Kataras halsband från Avatar The Last Airbenderjag vet att alla cosplay kostymer är verkligen, verkligen, dyra så med lite övning jag kom med en evolutionär idé att göra denna lilla projekt!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Avatar: The Last Airbender = "Blue Spirit" kostym

så för halloween, min flickvän ville vara blå andan från Avatar: The Last Airbender. Det är en ganska bra outfit för halloween, som dräkten innehåller ganska normala kläder och endast några stora rekvisita.Material:-Baggy svarta byxor-Svart långärmad...

Kataras halsband

Kataras halsband är en blå choker med en ljus blå, handgjorda juvel försedda med symbolen inuti. Men eftersom jag gjorde denna cosplay på en större budget, dess bara en plast shrinky dink.Steg 1: Steg 1: vad du behöverMaterialEn cirkel mall (min var...

DIY brutit bilden halsband/Real life avatar ikon.

jag letade över ThinkGeek katalog, när jag märkte ett objekt. Det var ett halsband som hade en saknad bild platshållarbild i stället för en normal bild."Lysande!" Jag trodde.Då såg jag priset. "Tjugo dollar!?!? För en liten plastbit. Ens du...

Kyoshi Metal Fans

Om du är bekant med Avatar: The Last Airbender serien, du vet vem Avatar Kyoshi är: äldsta levande avatar, med de största fötter, som fick saker * gjort *. Okej, så kanske några av hennes gärningar inte funkade på lång sikt... men ändå, vem skulle in...

ATLA inspirerade Koi hänge

jag gjorde denna taklampa för en vän som gillade symboliken i Koi från Avatar the Last Airbender.Steg 1: Mönstret Eftersom koi i Visa simma i en cirkel jag tänkte att en enkel rund ram vore bäst så jag tryckt en ut och limmade till metal.Steg 2: Klip...

3D tryckt betong gjutning

Jag gillar verkligen min 3D-skrivare, men jag är inte alltid ett fan av känslan av plast. Jag älskar den grova, stark brister av betong, så jag har utforskat alternativ att kombinera prototyping kapaciteterna av 3D-utskrifter och kostnadseffektivitet...

Palm monterad Hand eldkastare - Mk. 3

Jag njuta av brand. Det är spännande och levande, med och ständigt närvarande risk för att gör det så mycket roligare. Det finns inget riktigt gillar att kunna hålla eld i handen, eller skjuta eld från händerna för den delen. Detta är min tredje proj...

Growing up with halloween

A collection of costumes our son has had over the years. Halloween är den bästa semestern och hemlagad kostymer är alltid att föredra. Han brukar (förutom batman år) vill något obskyra och/eller inte kommersiellt tillgängliga ändå. Detta är ett urval...

Spela allt från NES till Xbox med Skittlespider asshole aka "The grej"

detta Instructable är för Skittlespider asshole (alla tillsammans System) kallas även "Grej"Detta projekt visade sig vara svårare än väntat. I några sätt var lättare också, så jag inte kan säga att det var en övergripande svårt eller lätt projek...

Knex dubbel - Decker - What-The-Hecker flipperspel instruktioner

min första instructable. Innan du går vidare, om du inte har minst 5000 bitar vänd bort, men för dem som ger jag dig den Knex Double Decker vad The Hecker flipperspel! Detta stora 8 x 16 blå rod struktur storlek projekt innehåller dessa element:(4: e...

Hur man gör en tråd bläckfisk skulptur (förenklad). Billigt och lätt men kanske inte så snabb.

jag valde något enkelt och lätt... och sedan jag förenklat detaljerna (läs: bort detaljer och förenklade former). Se den färdiga bläckfisken ovan och Tänk på att det kan vara torr läsning men jag hoppas du sluta med en cool tråd skulptur i slutet. Ko...

En Tardis bokhylla

jag för närvarande arbetar på The Home Depot och får att hjälpa hundratals människor varje vecka. Ibland får jag dem som kan behöva extra hjälp med ett projekt eller en idé för ett projekt. Nov 2013, jag hade en kund som heter Marilyn promenad i och...

Bygga en kall ram använder gamla Windows

jag ersatte de flesta av mina källaren fönster med mer energi effektiva enheter förra sommaren. Med tanke på de gamla fönstren var över 50 år gamla, de var fortfarande i bra skick - jag kunde inte stå ut med för att kasta bort dem. Så de försmäktat i...

Bakenbitz Knex AK-47 modell

först av allt detta är bara en modell, det gör inte skjuta!Jag skulle bygga denna pistol över de flesta av de vapen som skjuter bara på grund av ren ser, även om det inte är den enklaste pistolen att bygga det inte är omöjligt.Om du behöver hjälp med...

Ändra motorcykel styret - Ja, det är så löjligt enkelt!

So, you've been sitting in the same position now for the last three hours. Dina axlar och underarmar dödar du och dina händer kramper upp så illa du har att växelvis släppa dem i knät att få någon form av känslan tillbaka. Inte en för allvarligt djup...

GameBoy CD-spelare

bygga en CD-spelare med en gammal GameBoy, en ATAPI-enhet och några elektronik. CD-spelaren är det ett slags spelet patron spelar CD-skivan. Detta är den slutliga versionen, koppla den till en GameBoy och lyssna på musik!vill du se hur det fungerar?h...

Bygga en fullt fungerande 1 x 2 x 2 Rubiks kub av kartong

i detta Instructable jag lär dig hur man bygger en fullt fungerande 1 x 2 x 2 Rubiks kub. Det är mekanismen baseras på av en Rubiks kub som varumärke 2 x 2 x 2. En vanlig Rubiks kub är en 3 x 3 x 3 kub och 57mm längs varje kant. Detta pussel är 1 x 2...

Stationära Popstick katapult

Detta är min tredje instructable och definitivt den längsta, jag gjorde detta med min pappa och im stolt att säga att jag njöt av att göra det med honom. och killar bara gå lätt på oss, om du gillade den instructable Vänligen säga det!. TackI detta i...

Aperture Science visitkort

jag är ett stort fan av portalen. Jag minns fortfarande första gången jag såg igenom den första portalen i spelet, och att det böjs mitt sinne. Jag har fastnat sedan dess. I den andra matchen, du får "träffa" Cave Johnson, CEO av Aperture Scienc...