K'nex Pistol med tidningenHej detta är min första instructable så gå lätt på mig. Om du har några frågor eller tips bara fråga eller berätta. Det är en stor pistol. har en hel del makt. stor noggrannhet. sanna trigger. Jag vet att denna tidning som används av en massa människor där ute. men denna pistol är som 3 eller 4 olika vapen sätta ihop allt i 1 stor pistol. Jag gillar denna trigger system eftersom när någonsin jag försöker andra de de inte gå så långt. denna pistol är lätt att bygga. inte komplicerat. tidningen sylt aldrig. Det tog mig ca 2 timmar att bygga denna pistol. så jag hoppas du njuta av min första instructable. och snälla om du har några tips snälla berätta.

denna pistol är så omodern! Detta var min första knex pistol som jag verkligen byggt på min egen. haha.
Detta är mer som en nybörjare gun så snälla om du är en expert knexer inte ihåg denna pistol. Tack.
uppdaterade on2/24/12

Se Steg
Relaterade Ämnen

Liten lätt Knex pistol med tidningen för 8-12 BB bollar, kan också skjuta papper eller pennor

detta är min första instructable, detta är min Knex pistol med tidningen! Har plats för 8-12 BB kulor och kan också skjuta papper bollar/små thingeys och pennor. Mycket användbar i klassrummet! : pSteg 1: delar Du behöver denna delar för din Knex pis...

K'nex "Ganska stark 1" mycket stark pistol med tidningen

jag har gjort en ny ganska stark pistol med ett utbud av ± 60 ft och:-5 ladda mag.-ingen sann trigger-ganska hanteraReservdelslista:Anslutningar:Mörkgrå - 14Grå (två slot) - 2Orange - 11Röd - 3Grön - 4gul - 18speciella blå - 2vit - 12y-kontakt - 14St...

Första k'nex pistol, med mag

detta är min första någonsin k'nex pistol (jag anser att det mitt första som ändå), jag tror det kan vara värt att göra en instructable av. Det blev OK makt, det är inte för sårade människor, så det är för inne. Inte gå så långt, men mer gummiband lö...

MFGKG bult åtgärd K'nex pistol med 12 runda klipp

detta är min 4: e k'nex pistol, det är mycket kompakt med massor av ammunition möjligen en sann utlösare (jag '' m inte riktigt säker på vad en sann utlösare är men det drar tillbaka raka) den har ganska bra effekt och noggrannhet och enda jam på i f...

Första k'nex pistol (med hopper)

detta är min första k'nex pistol, och som titeln säger, den har också en tidning på toppen.Jag använde 4 gummiband, men du kan lägga till så många du vill.Fördelar:15-round MagazineSanna trigger :DGanska kraftignästan aldrig syltNackdelar:handtaget ä...

Knex Pistol med tidningen

Hej, jag nyligen gjort detta awesome pistol med en arbetande tidning som är mycket diskret, tidningen rymmer 5 blå stavar men kan utökas för att hålla mer. Den har bra utbud (40 ft aprox). Ska jag bokföra?Fördelar:-diskret mag-lång räckvidd (40 ft me...

Min K'nex pistol med mag.

Detta är min nya K'nex pistol!-Mycket kraftfull-Tidningen kan har +/-10 ammos-Avtryckaren är riktigt bra och inte har fått gummiband!-Handtaget är mycket confotable-Mycket exaktDet ' s en mycket bra pistol...-Guiguivinvin -...

K'nex pistol med flyttbara mag

Hej alla detta är min flyttbara tidningen pistol. Det är awesome! Den har 5 lager k'nex. Jag gjorde detta ganska mycket eftersom blå Mullet2 sa ska jag prova att göra det. Så jag gjorde, och det visade sig mycket bra. Så jag hoppas du njuta av det! J...

Killerk's pistol med tidningen

en annan tjänst av denna pistol: här <---gjordes också. Först av allt, det är inte Killerks pistol och andra av allt, det är inte semi-auto.Killerk's pistol använder en boll gemensamma kontakt att lansera bullet ytterligare, och gissa vad, så gör den...

K'nex Pistol med skal

detta är en knex pistol som använder skal för att ladda om, skalen är emellertid inte skyldig att avfyra pistolen. Om du har svårt att följa instruktioner eller vill kommentera, är du välkommen att göra så. Tack.Steg 1: Gör skal Detta är en bild av e...

Enkla K-nex Pistol med Trigger skjuter 20 + ft

Hi guys detta är min första Instructable, det är lätt och får bra utbud med bra band. jag fick ca 25ft med dåligt band, jag har inte någon #32 eller #64 band men jag är säker på om du sätter dem på det kommer att gå längre. Kom också ihåg för check b...

K'nex pistol med Mag, sanna Trigger och synen bas.

Min första instructable och denna pistol är min första sucsessful göra. Det finns en syn på framsidan så du kan lägga till egna sevärdheter bekväma det kanske ser bättre utan och dess innacurate så det är upp till dig. Powe beror på din gummiband (mu...

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

K'NEX pistol / Pistol

en mycket lätt att bygga K'NEX pistol med bara grundläggande bitar och gummiband som är förvånansvärt stark och extremt kraftfull. Detta kan vara en leksak men det är mycket mer kraftfull än din genomsnittliga dart pistol så var försiktig med den.Byg...

Bygga en Semi Automatisk blåsa tillbaka pistol med K'Nex!

Att göra en semi automatisk, blow back, är öppen bult K'Nex pistol inte en lätt uppgift. Lyckligtvis för dig gjorde jag allt det hårda arbetet! Allt du behöver göra är att följa mina instruktioner!* För ammunition * krävs storlek 117 gummibandTejp är...

AP4 K'nex pistol av Oblivitus

K'nex Gun namn: AP4 (överfall Pistol 4)Beskrivning: Detta är en liten, robust k'nex pistol som fungerar felfritt. Detta instructable visar dig hur man gör AP3, AP4 mods på steg 7.Influenser: Jag designade hela pistolen utom tillbaka handtaget, som ja...

Dutchjs halvautomatisk K'nex pistol

Tja, här är det. Min blå rod skytte, shot 7 halvautomatiska k'nex pistol.Det är varken mer eller mindre kraftfull än mest sub automater och är mycket pålitlig (det ibland misständningar, men det aldrig sylt).Det är inte en perfekt semi-auto, eftersom...

OTTG1 K'nex pistol av Oblivitus

K'nex Gun namn: OTTG1 (Oblivitus, Trauts, TheDunkis Glock 1)Beskrivning: Detta är en robust, bekväm, snygg, realistiskt skalad och formade, mycket exakt, kraftfull, true utlöses, k'nex glock med järn sevärdheter, en säkerhet och en 8-runda tidningen...

Kinno-2: En halvautomatisk K'nex pistol

hälsningar Karl iblers!Kinetic här med den andra versionen av en pistol som Innovanna och jag har arbetat med under större delen av sommaren: The Kinno-2!Kinno-1 var en revolutionerande på ett koncept utformades av Innovanna över ett år sedan. Tanken...