att ställa in & ta isär. Den är tillverkad av standard PVC rördelar & pipe som du kan köpa på någon VVS leverans eller Big-Bo...

Halloween Haunt 09

This is our Halloween Haunt for 2009. Ny rekvisita att jag och min Sweetieconstructed i år med den kyrkogård staket och pelare, spookytree,  gravstenar och giant spider. Gravstenar jag använde en dremil på klipp ut formuleringen från skummet de byg...

DIY Haunted House

denna Haunted House skapades med ett kit från SVG skär.Det har två områden för lagring av överraskningar eller fester. Taket i fronten som lyfter för att avslöja ett lagringsutrymme. Baksidan öppnas ner till fyllning med massor av kul saker.Jag börja...

Monster i en låda, Haunted House Halloween Prop

När jag byggde detta projekt, jag var inte ursprungligen planerar på att göra en instructable med det, så förlåt mig för bristen på bilder tidigt i byggprocessen. Dock med undantag för mekanik är konstruktion ganska mycket enkelt.Att vara en av de fr...

Farbror Boo's!!! Haunted House 2010

Hello ghouls and goblins!!! Detta bildspel är föreställande mitt hus inrett för Halloween inifrån och ut. Vi hade vår första någonsin Halloweenfest och jag väljer att göra det upp rätt. Jag hade varje rum i huset som olika scener och ut sidan inrätta...

Virka Haunted House

här är mitt virka hemsökta hus, med ett spöke, häxa, zombie (er halva zombie) och skelett, plus ett kusligt träd, några pumpor och en illavarslande siffra i fönstret.För att få denna skrämmande scen lever, jag lade till några specialeffekter, finns d...

Haunted House

Halloween DecorationsTyvärr i år jag var tvungen att avboka min Halloweenfest men jag bestämde mig att dekorera huset iallafall. Dessa är några bilder av mitt hus. Dekorationer är en blandning av min egen instructables och dekorationer som har samlat...

Entré Banners för en Haunted House

vi såg en hänrycka banner på en halloween butik, för $30 du har tunna plaströr "pole", en liten plast gotiska letar trim och en plast banner... INTE händer! Eftersom vi använda 2" PVC pipe för att bygga väggar etc i vårt tillhåll har vi en...

Gastkramande Haunted House

i denna handledning kommer vi att täcka hur man gör mest blodisande spökhus där ute med en enkel, gratis bildredigerare som kallas GIMP. Dessa bilder gör fantastiska centerpieces och väggbonader!Steg 1: Lägga till moln Detta kommer inte vara så svårt...