Mini Haunted House - Zombie Apocalypsei över 15 år min familj och jag har byggt en HAUNTED HOUSE för grannskapet trick eller treaters, här är en länk till senast år resulterar i år min insanity svämmade över och jag beslöt att göra en miniatyr HAUNTED HOUSE diorama för ingången och inte bara en HAUNTED HOUSE men en HAUNTED lada också! För ladan bestämde jag mig att emulera en populär zombie show så jag behövde zombies. Här är hur jag skapade dem.

Jag är inte säker på om detta skulle anses en prop eller en dekoration, linjen mellan dem ofta bleknar beroende på hur den används. Det kommer att användas som en dekoration vid ingången till den främsta TILLHÅLL men det är också en prop lägga atmosfär till över alla scen

Se Steg
Relaterade Ämnen

2011 haunted House med hjälp av instructables affischer

Halloween är vår favorit tid på året, vi planerar redan för vår 2012 tillhåll! Vi börjar den faktiska bygga av våra spökhuset i September, ett par timmar varje natt och en hel del långhelger och snabbmat måltider senare vi får spänningen i att skrämm...

Vår 2010 Haunted House med idéer från Instructables

vår familj Haunted House började omkring 15 år sedan med barnen vill ha ett parti istället för att gå trick eller godis så vi inrett gården och alla hade roligt skrämma trick eller treaters. Nästa år vi lägga mer kraft på dekorationer och nästa år oc...

Göra ett Scooby Doo Haunted House rum

för Halloween förra året, jag ville göra ett spökhus för vår årliga fest. Det var min uppgift att skapa ett litet spökhus för gästerna att gå genom för att komma till festen. Det skulle vara i korridoren eller mitt sovrum (det har en entré till feste...

Bygga en Pneumatiskt manövrerad Yeti i en bur för en Halloween Haunted House

detta Pneumatiskt manövrerad, bur Yeti var en del av 2005 Occidental Haunted House som var en idé av Dale Dougherty, redaktör för göra. En gigantisk Pneumatisk cylinder gör apan marionett verkar som om man försöker bryta sig ut ur buren. Dolda air li...

Zombie Apocalypse Quarantine Compound

Vi har haft några bra Halloween temafester genom åren, och vi beslutade att 2015 var året av Zombie apokalyps. Vi har satt ihop en enda Instructable visar den hela "forskning anläggning och karantän sammansatta":), som innehåller sex animerade d...

Solid-State Halloween controller och hur man bygger en Haunted House

detta var ursprungligen en artikel i gör 03 där min awesome redaktör Paul Spinrad faktiskt gjorde en kopia av min controller och gjorde ett mycket bättre jobb som dokumenterar det än jag skulle. För styrkort, kolla om du behöver mer förklaring än "få...

Kid storlek Lego Haunted House

barn älskar Lego, vuxna älskar Lego, jag har alltid älskat Legos trots att jag inte har ägt en enda Lego i ca 15 år. Förra året kom Lego ut med Monster Fighters serien Lego Haunted House. Nu en stor Halloween fläkt och ett fan av Legos, föll jag kär...

Haunted house pillars

Detta innebär att steg för steg jag används för att utforma, bygga och Visa min Halloween Haunted House pelare. Jag gjorde strukturen av 1/2" isolering skum och täckt utsidorna med tegel scen Setter plastfolie. Sedan tak jag toppar med mer isolering...

DIY Haunted House

denna Haunted House skapades med ett kit från SVG skär.Det har två områden för lagring av överraskningar eller fester. Taket i fronten som lyfter för att avslöja ett lagringsutrymme. Baksidan öppnas ner till fyllning med massor av kul saker.Jag börja...

Kompakt Zombie Apocalypse påsen

När det gäller att kringgå zombies, är det sista du vill göra alert odöda till din närvaro av klumpigt stöta till saker eftersom du bär en gigantisk ryggsäck! Men vill du också vara helt förberedd ifall dina värsta farhågor realiseras!Så hur löser ma...

Zombie Apocalypse - ett enkelt brädspel

Detta är en mycket gammal två spelare strategi omväxlande kallas Hare och Hounds, franska militära spel och flera andra namn och förde slap bang uppdaterad med ett tema som handlar om den ständigt närvarande rädslan för ZA.Jag kom först över hare och...

Zombie Apocalypse Survival Kit

Om du tror på Zombie apokalyps eller inte är det bra att vara förberedd för nödsituationer, naturkatastrofer, hem invasioner, överlevnad situationer och enstaka "utan rättssäkerhet" krisen. Förbereda för Zombie Apocalypse är ett sätt att hålla d...

Hur man gör en gasmask för Zombie Apocalypse!

Hur man gör en gasmask för Zombie Apocalypse!FLER videor: https://www.youtube.com/user/HawkGuruHacker/videosFLER videor: https://www.youtube.com/user/HawkGuruHacker/videosFLER videor: https://www.youtube.com/user/HawkGuruHacker/videosFLER videor: htt...

Göra en Haunted House med hjälp av PVC-rör och plast fonder

detta instructable visar dig hur man gör en Haunted House från PVC-rör och plast bakgrunder. Det är lätt, billig och lätt att ställa in & ta isär. Den är tillverkad av standard PVC rördelar & pipe som du kan köpa på någon VVS leverans eller Big-Bo...

Zombie Apocalypse ljus

om du är i en klibbig situation för ljus eller en zombie apokalyps knackar på din dörr här är ett ljus som du kan göra i 5 minuter med hus och trädgårdSteg 1: Saker du behöver AluminiumfolieKritaTändareMyntSteg 2: Att göra ljuset Du kan använda en va...

Min drömprojekt, Haunted house

Hi! Min drömprojekt är att bygga en fullt fungerande promenad genom spökhus! Spökhus skulle vara fullt utbyggd min mig, och min bygga laget! $10,000 av pengarna vann skulle gå till materialkostnader, $10.000 går till rekvisita och animatronics. Och $...

Virka Haunted House

här är mitt virka hemsökta hus, med ett spöke, häxa, zombie (er halva zombie) och skelett, plus ett kusligt träd, några pumpor och en illavarslande siffra i fönstret.För att få denna skrämmande scen lever, jag lade till några specialeffekter, finns d...

Överleva en Date med en Zombie / Apocalypse

I teorin, människor som du möter på alla hjärtans datum faktiskt skulle kunna vara zombies och det är därför möjligt att du kunde få biten och smittade innan hela zombie apokalyps börjar. Med detta i åtanke ska jag ge några riktigt användbara tips i...

Farbror Boo's!!! Haunted House 2010

Hello ghouls and goblins!!! Detta bildspel är föreställande mitt hus inrett för Halloween inifrån och ut. Vi hade vår första någonsin Halloweenfest och jag väljer att göra det upp rätt. Jag hade varje rum i huset som olika scener och ut sidan inrätta...