KÄRLEK-Shirt LEDI denna tutorial jag ska visa dig, hur du förvandla din skjorta till en Led blickfång.

Denna skjorta skapades framför en tävling och det visar hur enkelt det är att göra något tråkiga

blir awesome.

I den här tävlingen måste du sätta ordet "Kärlek" i en selfmade sömnad / utformad objekt.

Titeln var "vad älskar du?" så du måste lägga i stället "O" en bild, en figur, vad du kan tänka dig vad du kärlek.

Stå O e-textilier som demonstreras med denna led på min tröja.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Glad Yummy hjärta på en kex bänk

detta är en dessert som jag beslutat att göra till min älskling på alla hjärtans dag. Dagen som alla flickor verkar vara galna om (och ärligt talat jag stilla skränande finna anledningen varför). Men det finns verkligen något olika i allt detta... ka...

LED T-shirt

T-shirts kan vara en stapelvara för nästan alla, men de är tråkigt. Dags att göra en egen T-shirt med vanligt förekommande elektronik och tyg! Du kan enkelt använda de metoder som visas här att göra din egen anpassade tröja med bara om någon belysnin...

LED Knight Rider T-shirt

här är hur jag gjorde en Knight Rider T-shirt med blinkande LED och tema musik. Varför? Bra eftersom jag gillade att titta på Knight Rider som barn och jag har inte sett någon annan göra en såhär.Steg 1: material-8 LED-lampan skannern hittades här ht...

LED T-Shirt med LCD-skärm och Bluetooth

Hemgjord LED T-Shirt med 324 adresserbara WS2812B LED. Kontrolleras med Arduino kopplat pro micro till LCD-pekskärm och Bluetooth till Android telefon app. allt gjorts i huset (kretskort, skjorta kod, telefon app, skjorta layout, LED Ribbon strängar)...

1.5V LED Flasher med hjälp av en gammal klocka

Hej... Detta är min första instructable! Jag hade mixtra med elektronik sedan min barndom... Nu är jag en läkare men jag fortfarande kärlek byggnad och att utforska kretsar och lära sig hur saker fungerar...LED-lampor lyser inte upp i 1.5V vanligtvis...

Lumi: Linux Mint T-Shirt

först, jag måste verkligen tacka Instructables och Lumi för denna awesome chansen att prova en sådan cool produkt! Jag kan se alldeles för många användningsområden för det :)Jag är vanligtvis inte en för reklamföretag gratis (eller snarare betalar de...

Slå soapy kärlek hjärta

tvål kärlek hjärtat kommer spänningen och förvåna den som du älskar. Ignorera oro för säkerheten naturligtvis.Detta projekt kombinerar enkelheten i en LED throwie (minus magneten), vissa glycerin tvål och lite varmt lim.För att göra hjärtat unika anv...

Sprida kärlek med robotar

en byggsats för kärlek...Idén om en "kärlek Robot" ursprungligen planterades i mitt huvud av min dotter Moraḯtika arbete "En Robot gjord av kärlek och med kärlek", som visas i den tredje bilden nedan. Så jag började göra små robotar so...

2.5 D kant belysning Pixel LED Cube

Lysdioder är awesome, de är så små, men ljusa, färgglada men lätt att kontrollera. Många av oss börja känna LED sedan våra första lärdomar av elektronik. Och min kärlek till lysdioder började på samma gång. När jag visade en LED demo till mina vänner...

100W LED ficklampa Flash Light - design/3D utskrift

Jag kom först över begreppet att en mycket kraftfulla ficklampan (eller blixtljus för våra amerikanska kusiner) från en YouTuber Matt aka DIY roliga grejer. Han ämnat åter en CPU-kylare och en anpassad aluminiumram att göra en vansinnigt kraftfulla h...

Bygga en solid baffel ur din favorit band T-shirt för billiga eller gratis

detta är hur man gör en sund baffel för din studio, man-cave, praktiken rummet eller vardagsrum med en t-shirt från din favorit band (eller någon t-shirt verkligen). Jag ville döfva ljudet i mitt praktiken rum lite från kala gips väggar, men jag vill...

Hur man gör en snes controller t-shirt

jag mådde lite nördiga, så jag tänkte jag skulle göra en skjorta som uttrycker min kärlek för videospel. Jag råkade ha en Super Nintendo controller i min utlottning, så jag fick jobba och gjorde den till något härligt nördiga. Nu kan du gå i mina fot...

NES PAD LED

så jag har märkt att det finns "mycket" av människor, talar om hur de skulle lägga till LED's till deras NES kuddar, som lyser när en knapp trycks. Tyvärr verkar ingen göra något åt det, men en kille som precis lagt leds som var på hela tiden......

Lägga till LED i din kostym

mycket enkel LED setup för din kostym!Steg 1: Skaffa lite skräp! jag gjorde en "promenad för the Cure" för bröstcancer medvetenhet. Min mamma var att vinna kampen, så ville jag människor att njuta av i humor och kärlek till livet hon höll genom...

Bygga en Daft Punk hjälm med programmerbar LED display

detta Instructable kommer detalj processen att skapa din alldeles egna Thomas Bangalter Daft Punk hjälm. Även denna handledning kan tyckas specifika för Thomas Bangalter hjälm i synnerhet, finns det många processer inom som kommer att vara till hjälp...

Elektriskt ledande lim och ledande tråd: Gör en LED-Display och tyg krets som rullar upp.

Gör din egen ledande tyger, tråd, lim och tejp, och använda dem för att göra potentiometrar, resistorer, växlar, LED-displayer och kretsar.Med hjälp av elektriskt ledande lim och ledande tråd kan du göra LED-displayer och kretsar på något flexibelt t...

Flora Rainbow LED skjorta som är rörelse aktiverat

Lyser som en galax med detta blinkande LED skjorta som lyser upp när du flyttar! Denna skjorta sätter mörkret lågor med 19 lysdioder och 8 olika LED-färger!InspirationJag blev inspirerad av en annan instructable - Fiber Optic klänningen för detta pro...

Bygga kärlek

byggnad Love är en crowdsourcing idé att finansiera hem byggnadsprojekt i tredje världen. Initial transaktion kommer att vara i Nicaragua där är redan på plats och redo att partner att göra detta till verklighet. (Läs hela historien om hur byggnaden...

Dynamisk överföring - touch interaktion - färg LED boll

Video:1, kärlek Bekännelser av vetenskap och teknik hjälp---[roterande LED bollen 2.0]2, dynamisk överföring: spektrum & Lyrics - Demo---[roterande LED bollen 2.0]3, funktion och Bluetooth-anslutning inledning---[roterande LED bollen 2.0]============...