K'nex Sidearm modelldetta är min icke-skytte sidearm och jag hoppas någon kan inte brytt sig om att göra det skjuta.
Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex Sidearm Model

Woooo..... Det är en annan modell, inte riktigt baserat på något men när jag lägger den vektor mag i det kinda påminde mig om en G18.EDIT: MOAR PICTUERS!!!Redigera nr 2: ska bokföras men ingen som sett i senaste pic, att en är minSenaste redigera: än...

K'nex Quadcopter modell!

jag har alltid haft en djup fascination multirotor drönare. De ser cool, låter coolt, och kan göra massor av awesome saker! Tyvärr för få en du måste antingen vara villiga att spendera ett par hundra dollar, eller behöver du en stor mängd elektriska...

K'nex Tricopter modell!

Efter bygga min K'nex quadcopter modell, blev jag fascinerad av andra typer av multirotor drönare. Jag visste redan att jag ville bygga en annan modell, och när jag såg tricopter, jag visste att det var perfekt sak att bygga. När du är klar, var tric...

Att göra en K'nex modell på MlCad

detta instructable visar hur du använder MlCad effektivt för att göra en k'nex 3D-modell och kommer att visa dig några andra användbara knep såsom att bygga delar som inte ingår.Jag kommer att lägga till fler steg över tiden.Steg 1: Ladda ner och skr...

K'NEX BM59 PARA

presenteras av blå mulle 2 och röda boken av Westmarch, Beretta Modello 59 PARA är ett perfekt komplement till repliken K'NEX pistol / modell favoritlista. Med robust kropp, stora pin-pull och stort utbud, "andades på" M1 Garand (BM59) är en fan...

Vissa nyligen k'nex vapen jag har gjort

Hej! Här är några de senaste vapnen jag har gjort. Ingen av dem skjuta, men är roliga att röra runt med.De är:-en modded '''knex sidearm modell '' från twistedparadox. Mods inkluderar: Skjut lås/release, mag release och några andra.-en smg-liknande p...

Drakens eld - K'nex modell berg-och dalbana

Välkommen!Många människor har frågat mig för K'nex berg-och dalbana bygga hjälp, här kommer jag att gå igenom de steg jag tog för att skapa en rekreation av drakens eld på Canada's Wonderland. Jag ska också påpeka några riktlinjer och tips jag använd...

K'NEX S&W Model 39 "Hush Puppy"

Begäran av amerikansk militär personal för en tystas pistol designade Smith och Wesson modell 39. Namnet "Hush valp" har ingenting att göra med ljuddämparen själv, men i stället avser dess användning för att eliminera fienden vakthundar och vakt...

K'nex Ford Cortina 1982 modell.

Hello, This is my K'nex Ford Cortina 1982 model. Jag bygger det på en coupe, och jag insåg en av mina favorit bilar. Jag försökte få en realistisk form för bilen, och att det ser så äkta som möjligt. Detta visade sig vara ett problem eftersom vissa K...

K'nex grekiska tempel modell

Hej alla! Jag hoppas ni alla hade en happy Thanksgiving. Nyligen hade jag ett skolprojekt där vi har tilldelats för att skapa en realistisk modell av ett grekiskt tempel, antingen genom att dra den eller bygga det. Naturligtvis valde jag, att bygga d...

K'nex modell jetmotor

jag tror detta är den första K'nex modell jetmotorn. Den har en vind upp motor i den så fläkten gör snurra. Det kommer inte driva något, inte heller kommer det att fungera som en anständig fläkt. Men det ser typ av intressanta så kan man använda det...

K'nex TDI vektor modell

Hello fellow K'nexer. Jag har inte postat en replik/modell på ett tag, så jag tänkte jag skulle lägga upp den här. Det är en modell som bygger på TDI vektorn, även kallad den KRISS Super V. Varje MW2 spelare kommer förmodligen vet detta pistol, men j...

K'nex Zastava LKP PAP (model)

Hej Karl k'nexers :) Detta är vad jag tror den första k'nex LKP PAP på webbplatsen. Det är bara en modell,men den har vissa funktioner:-ganska snygg (IMO)-Lös laddning handtag (i kroppen själv, inte den typen av saker som fäster på sidan)-Lös trigger...

San Francisco Bay Bridge K'NEX modell

The Bay Bridge, byggdes i San Francisco över San Francisco Bay. Också, denna bro byggdes till med stativ en jordbävning. I denna svårlösta, jag kommer att visa dig hur man gör en modell av bron ur K'NEX.Steg 1: Övre/nedre däck What you need:4 lila ko...

3D-modellering med K'nex

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 3d huvud för en K'nex kropp.Steg 1: Saker du behöver3D-skrivareDatorMarkörer3D-modellering ProgramK'nex kroppSällsynta jordartsmetaller magneterDrill5/16" DrillbitEpoxy limSteg 2: Öppna upp...

K'nex pump action shotgun model

Hej där.Ny pistol, en modell igen, dock baserad inte på någon verklig pistol. Bara något jag gjorde för att prova en pump action mech för modell-pjäser. Du drar pumpen, och på sidan, utmatningsporten (tror jag) går tillbaka med den. Men om du drar de...

K'nex AK-47 Model

Alrighty then.Jag har sett så många av dessa så jag tror att dess på tiden jag försökte min hand på en av dem. Inte helt original men det var den bästa designen. (kudos till Bakenbitz/Atlas för grepp)Det har ett löstagbart magasin med växeln i det ko...

K'NEX gevär modell

detta är den första gevär modell att jag har bygga. Jag bygger det medan du tittar på en bild av en ACR. (Modern Warfare 2 släpptes just.) Men jag tror inte att det ser väldigt lik en riktig ACR.Handtaget är mycket bekväma IMO. Jag har inte hittat et...

K'nex Chicago Typewriter pistol modell

* här pistolen inte skjuta något *Detta är bara en modell representerar den Chicago Typewriter. Detta var en av de vapen som används av USA: S militär arroung tiden av Koreakriget. Jag byggde den här pistolen för att hedra min farfar som kämpade i de...