Kajak trolling motorJag var taggade på min Facebooksida med ett nytt sätt att titta på denna kajak uppfinning; Jag har sett tank rullstolar som går överallt. Ja, vill jag utöka mitt erbjudande till min kollega veteraner som jag serverade med en chans att kunna paddla kajak med era familjer igen. Stora båtar är utmärkta, men det är inte samma sak. Du bör inte begränsas till din omgivning när du är skadad på något sätt, tidigare tjänst eller civila.
Om du är en veteran med funktionshinder och vill njuta av kajakpaddling med familjen igen, eller om du känner till en, vänligen kontakta mig och jag ska försöka fungerar mitt bästa för att hjälpa till att bygga ett system som för ditt val kajak.

uppfinningen som inspirerade mig att göra till ett funktionshinder är tank spår rullstolen.

Tack för att läsa detta, och jag är villig att hjälpa dig på din väg till återhämtning.

Jag gav inte mätningar eftersom alla kajaker inte är lika! Jag hoppas du gillade och skapat en själv. Skicka dina bilder och fiska.

Detta är min första instructable, och detta är ett gammalt projekt som jag gjorde förra året. Jag kommer att hjälpa dig med vad jag kan. Tack för besöket i.

RESERVDELSLISTA!

TRÅD SOM MATCHAR ALLA SLADDAR PÅ DITT VAL AV TROLLING MOTOR

WIRE COVER ATT HÅLLA DINA LEDNINGAR TILLSAMMANS

ELEKTRISK tejp till band upp dina SLADDAR och hindra dem från att bli alla KNÖT upp

TROLLING MOTOR SOM DU ÄR VILLIG ATT HACKA UPP

EN INBYGGD SOM ÄR SAMMA LÄNGD OCH DIAMETER SOM DIN RODRET AXELN

VERKTYG

Drill

hand såg

tråd snips pressningar

måttband

kamera

Radio (Hill Stomp är på min Pandora)

såg hästar

din uppmärksamhet

handskar för att skydda den enda uppsättningen händer

Ögonskydd låter eftersom sluta ögonen inte kul för mig.

så snälla snälla vara säker.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY kajak Trolling Motor (YAK Board)

jag har varit kajakpaddling i några år nu och njuta av det ganska lite, men ibland (speciellt när jag fiske) jag inte känner för paddling. Det finns gott om kajaker där ute som är inställda för trollingmotorer men de kosta brukar en vacker slant så j...

Elektriska Trolling Motor kanot

Om du inte letar efter Super hastighet, eller vill ha ett lugnt sätt att fiska, komma runt sjön, eller utöka din camping resor, är en elektrisk kanoten vägen att gå! Denna kanot ändring är lätt att bygga och kommer att få dig en toppfart på 6 km/h, e...

Trolling motor trä

den grundläggande tanken med denna trolling motor är borrmaskinen multi funktion.Är kraften i ett batteri borra tillräckligt för att driva en trolling båt på stilla vatten?Svaret är ja. Jag gjorde det trolling motor från trä och andra delar i enTydli...

Hur man installerar ett trolling motor kärl på en segelbåt

jag använder min segelbåt vid en liten sjö som inte tillåter gas motorer. Och med en liten elektrisk trolling motor ansluten till ett 12 v batteri i sittbrunnen var både en snubbelrisk också inte så attraktiva. En annan nackdel var att ett batteri in...

Dual-Motor SIP & PUFF kontrollerade kajak System

Mycket (tetraplegi) funktionshindrad kan helt styra denna kajak via en SIP & PUFF Switch!Min design är ett fristående fixtur som består av ett däck platta som kan vara fäst till någon kajak. Varje ände av plattan är en ponton som rider över en fast r...

Havsskum kajak, osänkbara skum kajak alla kan bygga, 16 pund och åtta fötter kul

kan du skära en knaprig bagel med en kniv, sticka en smörgås tillsammans med mayo, riv ost, skär tunt tyg med sax, sträcka rynkor ut lakan och rulla färg på en vägg? Då kan du bygga denna båt!Jag har byggt sju små kajaker under åren, alla har varit f...

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

Portage kärra för kanoter och kajaker

jag har en stor kanot (ca 17 fot lång och 4 fot bred på mitten) och mer ofta än inte jag är enda fysiskt kunna flytta den (åtminstone tills de wee som får större MUH HAHAhahahaha).Den väger nog nära 100 lbs tom. Jag kan plocka upp och bär det men det...

Hur man bygger en kartong kajak för mindre än 40$ (uppdaterad med mallen)

bestämde jag mig att bygga en kajak av kartong med en plywood laminering teknik för att göra tillräckligt stark kartong. I princip kartong har ett korn som trä, så du bara ändra grain riktning med varje lager, som de gör när de gör plywood och viola,...

Göra en trolling motorfäste från en relingen typ Badstege av krok

jag kunde inte hitta något bra sätt att montera en trolling motor på denna lilla gamla 16 ft runabout. Jag kom upp med denna design, byggd av skräp om runt huset. Fungerar utmärkt och håller den trolling motor ur vägen.Steg 1: Dra sönder hela konstru...

Gör din egen snabb och enkel zip knyta & ply mini båt - maximalt nöje för minst pengar!

Intro, trotsa elementen?Jag in här bygga för "trotsa elementen" tävling som detta projekt har gjort det möjligt för mig att komma ut och uppleva element i min närmiljö. Jag bor i en stad som är omgiven på tre sidor av vatten, mitt i en flodmynni...

Landing Craft för motorcykel

Jag har en segelbåt, och jag har en motorcykel. Ibland är det bra att lägga motorcykeln ombord på en segelbåt, segla till vissa mål, ta motorcykeln iland och rida någonstans bortom bekvämt promenad- eller cykelavstånd. En restaurang, eller shopping e...

Otillgängliga muttern

jag har långa armar, men ibland de inte är tillräckligt lång.När du installerar en trolling motor montera på min kajak (egentligen? Du ska paddla dem? ) Insåg jag att jag kunde nå chefen för muttern med en spärrfunktion i min högra hand och till boxe...

Hur att fånga inlandsområden lax

Inlandsområden laxen är kungen av all fisk i nordost, och det är lätt att se varför: de är stora, starka och kommer att fortsätta kämpa tills de är på bordet. Inlandsområden lax, i nordost, är en mindre variant av atlantlax, även om de fortfarande ha...

Underwater musikinstrument: ljud från vatten

Låt oss bygga ett musikinstrument som gör ljudet från vibrationer i vätska!För första gången i mänsklighetens historia ger vi vattnet en "röst".Jag minns från min barndom, berättade våra barnträdgårdslärare:"Det finns 3 typer av instrument:...

Fick vind? Fick en timme? Gör en segelbåt!

En dag, då jag besökte min mormor på en flod, det var en riktigt blåsig dag. Vi fick en idé att göra en segelbåt av objekt som vi hade runt huset och bambu som växte bredvid oss. Efter vi var klara gick vi seglar längs floden. Vi hade så roligt med d...

Hur man bygger en trä segelbåt

Jag har velat kombinera mina två favorit hobbies - träbearbetning och segling för en lång tid, så jag tänkte jag skulle bygga en båt. Det har fått klassiska linjer och ser så bländande i solskenet att människor ständigt stoppa mig på båten rampen att...

Aluminium båt fiske konversation och restaurering

Epilog utmaning VI: Jag har in detta i Epilog challenge Vänligen rösta om det om du gillar bygga. Jag skulle använda lasern för att hjälpa mig med några riktigt coola projekt som laser skär trä objekt, led ljusskyltar, graverade kakel och mycket myck...

Electroluminescent båt lanternor

i mer än 170 år, lagen har kräver röd (port) och grönt (styrbord) lanternor på Marina fordon drivs på natten. Mest grundläggande lanternorna inkluderar en enda lampa bakom färgade röda och gröna plastlinser. Detta är vanligen tillräcklig, men efter a...